Kako to da babuka nikada nije predao meč ili glumio povredu ? Odgovor je jasan, jer je najveći.Epidaurus je napisao/la:Sve vrsni sportisti i strucnjaci sa ss.ba foruma znaju da Djokovic, Cilic i ostali placu i glume povrede kad ih ne ide. J.ebo to sto su citav zivot ulozili u to da postanu ovo sto su danas, placu i glume povrede iz nemoci. J.ebem te logiko, nekima jednostavno treba zabranit da misle
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Upravo tako !!! Ovo je cisti bezobrazluk i nesportski ! Al haj ti to objasni djeci .AA23 je napisao/la:Ovako se ometa ritam igre, pa time i protivnik.
Ništa protiv Čilića, ali ovo u jednu ruku nije fer, ako ima povredu ako ne možeš nastaviti meč, traži medicinski tajm aut, ili predaj meč, dizanje publike i po mom mišljenju ometanje ritma meča je nezgodno po igrača na suprotnoj strani.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Marineeeee nisi sam. Place i @bodi. 
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Meni je tebe zao, najiskrenije.S3lva je napisao/la:Kako to da babuka nikada nije predao meč ili glumio povredu ? Odgovor je jasan, jer je najveći.Epidaurus je napisao/la:Sve vrsni sportisti i strucnjaci sa ss.ba foruma znaju da Djokovic, Cilic i ostali placu i glume povrede kad ih ne ide. J.ebo to sto su citav zivot ulozili u to da postanu ovo sto su danas, placu i glume povrede iz nemoci. J.ebem te logiko, nekima jednostavno treba zabranit da misle
-
samoposmatram
- Kontakt:
Bas se desava ono sto mu je Goran govorio.
I meni tebe u košarci bodriš rukometaša, u tenisu bolesnikeEpidaurus je napisao/la:Meni je tebe zao, najiskrenije.S3lva je napisao/la:Kako to da babuka nikada nije predao meč ili glumio povredu ? Odgovor je jasan, jer je najveći.Epidaurus je napisao/la:Sve vrsni sportisti i strucnjaci sa ss.ba foruma znaju da Djokovic, Cilic i ostali placu i glume povrede kad ih ne ide. J.ebo to sto su citav zivot ulozili u to da postanu ovo sto su danas, placu i glume povrede iz nemoci. J.ebem te logiko, nekima jednostavno treba zabranit da misle
Mislim da je vrijeme da preda. Nece uzeti 6 gameova i mecu ako ovako nastavi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
e jeb.iga, izgleda da su još samo finala roger-rafa gledljiva
nemamo sreće
nemamo sreće
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 16 jul 2017, 16:12, ukupno mijenjano 2 puta.
- CROtorious
- Kontakt:
Ozljedio desno koljeno kad je pao u prvom setu kod 2-2.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Udriiii placljivka 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kažu na ESPN da nije povrijeđen, nije tražio masažu, tabletu već da je ovo do psihološkog pada. Ako je zbog ovoga Marine predaj meč i u penziju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Bas je neko mislio da ce Cilic uzet Federera? Jebote s kakvim ja neznalicama djelim forum. 
Sto nije sad uzeo tabletu za bolove?Unofficialpage je napisao/la:Kažu na ESPN da nije povrijeđen, nije tražio masažu, tabletu već da je ovo do psihološkog pada. Ako je zbog ovoga Marine predaj meč i u penziju.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Navijaci Federera rugaju se nekom da je placljivko

Ma kakva povreda. Pukao u glavi kao kokica.
Očigledno ozljeda u 1. setu kod onoga pada, dalo se primjetiti da ima problem sa nogom.Šteta solidno je izgledao na početku...
- CROtorious
- Kontakt:
Upravo popio tabletu i motaju mu stopalo. Nemojte pisat gluposti zbog ljubomore i ostalih sranja. Uspjeh je doc i u finale i igrat ovako ozljeden.Unofficialpage je napisao/la:Kažu na ESPN da nije povrijeđen, nije tražio masažu, tabletu već da je ovo do psihološkog pada. Ako je zbog ovoga Marine predaj meč i u penziju.
Zadnja Klupa
Čovjek je gubio protiv invalida i bivao u gorim stanjima. Ne plače radi psihe siguran sam milijardu posto.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.