Izvor?irfo je napisao/la:Nemate se sta bunit sad, svi su klubovi pristali osim zelje, nista od onih najava iz banjaluke i hercegovine, takodjer sarajevo odmah poletilo potpisat
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- Tristan
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja sam ovo htio pitati, opet poznate mitomanske ili ima nesto sto je stvarno tako?Tristan je napisao/la:Izvor?irfo je napisao/la:Nemate se sta bunit sad, svi su klubovi pristali osim zelje, nista od onih najava iz banjaluke i hercegovine, takodjer sarajevo odmah poletilo potpisat
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sve to preko naših ledja. Odlučeno je kako će biti, samo konstatujem da ovim potezom se ubija i ono malo pratnje naše lige što je bilo.MortemHz je napisao/la:Ima politika jer se tamo ne mogu prikljuciti određeni paketi dok u Sarajevu imas hiljadu koji mogu, to nije nicija krivica osim tih nekih ljudi. Isto vazi i za dopune, nisam mogao dopuniti u Lukavici BH Telecom dok u Sarajevu mozes svaku.bluearmy je napisao/la:
Šta ima vlada sa prenosima Moje TV. To bi isto bilo da prenosi utakmice TV Prijedor a nema je pola države. I ne žalimo se samo mi nego većina navijača.
Što se tiče Borca on nije potpisao nikakav sporazum, prvi je koji se pobunio ali pošto u našem fudbalu vlada druga priča Borac će biti primoran na potpisivanje istog.
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
e ovo me zaista nervira...
kad napravis 4 koraka naprijed....do prije par godina je bilo kakav prenos bio misaona imenica...pa malo,pomalo,sve to fino pokrijes prenosima,cak na kanalima sa regionalnom i satelitskom dostupnoscu,tipa arena sport...
pa fino skratis ligu,koja konacno lici na nesto....
pa i klubovi u evropi se ne brukaju,naprotiv...vise klubova je iz JSL dosad ispalo u evropi nego iz PL BIH,sto je doskora nezamislivo bilo...
i onda se ovako laganini popisas po svima nama, koji se radujemo svakom koraku naprijed
da dopunim misao od neki dan....j ebite si mater i fs bih i bh telecom
kad napravis 4 koraka naprijed....do prije par godina je bilo kakav prenos bio misaona imenica...pa malo,pomalo,sve to fino pokrijes prenosima,cak na kanalima sa regionalnom i satelitskom dostupnoscu,tipa arena sport...
pa i klubovi u evropi se ne brukaju,naprotiv...vise klubova je iz JSL dosad ispalo u evropi nego iz PL BIH,sto je doskora nezamislivo bilo...
i onda se ovako laganini popisas po svima nama, koji se radujemo svakom koraku naprijed
ove druge cu povuci iz psovke ako mi omoguce da se pretplatim,kako tako
Re: RE: Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
ObjasnioSchlager je napisao/la:e ovo me zaista nervira...![]()
EKONNP
- Tristan
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:I ja sam ovo htio pitati, opet poznate mitomanske ili ima nesto sto je stvarno tako?Tristan je napisao/la:Izvor?irfo je napisao/la:Nemate se sta bunit sad, svi su klubovi pristali osim zelje, nista od onih najava iz banjaluke i hercegovine, takodjer sarajevo odmah poletilo potpisat
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Samo da se sjetim mame i ostale familije ovima sa Moja TV(e halal vam k u rac),usput i ovima iz saveza...što nas fino popišaše sa ovim prenosima..očito rade za dobrobit BH FUDBALA..MRŠ MAMU VAM VAŠU
takodje,ako se ispostavi tacnim ovo sto neki pisu da je zeljeznicar jedini na braniku,a da se i moj borac nesto popismanio zbog povecanja na 9000,onda i toga iz borca koji je to potpisao,isto nabijem na q 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DobraTristan je napisao/la:Tristan je napisao/la:Izvor?irfo je napisao/la:Nemate se sta bunit sad, svi su klubovi pristali osim zelje, nista od onih najava iz banjaluke i hercegovine, takodjer sarajevo odmah poletilo potpisat
![]()
- BatistutA19
- Kontakt:
Ko je nama kriv kad nema sponzora kad nemaju konkurenciju.Logicno da ce gledat naplatit Bh telecom kroz prenose i ko god zeli moze gledat ak te zanim .platis i gledas ...To oni i hoce u buducnsti ce sigurno pojacat sonzorstvvo i svih 6 utakmica ce radit pa ko hoce nek gleda il ce prikljucit moju tv il ce placat a nastimace oni svima gledat neboj se ..Evo vec su uzeli 3 utakmice po kolu ...Da je nekako 2 moja tv.2 bht i 2 arena a sportklub nema sanse da to prenosi ,zna se oni sta prenose koje lige...Normalno da ce pristat ovako imaju sigurno koliko toliko a onako kome ces ti prodat uakmice slabije Vitez Gosk i nepotcjebjujuci ni Mladost ni Radnik al to je jacim tv kucama neisplatljivo .Mogo bi neke tekme Zelje Sarajeva Zrinjskog i Slobode Borca i Celika i Sirokog ukoliko su dobri
Mene samo zanima kako su ovi iz RS-a pristali na to.
