Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Vucevich

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Vucevich » 15 jul 2017, 22:28

Ovo sve dolazi iz istog portala, a taj portal nije bas najpouzdaniji.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 jul 2017, 22:31

Vucevich je napisao/la:Ovo sve dolazi iz istog portala, a taj portal nije bas najpouzdaniji.
Znam ovog novinara što je pisao ovo i baš ga pitao na fb kada sam ovo vidio. Kaže on da je večeras pričao sa njim i da je odmah napisao ovaj članak. :D

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 jul 2017, 22:55

arelinho je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Ovo sve dolazi iz istog portala, a taj portal nije bas najpouzdaniji.
Znam ovog novinara što je pisao ovo i baš ga pitao na fb kada sam ovo vidio. Kaže on da je večeras pričao sa njim i da je odmah napisao ovaj članak. :D
Kako ga je kontaktirao? Preko FB, twitter, telefonom?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 jul 2017, 22:55

Vucevich je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Kako ga je kontaktirao? Preko FB, twitter, telefonom?
To vala nisam pitao. :mrgreen: :mrgreen:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 jul 2017, 01:52

Navodno Mesa pokusava da "vrbuje" i mladog Grgica iz Stuttgarta.

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 16 jul 2017, 02:11

Bravo Ćurane :tokralju: :clap: ,i dalje ne mogu da vjerujem da su Hrvati ovakvog igrača olako pustili,bez obzira što godinama su standardni Ćorluka,Vida i Lovren...pa nije ni njima 20 godina,on je potpuno ravnopravan igrač sa narednom generacijom 'obrane' Benkovićem,Mitrovićem i Jedvajom itd.....sa tek 22 godine već je lider odbrane u Celticu i sa iskustvom igranja LP protiv najvećih timova Evrope a ima potencijal da bude bolji od svih njih nabrojanih i tek postane vrhunski svjetski štoper..prije nekog vremena su ga već bili povezivali s PL timovima poput Newcastle,Burnleya,Huddersfielda i baratali cifre od 12 do 17 miliona Eurića....kako su puni riječi hvale za njeg navijači Celtica na forumima njihovim:Big Jozo, Nr.1 CB,čak priželjkuju da ga kloniraju i imaju dvojnika njegovog u odbrani :lol: itd....i jedna vrlo zanimljiva činjenica što je možda razlog da nije pozvan kod Hrvata uz naravno činjenicu da Mamićev lobi kontroliše HNS jeste da ne smatraju Celtic toliko jakim timom,a npr. Virgil Van Dijk isto nije nijednom pozivan u Holandski tim dok je nastupao za njih već prvu sedmicu kad je prešao u Southampton je dobio poziv

Uglavnom vrlo lako može da bude ako mu karijera bude išla pravim tokom,da kroz par godina Hrvati spominju Čačića u kontekstu Vladimira Petrovića Pižona kad je otjerao Misimovića iz Srpskog tima :thumbup: .....red je bio da i mi Hrvatima maznemo nekog odličnog igrača i drago mi je posebno što je to u odbrani gdje osim LB smo sitna buranija...sad da bi još naći dobrog RB pa ne bi mi bilo sreći kraja :lol:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 jul 2017, 02:21

PrinceofVeresija je napisao/la:Bravo Ćurane :tokralju: :clap: ,i dalje ne mogu da vjerujem da su Hrvati ovakvog igrača olako pustili,bez obzira što godinama su standardni Ćorluka,Vida i Lovren...pa nije ni njima 20 godina,on je potpuno ravnopravan igrač sa narednom generacijom 'obrane' Benkovićem,Mitrovićem i Jedvajom itd.....sa tek 22 godine već je lider odbrane u Celticu i sa iskustvom igranja LP protiv najvećih timova Evrope a ima potencijal da bude bolji od svih njih nabrojanih i tek postane vrhunski svjetski štoper..prije nekog vremena su ga već bili povezivali s PL timovima poput Newcastle,Burnleya,Huddersfielda i baratali cifre od 12 do 17 miliona Eurića....kako su puni riječi hvale za njeg navijači Celtica na forumima njihovim:Big Jozo, Nr.1 CB,čak priželjkuju da ga kloniraju i imaju dvojnika njegovog u odbrani :lol: itd....i jedna vrlo zanimljiva činjenica što je možda razlog da nije pozvan kod Hrvata uz naravno činjenicu da Mamićev lobi kontroliše HNS jeste da ne smatraju Celtic toliko jakim timom,a npr. Virgil Van Dijk isto nije nijednom pozivan u Holandski tim dok je nastupao za njih već prvu sedmicu kad je prešao u Southampton je dobio poziv

Uglavnom vrlo lako može da bude ako mu karijera bude išla pravim tokom,da kroz par godina Hrvati spominju Čačića u kontekstu Vladimira Petrovića Pižona kad je otjerao Misimovića iz Srpskog tima :thumbup: .....red je bio da i mi Hrvatima maznemo nekog odličnog igrača i drago mi je posebno što je to u odbrani gdje osim LB smo sitna buranija...sad da bi još naći dobrog RB pa ne bi mi bilo sreći kraja :lol:
Jeremy Toljan! :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 jul 2017, 07:17

Kako nije, Sinan je uvijek imo exkluzive kad je repka u pitanju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Uncut123
Kontakt:

Post Postao/la Uncut123 » 16 jul 2017, 07:25

Medikament je napisao/la:
Uncut123 je napisao/la:Prošlo je vrijeme kad je Celtic bio gigant. To je sada trecerazredni klub, a skotska liga losija od hrvatske.
Hahahahahahahahahahahahahaha o yebem ti zeno majku
Nesto smijesno?

