FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako je neko dobar sa calom sa foruma . Daj kazite mu da da ostavku dok nam nije upropastio klub.Ako mu je do love sredit cemo mu srgiju svakog drugog petka ispred djamije kralja fahda

Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 15 jul 2017, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
80' Lelic neprecizan.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BordoBolesnik je napisao/la:MortemHz je napisao/la:71' Goooolll!!! Velkoski ubacuje, Nedim Hadzic pogadja za vodstvo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
BordoArmy88
- Kontakt:
ZATVORI ČALA, ČUVAJ REZULTAT!
Bit ce da je dobio kila
Najozbiljnije mislim da ovo po SS nije dobro.Kako malom dati minute,to ce borba biti sada,kako promjeniti nesto.
Life is a bitch
Najozbiljnije mislim da ovo po SS nije dobro.Kako malom dati minute,to ce borba biti sada,kako promjeniti nesto.
Life is a bitch
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bravo Krle, prva ass !!!
Bravo Hadzija, prvi gol !!!
Idemo dalje, glavom kroz ziiid !!!
PS. Nedajte Crnku dzabe, nemojte biti ludi, momak zna igrati, samo je nesto nenafakali
Bravo Hadzija, prvi gol !!!
Idemo dalje, glavom kroz ziiid !!!
PS. Nedajte Crnku dzabe, nemojte biti ludi, momak zna igrati, samo je nesto nenafakali
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Allaha mi Dragog ja,kako je Krste dosao,mastam o sastavu gdje ce Nedim i Krle igrati u spicu. Krle malo povucenije, a Nedim klasicni spic.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ako se Crnkiću dadnu papiri i ode džaba, nekom će trebat yebat mater, ne radi se to tako debilč.ine gl.upe, Crnkić je pravo bezobrazan i sebičan igrač, posadi ga na klupu nakon loše partije, izvedi ga odma kad krene sam a ima samog igrača, kad prigovara i kad se ljuti, odmah vadit iz igre i svaki put odbijat od džepa i naravno, dosta utakmica bi mi bio na klupi, pa nek se ljuti do mile volje.
BTX je napisao/la:BordoBolesnik je napisao/la:MortemHz je napisao/la:71' Goooolll!!! Velkoski ubacuje, Nedim Hadzic pogadja za vodstvo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma Crnkić je realno **** od ovce, naravno da ne treba za dž otići ali je za klupe definitivno, Mićo i Hebib su bolji igračiSiouxLukavac je napisao/la:Ako se Crnkiću dadnu papiri i ode džaba, nekom će trebat yebat mater, ne radi se to tako debilč.ine gl.upe, Crnkić je pravo bezobrazan i sebičan igrač, posadi ga na klupu nakon loše partije, izvedi ga odma kad krene sam a ima samog igrača, kad prigovara i kad se ljuti, odmah vadit iz igre i svaki put odbijat od džepa i naravno, dosta utakmica bi mi bio na klupi, pa nek se ljuti do mile volje.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 15 jul 2017, 20:17, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Orangina85
- Kontakt:
Navodno nece dzaba...dobicemo nekih 250-300 milja KMSiouxLukavac je napisao/la:Ako se Crnkiću dadnu papiri i ode džaba, nekom će trebat yebat mater, ne radi se to tako debilč.ine gl.upe, Crnkić je pravo bezobrazan i sebičan igrač, posadi ga na klupu nakon loše partije, izvedi ga odma kad krene sam a ima samog igrača, kad prigovara i kad se ljuti, odmah vadit iz igre i svaki put odbijat od džepa i naravno, dosta utakmica bi mi bio na klupi, pa nek se ljuti do mile volje.
Selam sa bošnjačke Jahorine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Alejkumu selam iz bordo-bilog Splita.High je napisao/la:Selam sa bošnjačke Jahorine.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ta će Hadžić. Nije prošao cijele pripreme šta kaže švrakindolac treba ga Čala zakovati za klupu. E sviju mi.
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Potpisujem. Naravno ne uvijek, ali da igraju cesto ovako.zagorski je napisao/la:Allaha mi Dragog ja,kako je Krste dosao,mastam o sastavu gdje ce Nedim i Krle igrati u spicu. Krle malo povucenije, a Nedim klasicni spic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Đe mu je broj?
Čestitke Hadžiji i želim mu da izbori mjesto prvotimca i postigne mnogo golova za naš tim.
Nadam se da ćemo od naredne utakmice imati i više pameti.
Nadam se da ćemo od naredne utakmice imati i više pameti.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Hadzic ono nije ni prijavljen bio za Evropu? Protiv Zarie Crnkic glumio napadaca? A lik prelos i na svojoj poziciji.
Bravo Cala majstore, samo nastavi stoko ona licemjerna!
Bravo Cala majstore, samo nastavi stoko ona licemjerna!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovo igrali tekmu, cuj to. 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Cim je Radovac kapiten nafaka krenula. 
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 30 gostiju.