Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Lillard
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Lillard » 16 jul 2017, 16:38

Unofficialpage je napisao/la:Nikakva povreda nije problem. Pao je psihički. Nabio je sebi nepotreban pritisak prije meča da mora dobiti ovo, daje izjavu da je ovo za njega samo još jedan meč. Ovo ne smije Federer izjaviti da igra protiv 1000+ igrača. Morao je imati plan, taktiku i toga se držati ali on to nije. Ako se on ne zna nositi sa žuljevima idi u penziju, nisi ni zaslužio da budeš u finalu.
nek ti znaš bogati, nisi napisao post u kojem si ga pohvalio. Muller poklanja, Big Sam poklanja, ništa Čilić nije zasluženo odradio. Muka mi od takvih.

Koji je k vama što mislite da je popio tablete za smirenje, pa jel znate kako djeluje ta tableta? :lol: :facepalm:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 16 jul 2017, 16:38

S3lva je napisao/la:Nisam siguran da li se radi o prvoj rundi ili o finalu Wimbledona :think:
Da je Damir u pitanju bio bi siguran, ne brini :wave:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 16 jul 2017, 16:38

Nije jos gotovo .Mozda Federe osvoji broj 19 a ko ga onda moze stici ?Cilic je samo teniser a FedEx je GOAT!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 16 jul 2017, 16:39

Cilicu treba luda sreca u ovom setu, da se psihicki vrati.

S3lva
Kontakt:

Post Postao/la S3lva » 16 jul 2017, 16:39

Gle čuda, proigro, sigurno stavio flaster na žulj. :thumbup:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 jul 2017, 16:41

Lillard je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Nikakva povreda nije problem. Pao je psihički. Nabio je sebi nepotreban pritisak prije meča da mora dobiti ovo, daje izjavu da je ovo za njega samo još jedan meč. Ovo ne smije Federer izjaviti da igra protiv 1000+ igrača. Morao je imati plan, taktiku i toga se držati ali on to nije. Ako se on ne zna nositi sa žuljevima idi u penziju, nisi ni zaslužio da budeš u finalu.
nek ti znaš bogati, nisi napisao post u kojem si ga pohvalio. Muller poklanja, Big Sam poklanja, ništa Čilić nije zasluženo odradio. Muka mi od takvih.

Koji je k vama što mislite da je popio tablete za smirenje, pa jel znate kako djeluje ta tableta? :lol: :facepalm:
Ma ja popiješ tabletu za smirenje i igraš finale. Logično. :rol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 16 jul 2017, 16:41

Pa pa smokljane

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 16 jul 2017, 16:42

Gotovo vjerovatno.
27.10.2020

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 jul 2017, 16:42

Sta je Cilic popio.

slika
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 jul 2017, 16:42

Tako je babuka,jos malo pa plakanje sa centralnog terena moze preci na forum :beba:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jul 2017, 16:43

Lillard je napisao/la:

Gdje sam napisao da oni poklanjaju? Igrački jest zaslužio da bude ovdje, ima igru, zna igrati ali psihološki nije zaslužio. Rasplakao se zbog žuljeva. On se mora s tim znati nositi, on je GS osvajač, dugogodišnji TOP 10 igrač i morao se naučiti nositi sa pritiskom. Ima tim oko sebe.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 16 jul 2017, 16:43

ipak 19>15 :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

arelinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la arelinho » 16 jul 2017, 16:43

jopaa7 je napisao/la:
S3lva je napisao/la:Nisam siguran da li se radi o prvoj rundi ili o finalu Wimbledona :think:
:urnebes:

Čila hajmo ća što bi se reklo. :urnebes:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 jul 2017, 16:43

Kawhi je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Galion je napisao/la:Zar vi Nadalovci stvarno vjerujete da Marin moze oteti Rogeru Wimbledon ili je to u teskom ocaju?
RF19
Zar ti nisi hrvat?
To sto neko pripada nekoj naciji ne znaci da odmah mora biti ovca.
Nije ovca. Samo je qrac od ovce.. Švajcarske :tralala:
Kao tvoje tvrdnje da je Federer navikao kad igra protiv novaka da ovaj traži MT... :facepalm:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 jul 2017, 16:46

Unofficialpage je napisao/la:
Lillard je napisao/la:

Gdje sam napisao da oni poklanjaju? Igrački jest zaslužio da bude ovdje, ima igru, zna igrati ali psihološki nije zaslužio. Rasplakao se zbog žuljeva. On se mora s tim znati nositi, on je GS osvajač, dugogodišnji TOP 10 igrač i morao se naučiti nositi sa pritiskom. Ima tim oko sebe.
Da ti vadim postove kod Čilićevih mečeva, neću, al ono, skonta čovjek kroz neko vrijeme neke stvari. Tako i kod tebe. Pozdrav.

Čestitke Rogeru. Čila majstore i ovo je odličan uspjeh, idemo dalje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

S3lva
Kontakt:

Post Postao/la S3lva » 16 jul 2017, 16:46

jopaa7 je napisao/la:
Kakve veze taj glupan ima s ovim finalom ?

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 jul 2017, 16:47

DANTES je napisao/la: Kao tvoje tvrdnje da je Federer navikao kad igra protiv novaka da ovaj traži MT... :facepalm:
To je cinjenica. Koliko se puta desilo da je Fedja bolji, Novak trazi mt i Fedja mu popusti, a Novak se odjednom pretvori u zvijer.

To sto ti navijas za Noleta samo zbog toga sto je Srbin ti ne dozvoljava da vidis to.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 16 jul 2017, 16:49

Lillard je napisao/la: Koji je k vama što mislite da je popio tablete za smirenje, pa jel znate kako djeluje ta tableta? :lol: :facepalm:
Kako djeluje?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 16 jul 2017, 16:49

Koliko novca Čilić dobija a koliko.Federer?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 jul 2017, 16:50

Kako ga ovako sitnice odaju. Iza te maske gospodina krije se malena hinja. Hinjica. Pogađa viner protiv rivala koji šepa i ote mu se come on... Kao da je 2-2 i 8-8 i brejk lopta. Baš sportski. Ali to je Federer jak je kad onaj s druge strane ne može da uzvrati.. Sad će održati neki Kurtoazan govor, našminkan pr magijom. I sve će dr-kati kako je divan i gospodin..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.