Celtic i Dinamo su igrali nedavno u grupnoj fazi EL i oba kluba su po jednom pobijedila
Rangers je ispao od Luxemburzana
St Johnstone je ispao od Litvanaca
Aberdeen samo 1:1 protiv Sirokog koji je prosle godine ispao od Birkirkare s Malte

Po koeficijentu liga HNL je 17. u Europi s lijepim sansama da se podigne jos par mjesta, a skotska je tek 27. Razlika je ogromna u koeficijentu

Mrtva liga, nekad ih je to rivalstvo Rangers-Celtic drzalo ali kako je Rangers propao od tad je krenuo slobodni pad i nece se dignuti jos barem deset godina.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 16 jul 2017, 07:38

Dobismo na poklon pristojnog , perspektivnog igraca, na poziciji na kojoj smo tanki i opet ne valja, opet drvlje i kamenje :roll: Da nam je Bonucci dosao na poklon , bilo bi da je penzioner, da je kikser...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 jul 2017, 10:48

Jao al su se kone unervozile. :D

Odmah Skotska liga ne valja (kao da lik igra za Aberdeen) , Celtic nizerazredni klub, Osijek I Dinamo jaci....

:D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jul 2017, 11:14

Prvo gledajte igraca pa onda klub.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 16 jul 2017, 11:30

legenda reala je napisao/la:
Kako nije, Sinan je uvijek imo exkluzive kad je repka u pitanju
Kod njega su svi balavci koji se ganjaju po nekakvim livadama u inostranstvu nasljednici Dzeke, Pjanica, Spahica, Begovica, itd. Svaki dan je odradio bar po jedan intervju sa novim Dzekom. :rol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 16 jul 2017, 14:35

Objavili su i svi hrvatski portali
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 16 jul 2017, 16:08

Nešto razmišljam,pa nije Jozo Šimunović jedini igrač zapostavljen od HNS-A da ima porijeklo iz BiH,a da kvalitetom može biti od koristi nama :think: ...zašto ne probat vrbovat i Marka Livaju iz Las Palmasa,ja mislim da je rodom iz Livna,momak je univerzalan na svakoj ofanzivnoj poziciji od 10-ke pa do centrafora i krila....a tek su mu 23 godine i kakav god da je ne moze bit gori na krilu od Edina Višće :kafa:

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 16 jul 2017, 16:16

PrinceofVeresija je napisao/la:Nešto razmišljam,pa nije Jozo Šimunović jedini igrač zapostavljen od HNS-A da ima porijeklo iz BiH,a da kvalitetom može biti od koristi nama :think: ...zašto ne probat vrbovat i Marka Livaju iz Las Palmasa,ja mislim da je rodom iz Livna,momak je univerzalan na svakoj ofanzivnoj poziciji od 10-ke pa do centrafora i krila....a tek su mu 23 godine i kakav god da je ne moze bit gori na krilu od Edina Višće :kafa:
možda zato sto je lik retardiran, za njega je višča Bale lično

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 16 jul 2017, 16:22

josipmusa je napisao/la:
PrinceofVeresija je napisao/la:Nešto razmišljam,pa nije Jozo Šimunović jedini igrač zapostavljen od HNS-A da ima porijeklo iz BiH,a da kvalitetom može biti od koristi nama :think: ...zašto ne probat vrbovat i Marka Livaju iz Las Palmasa,ja mislim da je rodom iz Livna,momak je univerzalan na svakoj ofanzivnoj poziciji od 10-ke pa do centrafora i krila....a tek su mu 23 godine i kakav god da je ne moze bit gori na krilu od Edina Višće :kafa:
možda zato sto je lik retardiran, za njega je višča Bale lično
Visca za Vrsajevica nije Bale
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 16 jul 2017, 16:36

Livaja nije ni izbliza dobar, koliko je problematican i to mu je vec sa 23 upropastilo karijeru. Steta tralenta, mogao je biti veliki igrac, sto se tce reprezentacije, jedan od rijetkih talentovanih "stranaca" kojeg ne bi pozvao ni kada bi se nudio. Frajer je belaj

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 jul 2017, 16:39

ganjat bilo kakvog desnog beka... :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, bvsic, Nakata, THEC i 74 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []