Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la zgembo89 » 24 avg 2010, 00:55

i ja mislim da ce buknut u reprezentaciji i pokazat se kao dobro rijesenje,prije svega sto vec u ovim intervjuima djeluje mi nabrijan pravo...
mislim da mso zasluzili da odemo na jendo veliko takmicenje..samo da nas platini ne suspenduje ako pobjedimo francusku

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 24 avg 2010, 01:07

bas bi volio da nas suspenduju, jer evo prije par sedmica smo svi pricali kako cemo protestovati kako je vrijeme da ih se rijesimo itd. a sad samo par sedmica poslije sve smo to zaboravili. ako mi krenemo dobro u kvalifikacije i ne suspenduju nas mi cemo zaboravit savez opet za 2 godine, sve dok nepocnu slijedece kvalifikacije, i opet cemo svi pricati hajmo srusit savez ovo ono i tako ce se vrtit u krug, bez ikakve promjene

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 avg 2010, 10:34

ako odigra dobro u londonu u četvrtak mislim da će sigurno zaigrati u Luxemburgu.
dino-92 je napisao/la:bas bi volio da nas suspenduju, jer evo prije par sedmica smo svi pricali kako cemo protestovati kako je vrijeme da ih se rijesimo itd. a sad samo par sedmica poslije sve smo to zaboravili. ako mi krenemo dobro u kvalifikacije i ne suspenduju nas mi cemo zaboravit savez opet za 2 godine, sve dok nepocnu slijedece kvalifikacije, i opet cemo svi pricati hajmo srusit savez ovo ono i tako ce se vrtit u krug, bez ikakve promjene
sve je to ok i ja bi volio kad bi se mogao promijeniti sastav saveza ali na bolje ali treba znati da ovi ljudi ne žele otići iz njega ni po koju cijenu a i da odu doći će opet neki anonimusi preko ovi kantonalnih saveze i naviači i ''ljudi'' koji vole BiH neće imati skoro nikakvog uticaja na sastav eventualnog novog saveza.Tako da sam se već i pomirio sa tim ovako makar mogu gledati repku dok još igra jer pojedincima i saveza čak i to smeta ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 24 avg 2010, 12:16

Brnjoo je napisao/la:A cim je Lulic, to je neki sandzaklija, brzo ce se on probiti u repku, takvi vladaju Sarajevom.. i da, ako nije sandzaklija, onda se nece probiti, odigrace dvi-tri utakmice :lol:
sta ces kad smo spretniji, nismo ko neki da samo cekaju pare sjedeci kući i kukajući
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 avg 2010, 12:21

Dobro je da nismo izgubili i njega jako sam sretan sto ce zaigrati za BIH 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 avg 2010, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 avg 2010, 12:30

Nisi ga ni mogao izgubiti. Vec je igrao za nas..
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 avg 2010, 13:08

DaRtAnJaN je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:A cim je Lulic, to je neki sandzaklija, brzo ce se on probiti u repku, takvi vladaju Sarajevom.. i da, ako nije sandzaklija, onda se nece probiti, odigrace dvi-tri utakmice :lol:
sta ces kad smo spretniji, nismo ko neki da samo cekaju pare sjedeci kući i kukajući
Lulic je iz Hercegovine,tacnije iz Jablanice kao sto su i Salihamidzic,Vahid Halihodzic,Mirza Teletovic..

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 24 avg 2010, 14:02

bosnas_ je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:
Lulic je iz Hercegovine,tacnije iz Jablanice kao sto su i Salihamidzic,Vahid Halihodzic,Mirza Teletovic..
onaj ahmetovic sa ftv-a neki dan govori kako je lulic iz jajca,a u ovom tekstu pise da je mostarac :roll: ebote, ko da je tesko zapamtiti da je iz Jablanice :roll:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 24 avg 2010, 15:04

Analiticni je napisao/la:Dobar Lula za klupe, taman nam je falilo osvjezenje za klupu....
tebe smo cekali, hvala sto si nam rekao :roll:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

chancho
Kontakt:

