Osvajac US Opena i covjek koji je u vrhu svjetskog tenisa 10 godina place jer gubi mec... Make senseLillard je napisao/la:Čovjek je gubio protiv invalida i bivao u gorim stanjima. Ne plače radi psihe siguran sam milijardu posto.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Tiho tise najtiseeeee, njezno njezno njeznijeeeeeeebodi123 je napisao/la:**** ironija al bašSlevinKelevra je napisao/la:Navijaci Federera rugaju se nekom da je placljivko![]()
![]()
Ismijavaju povrijedjenog čovjeka
27.10.2020
Vrhunski sportisti i atlete, vrhunac im u zivotu 2 termina sedmicno i 2 puta dnevno do kladionicebodi123 je napisao/la:**** ironija al bašSlevinKelevra je napisao/la:Navijaci Federera rugaju se nekom da je placljivko![]()
![]()
Ismijavaju povrijedjenog čovjeka
Effenberg je napisao/la:Mara nemoj plakat ba, sad ce Babuka gem jedan da pokloni!![]()
jasmin10 je napisao/la:A ubit će babuka smiješnog Marina 3 0
@kingjamesmvp javi se
Pa to je dobro poznata taktika. Kad te protivnik razvaljuje i ne znas sta ces, bam zuljevi.S3lva je napisao/la:lik plak'o radi žuljeva![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
bole zuljevi....protiv Big Sama je takodjer plakao zbog zuljeva hahahhahahahahahahahha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
bole zuljevi....protiv Big Sama je takodjer plakao zbog zuljeva hahahhahahahahahahahha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Psiha je u pitanju. Izgubio je prije nego sto je izasao na teren. Steta.
BašSlevinKelevra je napisao/la:Osvajac US Opena i covjek koji je u vrhu svjetskog tenisa 10 godina place jer gubi mec... Make senseLillard je napisao/la:Čovjek je gubio protiv invalida i bivao u gorim stanjima. Ne plače radi psihe siguran sam milijardu posto.
I to Marin koji nije uopće imao pritiska velikog ovdje, A gubio protiv gov.ana od tenisača i raspradao se kod vodstva 2-0 u setovima. Al eto plače radi psihe ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ledja, koljeno, psiha, zuljevi. Ispade raspada se covjek ko djed kakav
Ali dobro mu je i to, drugi najveci uspjeh u karijeri. Ostati ce upisan u historijske knjige kao vice-prvak.
Ali dobro mu je i to, drugi najveci uspjeh u karijeri. Ostati ce upisan u historijske knjige kao vice-prvak.
Nigdje zulja s glave.
Federer maestralan, jos jednom dokazuje da je najveci ikada. Ubij ga Feko, ubij futavca licemjernog.
Federer maestralan, jos jednom dokazuje da je najveci ikada. Ubij ga Feko, ubij futavca licemjernog.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Popio tabletu za stopalo?CROtorious je napisao/la:Upravo popio tabletu i motaju mu stopalo. Nemojte pisat gluposti zbog ljubomore i ostalih sranja. Uspjeh je doc i u finale i igrat ovako ozljeden.Unofficialpage je napisao/la:Kažu na ESPN da nije povrijeđen, nije tražio masažu, tabletu već da je ovo do psihološkog pada. Ako je zbog ovoga Marine predaj meč i u penziju.
Druze, zuljevi su svakodnevnica svih tenisera i to se ne moze nazvati povredom. Sve ovo je zbog psihe 99%, Marin je podlegao pritisku i to je jasna stvar.
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 16 jul 2017, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
flwz je napisao/la:Marineeeee nisi sam. Place i @bodi.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
coelho41 je napisao/la:Yebemu mater ima tu nacionalizma u nekim komentarima, ja vjerujem da čovjeka boli koljeno ili šta već i da ne plače jer je mentalni patuljak, već da plače jer je krv propišo da dođe do finala i ne može garantovati da će opet doći do bilo kojeg GS finala i sad ne može da bude kompetentan zbog povrede.
nemaju oni pojma šta se stvarno dešava, ko ni mi. mogu samo nagađatiCROtorious je napisao/la:U prijenosu na HRT-u prvo rekli koljeno, pa zglob i sad zuljevi izgleda.
Pa Rafa ima najviše žuljeva od svih tenisera i to po rukama pa nikad nije zaplakao zbog toga. E moj Marine...
Jedino sto mi je ovdje jako krivo je to sto smo mi.ostali uskraceni za dobar tenis,jbt cekas to finale Wimb i onda dobijes ovo..s.ranje obicno
Pajdo pripremio kontrolni iz matematike. 
- CROtorious
- Kontakt:
A di si ti procitao da je popio tabletu za stopalo? Ako se mislis rugat rugaj se svojim koji dvaput godisnje udu u 2. kolo challengera ako imaju srece.kobe24 je napisao/la:Popio tabletu za stopalo?CROtorious je napisao/la:Upravo popio tabletu i motaju mu stopalo. Nemojte pisat gluposti zbog ljubomore i ostalih sranja. Uspjeh je doc i u finale i igrat ovako ozljeden.Unofficialpage je napisao/la:Kažu na ESPN da nije povrijeđen, nije tražio masažu, tabletu već da je ovo do psihološkog pada. Ako je zbog ovoga Marine predaj meč i u penziju.Kakva ljubomora, jesi ok?
Druze, zuljevi su svakodnevnica svih tenisera i to se ne moze nazvati povredom. Sve ovo je zbog psihe 99%, Marin je podlegao pritisku i to je jasna stvar.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.