Pa valjda ti je jasno da para nemamo,da se ekonomise,presdnik izjavio skoro da je Saidova plata opterecenje,a tih 250-300 hiljada za nase uslove i nisu bas male pare.escobarpablo je napisao/la:Ovo je najveća floskula, ili para imamo ili nemamo, ovisno od budžeta, nikakvih pišljivih 200 ili 300 hiljada KM neće to promjeniti.kupus army je napisao/la:Ako se uzme neka kinta za Crnkica,odmah preusmjeris na dva pojacanja i puno vise dobijas,nego sa Crnkicem u ekipi.TobeYarabi je napisao/la:Bice jos pojacanja.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vidi ti yebaca ciji broj je uzeo.Memara je napisao/la:
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne kontam to "ako se uzme koja kinta za Crnkića" pa dobit' ćeš mnogo više (bez "ako" - sigurna lova) od Evrope pola milke, nešto ne vidim da se doveo neko za te pare, tako da ne vidim zašto bi se nadali za to drugo.kupus army je napisao/la:Pa valjda ti je jasno da para nemamo,da se ekonomise,presdnik izjavio skoro da je Saidova plata opterecenje,a tih 250-300 hiljada za nase uslove i nisu bas male pare.escobarpablo je napisao/la:Ovo je najveća floskula, ili para imamo ili nemamo, ovisno od budžeta, nikakvih pišljivih 200 ili 300 hiljada KM neće to promjeniti.kupus army je napisao/la: Ako se uzme neka kinta za Crnkica,odmah preusmjeris na dva pojacanja i puno vise dobijas,nego sa Crnkicem u ekipi.
Samo Saraj'vo.
- kupus army
- Kontakt:
@PitarBordo.Ja sam napisao sta bi trebalo,a ne da se nadam ili da vjerujem da ce to uciniti.Realno je ocekivati Dupovca,ako ne nadje sta vani,vise od toga daj Boze.kupus army je napisao/la:Pa valjda ti je jasno da para nemamo,da se ekonomise,presdnik izjavio skoro da je Saidova plata opterecenje,a tih 250-300 hiljada za nase uslove i nisu bas male pare.escobarpablo je napisao/la:Ovo je najveća floskula, ili para imamo ili nemamo, ovisno od budžeta, nikakvih pišljivih 200 ili 300 hiljada KM neće to promjeniti.kupus army je napisao/la: Ako se uzme neka kinta za Crnkica,odmah preusmjeris na dva pojacanja i puno vise dobijas,nego sa Crnkicem u ekipi.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Memara je napisao/la:
Rahmanović je pojačanje.
Kako je ovo Hadžić dao? možda prsima ili glavom da je zakačio, neugodno i njemu reći da nije, a i raji ovako zanimljivije.
mozda je malo dirao hahaha imo je jos jednu sansu glavom al nije uslaBelminM23 je napisao/la:Memara je napisao/la:
Rahmanović je pojačanje.
Kako je ovo Hadžić dao? možda prsima ili glavom da je zakačio, neugodno i njemu reći da nije, a i raji ovako zanimljivije.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakva propaganda, poceli smo kao anamo oni. 
Nije što je rođak, al dobar je.Rahma je napisao/la:Jebote Messi, gledaj od 00:25...
Rahmanovic je u ove dvije utakmice protiv Zarije bio nas glavni igrac i pokretac dosta dobrih akcija, a i protiv Olimpika prema ovom sazetku vodio je glavnu rijec na terenu.
Samo nastavi majstore, ovo je pravi fudbaler i najvece nam pojacanje !
Samo nastavi majstore, ovo je pravi fudbaler i najvece nam pojacanje !
Mislim da je krajnje vrijeme da se dignemo na proteste protiv uprave, Tana i nacina na koji vode klub.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Čekam ujutro standardnu ekipu da te opovrgne jeftinim sarkazmom tipa "ma gasimo se" ili "treba vratiti baljka."Evander je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se dignemo na proteste protiv uprave, Tana i nacina na koji vode klub.
Samo Saraj'vo.
Skupite pare, vratite covjeku sto je dao i klub je vas. Bilo kakva druga opcija je smijesna.Evander je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se dignemo na proteste protiv uprave, Tana i nacina na koji vode klub.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja isto uveliko razmisljam o ovome. Vjerovali ili ne,jer sam ubijedjen da ovim nacinom vodjenja moze biti samo gore. I da ce doci vrijeme kad ce se ovdje govoriti kako je u redu to sto tavorimo kao prvoplasirani u ligi za opstanak.PitarBordo je napisao/la:Čekam ujutro standardnu ekipu da te opovrgne jeftinim sarkazmom tipa "ma gasimo se" ili "treba vratiti baljka."Evander je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se dignemo na proteste protiv uprave, Tana i nacina na koji vode klub.
Koju cifru bi sad odokativno trebalo izvaliti za ovaj Tanov procenat?? Nesto vise sad nego je on uletio??
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 16 jul 2017, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
"Ni ne zasluzujemo bolje.."
"Ne moze sve preko noći.."
"Sta bi ti kad si tako pametan.."
"Ne moze sve preko noći.."
"Sta bi ti kad si tako pametan.."
A sta drugo da napise covjek na gluposti vas dvojice?PitarBordo je napisao/la:Čekam ujutro standardnu ekipu da te opovrgne jeftinim sarkazmom tipa "ma gasimo se" ili "treba vratiti baljka."Evander je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se dignemo na proteste protiv uprave, Tana i nacina na koji vode klub.
- PitarBordo
- Kontakt:
Simpatično pitanje. Imaš li šta sadržajnije od nazivanja glupostima stvari kojih se bojiš ili nemaš argumente da to opovrgneš? Ako nemaš onda ignoriši "gluposti" i drži glavu u vrućem pijesku.Arhitekt je napisao/la:A sta drugo da napise covjek na gluposti vas dvojice?PitarBordo je napisao/la:Čekam ujutro standardnu ekipu da te opovrgne jeftinim sarkazmom tipa "ma gasimo se" ili "treba vratiti baljka."Evander je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se dignemo na proteste protiv uprave, Tana i nacina na koji vode klub.
Samo Saraj'vo.
Najjace je ono kad kazu 'skupi pare pa otkupi klub od Tana'. Koja samo pasivnost i kukavicluk se krije iza ovakve price za ne povjerovati! Stara bosanska i bosnjacka paradigma u stilu eto znam da sam u **** ,ali moram trpiti i sutiti valjda ima i neko kome je gore.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, mnon46 i 19 gostiju.