Post Postao/la chancho » 24 avg 2010, 15:16

DaRtAnJaN je napisao/la:
e svaka ti čast nek' si mu odgovorio, to je samo ljubomora na sandžaklije....oni su mi izuzetno dragi baš zbog tog što ne kukaju nego se snalaze, a vole Bosnu više nego mnogi Bosanci i Hercegovci.....
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 24 avg 2010, 18:10

hhh pa ko je kriv Sarajlijama sto nece kile i sto su Sarajlije zavidne...Sandzaklije zive od rada jaro moj i sto se izmedzu pomazu ...

A Lulic je zasluzio svojim igrama poziv tako da...pstt
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 avg 2010, 18:15

Nije ni blizu sandžaklija, hercegovac je !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 avg 2010, 18:17

Evo sad ide diskusija jedno 4-5 stranica je li on Sandzaklija ili Hercegovac. Pa onda jesu li sandzaklije posteni ljudi, ili lopovi. Za hercegovce vec znamo :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 24 avg 2010, 18:24

Lulić je igračina po onome što sam vidio na tekmi protiv Totenhema. Svaka čast momku, stvarno se zalaže i bori, mislim da ima mjesta u našoj repki, ako ništa zaslužuje makar utakmicu da vidimo kakav je u državnom timu i može li se uklopiti. Nemogu da vjerujem da ima raje koja ga blati a nije ni došao da igra, pa jarane stvarno. Priča o Sandžama i Hercegovcima je za nepovjerovat.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 24 avg 2010, 21:21

Cartman je napisao/la:Evo sad ide diskusija jedno 4-5 stranica je li on Sandzaklija ili Hercegovac. Pa onda jesu li sandzaklije posteni ljudi, ili lopovi. Za hercegovce vec znamo :D
Sandzaklije su snalazljivi ljudi ! Mnogi su dosli da brane BiH, a ne znam Bosnju koji bi to uradio za Sandzak. Bosnje ih i mrze jer su uspjesniji od domacih jalijasa.

Bas kao sto prosjecni Ameri ne vole nas Bosance, jer mozemo bolje od njih pa cak otici u BiH na mjesec-dva, dok oni dobiju platu u Petak a nemaju za cigara u Ponedeljak.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 24 avg 2010, 21:27

Hajde kanite se tog sranja oko sandzaka i bih.... TEMA JE LULIC I REPKA!!!
BLUE NATION.

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 24 avg 2010, 21:43

nije da su sandze snalazljiviji vec su oni vec su oni veci prevaranti,lopovi,vole da se fale jednom rijeci bagra od ljudi od 10 ces naci jednog da je dobar i posten covjek dok je kod nas bosnja to obrnuto

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 24 avg 2010, 21:48

bh fanatik je napisao/la:nije da su sandze snalazljiviji vec su oni vec su oni veci prevaranti,lopovi,vole da se fale jednom rijeci bagra od ljudi od 10 ces naci jednog da je dobar i posten covjek dok je kod nas bosnja to obrnuto
Da nisi malo pobrko pojmove ? Pa valjda su i sandzaklije Bosnjaci..

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 avg 2010, 21:49

bh fanatik je napisao/la:nije da su sandze snalazljiviji vec su oni vec su oni veci prevaranti,lopovi,vole da se fale jednom rijeci bagra od ljudi od 10 ces naci jednog da je dobar i posten covjek dok je kod nas bosnja to obrnuto
Napuni momak septičku u 5 sekundi. Aferim!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 avg 2010, 23:32

VanBasten je napisao/la:
Napuni momak septičku u 5 sekundi. Aferim!

:D e moj drug ti ocigledno nisi upozno vise od 20 ljudi u zivotu(tv se ne racuna)
evo ti 5 bosnja ti izaberi dobrog. silajdjic,tihiv b.izetbegovic,lagumdjija,heco... :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 16 gostiju.