Premijer liga 2017/2018
Re: Premijer liga 2017/2018
Borac ce ove godine daleko dogurati ako mu je pojacanje Komnenovic i ako planiraju za prvog golmana Besirevica ...

Zrinjski se pojačano na vratarskoj poziciji ali kako čujem da bi mogli ostati bez oba desna beka. Tako da plus, minus=0 ostaje na istome
Ostali se koliko vidim pojačavaju Visoko ušlo, ali dovelo dosta igrača, Sloga isto Vogošća i Izviđač trenera i po nekoliko igrača kako se priča
Samo Bosna upisuje odlaske najbolje da im glasnogovornica igra a Zuleta za glasnogovornika
 najbolje da im glasnogovornica igra a Zuleta za glasnogovornika  

Ostali se koliko vidim pojačavaju Visoko ušlo, ali dovelo dosta igrača, Sloga isto Vogošća i Izviđač trenera i po nekoliko igrača kako se priča
Samo Bosna upisuje odlaske
Samo Zrinjski uvijek ostaje ponos moje Hercegovine
Nemamo vise predstavnika u SEHA Ligi ...

- 
				balkanac198
Zrinja92 je napisao/la:Zrinjski se pojačano na vratarskoj poziciji ali kako čujem da bi mogli ostati bez oba desna beka. Tako da plus, minus=0 ostaje na istome
Samo Bosna upisuje odlaskenajbolje da im glasnogovornica igra a Zuleta za glasnogovornika
 Ova zadnja recenica je zlata vrijedna ,dodao bi "klub je iznad svih",prolaze igraci,treneri,uprave al on ostaje
 Ova zadnja recenica je zlata vrijedna ,dodao bi "klub je iznad svih",prolaze igraci,treneri,uprave al on ostaje   

Ovaj Radja koliko god bio nekima iritantan i odbojan ipak je jedan od najrealnijih po pitanju stanja u BH Rukometu i Rukometu u manjem entitetu...
Mlađi i stariji brat
Vojislav Rađa smatra da glavni uzrok izostanka klubova iz BiH u SEHA ligi leži u neradu RS BiH i RS RS, te lobiranju čelnika RS Srbije.
- RS RS ima kao neke specijalne i paralelne veze sa RSS, ali one važe samo kada stariji brat tuče po ušima mlađeg. Tako su nam oteli mnogo mladih igrača, a sada ugurali drugoligaški Dinamo iz Pančeva ispred Borca u SEHA ligu. Godinama upozoravam na haotično stanje u rukometu, ali od toga slaba vajda - rekao je Rađa.

Mlađi i stariji brat
Vojislav Rađa smatra da glavni uzrok izostanka klubova iz BiH u SEHA ligi leži u neradu RS BiH i RS RS, te lobiranju čelnika RS Srbije.
- RS RS ima kao neke specijalne i paralelne veze sa RSS, ali one važe samo kada stariji brat tuče po ušima mlađeg. Tako su nam oteli mnogo mladih igrača, a sada ugurali drugoligaški Dinamo iz Pančeva ispred Borca u SEHA ligu. Godinama upozoravam na haotično stanje u rukometu, ali od toga slaba vajda - rekao je Rađa.
Taj Rađa koliko je đubre od čovjeka toliko je i namazan, naporsto ne znaš na čemu si, uvijek te može ugodno iznenaditi.

Vojislav bez dlake na jeziku. Još završi zapoceti prijedlog da se formira udruženje premijer ligasa i da klubovi upravljaju takmičenjem a ne sudije i bez obzira što je opstepoznati smutljivac kapa dolje.BelminM23 je napisao/la:Taj Rađa koliko je đubre od čovjeka toliko je i namazan, naporsto ne znaš na čemu si, uvijek te može ugodno iznenaditi.
Mogla bi ovo biti zanimljiva sezona i jača u odnosu na predhodne. Sloga ako dovede dobrog golmana imaće čvrstu ekipu. Samo treba bolji trener, nije mi se Panić nešto pokazao, svaka mu čast za igračke dane provedene u Slogi ali mislim da nije još za trenera. Neka se još uči uz nekoga iskusnog.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Rađa je pokušavao vratiti starog golmana, samo nije niko lud da bude opet izrađen za pare ili za sitno da igra.po'marke je napisao/la:Mogla bi ovo biti zanimljiva sezona i jača u odnosu na predhodne. Sloga ako dovede dobrog golmana imaće čvrstu ekipu. Samo treba bolji trener, nije mi se Panić nešto pokazao, svaka mu čast za igračke dane provedene u Slogi ali mislim da nije još za trenera. Neka se još uči uz nekoga iskusnog.
Kojeg starog golmana? Ti nešto baš mrziš Rađu, to neke lične stvari? 

Ma ne mrzim.  

Re: RE: Re: Premijer liga 2017/2018
Haha, šalim se malo. Nego kojeg golmana?BelminM23 je napisao/la:Ma ne mrzim.

Starcevica iz Derventepo'marke je napisao/la:Haha, šalim se malo. Nego kojeg golmana?BelminM23 je napisao/la:Ma ne mrzim.
On hoće samo ako će uz to imati i lak, a parali poso.  

Bolje lak i dobro plaćen pos'o, nego težak i neplaćen.BelminM23 je napisao/la:On hoće samo ako će uz to imati i lak, a parali poso.
 Stara narodna...
 Stara narodna... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Možda i dobije lak posao,al da će ga Rađa ispaliti s platom to je sigurno

Bosic iz Sloge u Vogoscu PH

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
						SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zna li neko koga ce preuzeti Emir Junuzovic?
Prica se da bi mogao u Konjuh ili Slogu

- 
				balkanac198
Najveci prevarant,samo sebe gleda i gdje god je radio, nije nista napravioham19 je napisao/la:Zna li neko koga ce preuzeti Emir Junuzovic?

Ne bih se bas slozio sa tobom.Napravio je dosta dobar rezultat sa Konjuhom dok ga je vodio, a prije dvije sezone Slogu je spasio od ispadanja.balkanac198 je napisao/la:Najveci prevarant,samo sebe gleda i gdje god je radio, nije nista napravioham19 je napisao/la:Zna li neko koga ce preuzeti Emir Junuzovic?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.