- UstanikSBII
- Kontakt:
samo puste neku muziku ne možeš dobiti operateraMortemHz je napisao/la:1444, ako ne moze ovaj onda 0800 27777, sretnoUstanikSBII je napisao/la:Imali BH Telecom neki besplatini broj tipa kao Eronet ono 0800 88888? Ako ima svi mobitele u ruke i zivkati po čitav dan slati mailove da puste barem jednu tekmu na Arenuu protivnom kreće rat sa nezadovoljnim forumašima
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Upravo sam kontaktirao službu BH Telecoma i operater mi je objasnio da nije moguće aktivirati uslugu Moja tv preko neta ako ne koristiš ADSL usluge BH Telecoma! Isto tako što je već poznato većini fiksni priključak a ujedno i internete BH-T ne može se aktivirati u dosta mjesta. Stvarno dolazimo do velikog apsurda da iako si voljan platiti nešto ne možeš gledati jer ti “mjesto stanovanja“ ne odgovara željama pojedinaca! Isto tako nije mi jasna politika BH T da ne možeš aktivirati Moja tv ako koristiš ADSL usluge drugog operatera (!!??) a ne možeš preći na BH T! Kakve im onda koristi od tog monopola na tv prava kad će i onako moći gledati samo njihovi korisnici i mali broj onih koji se oduče priključiti a da im mjesto stanovanja odgovara! Tužno i žalosno što nam rade u 21st!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Evolve
- Kontakt:
UstanikSBII je napisao/la:Upravo sam kontaktirao službu BH Telecoma i operater mi je objasnio da nije moguće aktivirati uslugu Moja tv preko neta ako ne koristiš ADSL usluge BH Telecoma! Isto tako što je već poznato većini fiksni priključak a ujedno i internete BH-T ne može se aktivirati u dosta mjesta. Stvarno dolazimo do velikog apsurda da iako si voljan platiti nešto ne možeš gledati jer ti “mjesto stanovanja“ ne odgovara željama pojedinaca! Isto tako nije mi jasna politika BH T da ne možeš aktivirati Moja tv ako koristiš ADSL usluge drugog operatera (!!??) a ne možeš preći na BH T! Kakve im onda koristi od tog monopola na tv prava kad će i onako moći gledati samo njihovi korisnici i mali broj onih koji se oduče priključiti a da im mjesto stanovanja odgovara! Tužno i žalosno što nam rade u 21st!
NK Široki Brijeg
-
worchester
- Kontakt:
Toliko o tome i junackoj borbi fk zeljeznicar da oni jedini nisu htjeli potpisati ovaj ugovor i da su dogovorili prenose sa SK a da su ostali levati,izdajice 
-
veteran 1987
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
znači potpuno istu informaciju si dobio kao i ja ono što sam pitao u petak na 051/991-000UstanikSBII je napisao/la:Upravo sam kontaktirao službu BH Telecoma i operater mi je objasnio da nije moguće aktivirati uslugu Moja tv preko neta ako ne koristiš ADSL usluge BH Telecoma! Isto tako što je već poznato većini fiksni priključak a ujedno i internete BH-T ne može se aktivirati u dosta mjesta. Stvarno dolazimo do velikog apsurda da iako si voljan platiti nešto ne možeš gledati jer ti “mjesto stanovanja“ ne odgovara željama pojedinaca! Isto tako nije mi jasna politika BH T da ne možeš aktivirati Moja tv ako koristiš ADSL usluge drugog operatera (!!??) a ne možeš preći na BH T! Kakve im onda koristi od tog monopola na tv prava kad će i onako moći gledati samo njihovi korisnici i mali broj onih koji se oduče priključiti a da im mjesto stanovanja odgovara! Tužno i žalosno što nam rade u 21st!
tako da neću više ni zvati...očito nema potrebe,i momak mi je dobro objasnio
nek si J*** mater i oni koji mi ne daju da se pretplatim, i savez koji im je dao ekskluzivu...
mrš!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bujrum u prijestolnicu da gledamo zajedno.Schlager je napisao/la:znači potpuno istu informaciju si dobio kao i ja ono što sam pitao u petak na 051/991-000UstanikSBII je napisao/la:Upravo sam kontaktirao službu BH Telecoma i operater mi je objasnio da nije moguće aktivirati uslugu Moja tv preko neta ako ne koristiš ADSL usluge BH Telecoma! Isto tako što je već poznato većini fiksni priključak a ujedno i internete BH-T ne može se aktivirati u dosta mjesta. Stvarno dolazimo do velikog apsurda da iako si voljan platiti nešto ne možeš gledati jer ti “mjesto stanovanja“ ne odgovara željama pojedinaca! Isto tako nije mi jasna politika BH T da ne možeš aktivirati Moja tv ako koristiš ADSL usluge drugog operatera (!!??) a ne možeš preći na BH T! Kakve im onda koristi od tog monopola na tv prava kad će i onako moći gledati samo njihovi korisnici i mali broj onih koji se oduče priključiti a da im mjesto stanovanja odgovara! Tužno i žalosno što nam rade u 21st!
tako da neću više ni zvati...očito nema potrebe,i momak mi je dobro objasnio
nek si J*** mater i oni koji mi ne daju da se pretplatim, i savez koji im je dao ekskluzivu...
mrš!!
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Bing [Bot], bvsic, delko, DoktorXabaras, Jarodwest, KarlMarx, Morpheus, mosarajvosa83, MostarReds22, Mostarska, Paromlinac, tutankamon1905, zemuntrg i 33 gosta.