Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Covjek place jer je mentalno na nivou petogodisnje curice, ne glumi ozljedu niti je zvao lijecnike, barem ne do sada, pa prestanite srati
Sve vrsni sportisti i strucnjaci sa ss.ba foruma znaju da Djokovic, Cilic i ostali placu i glume povrede kad ih ne ide. J.ebo to sto su citav zivot ulozili u to da postanu ovo sto su danas, placu i glume povrede iz nemoci. J.ebem te logiko, nekima jednostavno treba zabranit da misle 

Ovako se ometa ritam igre, pa time i protivnik.
Ništa protiv Čilića, ali ovo u jednu ruku nije fer, ako ima povredu ako ne možeš nastaviti meč, traži medicinski tajm aut, ili predaj meč, dizanje publike i po mom mišljenju ometanje ritma meča je nezgodno po igrača na suprotnoj strani.
Ništa protiv Čilića, ali ovo u jednu ruku nije fer, ako ima povredu ako ne možeš nastaviti meč, traži medicinski tajm aut, ili predaj meč, dizanje publike i po mom mišljenju ometanje ritma meča je nezgodno po igrača na suprotnoj strani.
Navikli od Noleta da glumi pa nam sad sve tako izgleda.Uncut123 je napisao/la:Covjek place jer je mentalno na nivou petogodisnje curice, ne glumi ozljedu niti je zvao lijecnike, barem ne do sada, pa prestanite srati
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Ovo je na psihickoj bazi. Vec se vidio kao pobjednik wimbledona. To nije islo BiH reprezentacijama nece ni tebi Cila.
Jest nezgodno ako ti protivnik ima 21 godinu, a ne možeš ometati nekog ko 19 godina igra profesionalno tenisAA23 je napisao/la:Ovako se ometa ritam igre, pa time i protivnik.
Kako to da babuka nikada nije predao meč ili glumio povredu ? Odgovor je jasan, jer je najveći.Epidaurus je napisao/la:Sve vrsni sportisti i strucnjaci sa ss.ba foruma znaju da Djokovic, Cilic i ostali placu i glume povrede kad ih ne ide. J.ebo to sto su citav zivot ulozili u to da postanu ovo sto su danas, placu i glume povrede iz nemoci. J.ebem te logiko, nekima jednostavno treba zabranit da misle

-
- Kontakt:
Upravo tako !!! Ovo je cisti bezobrazluk i nesportski ! Al haj ti to objasni djeci .AA23 je napisao/la:Ovako se ometa ritam igre, pa time i protivnik.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Marineeeee nisi sam. Place i @bodi. 

Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Meni je tebe zao, najiskrenije.S3lva je napisao/la:Kako to da babuka nikada nije predao meč ili glumio povredu ? Odgovor je jasan, jer je najveći.Epidaurus je napisao/la:Sve vrsni sportisti i strucnjaci sa ss.ba foruma znaju da Djokovic, Cilic i ostali placu i glume povrede kad ih ne ide. J.ebo to sto su citav zivot ulozili u to da postanu ovo sto su danas, placu i glume povrede iz nemoci. J.ebem te logiko, nekima jednostavno treba zabranit da misle
-
- Kontakt:
Bas se desava ono sto mu je Goran govorio.
I meni tebe u košarci bodriš rukometaša, u tenisu bolesnikeEpidaurus je napisao/la:Meni je tebe zao, najiskrenije.S3lva je napisao/la:Kako to da babuka nikada nije predao meč ili glumio povredu ? Odgovor je jasan, jer je najveći.Epidaurus je napisao/la:Sve vrsni sportisti i strucnjaci sa ss.ba foruma znaju da Djokovic, Cilic i ostali placu i glume povrede kad ih ne ide. J.ebo to sto su citav zivot ulozili u to da postanu ovo sto su danas, placu i glume povrede iz nemoci. J.ebem te logiko, nekima jednostavno treba zabranit da misle
Mislim da je vrijeme da preda. Nece uzeti 6 gameova i mecu ako ovako nastavi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
e jeb.iga, izgleda da su još samo finala roger-rafa gledljiva
nemamo sreće
nemamo sreće
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 16 jul 2017, 16:12, ukupno mijenjano 2 puta.
- CROtorious
- Kontakt:
Ozljedio desno koljeno kad je pao u prvom setu kod 2-2.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Udriiii placljivka 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kažu na ESPN da nije povrijeđen, nije tražio masažu, tabletu već da je ovo do psihološkog pada. Ako je zbog ovoga Marine predaj meč i u penziju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Bas je neko mislio da ce Cilic uzet Federera? Jebote s kakvim ja neznalicama djelim forum. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.