FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2017, 18:22

Stojcev za milju i dvjesto igrao kad su se trofeji dizali,sad hoce 15 +.....Et dokle smo dogurali nasom politikom,kitila se i davala para masna na sve letve,to je eskaliralo tada od Stepanova pa do Brazilaca,Saida.Sad nemozes ubjediti eventualna "pojacanja" da nemoze tako,svi hoce nekakve j.ebene ugovore,al sami smo krivi,takva se slika stvorila o nama da dajemo ugovore tek tako,igro ne igro bit ce para,i jesmo se k.urcili vala ,ima.para ima,eh ev ti ga sad.Sad kaf ga nazoves i kazes mu lupam ajde hoces igrati za 5 milja,on kaze eh jasta cu,onome ste dali 10 nije sastavio dvije utakmice.

Bit ce neko pojacanje,ako ne nadju ugovor neki vani ,i to je to,jel eto negdje ce morati igrati.Svi skacu po probama sada, ova liga je slamka spasa svima,cisto u formi da se ostane.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 16 jul 2017, 18:22

MortemHz je napisao/la:
isko1807 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ljudi umiru od gladi pa ne bojkotuju nacionaliste. Ovo je daleko manje tako da sve "dok ne puca" niko neće ništa bojkotovati. Barem neće organizovano, ali kao što iz države odlaze ljudi koji neće da jedu govvna, tako i sa stadiona sve više raja odlazi.
Brate ja sam otisao is Bosne tacno prije dvije godine, gledo skoro sve utakmice Bayerna prosle godine, I vjeruj sve bi dao da vidim svoje Sarajevo vikendom, znam ja dobro u kakvoj drzavi moje Sarajevo igra ali opet srce ne moze bez njega, I onda dodju Evander I ostali sup.ci ko pljuju na sve I misle da prate Bundesligu.
Nasa liga je dno dna, ko dovede imalo ozbiljnog igraca skidam mu kapu, kaze Ordagic prvi mu cilj evropa a neki ga ovdje prozivaju ko pegambera tobejarabi, uzimamo abd titulu Calom uvjeren sam 100%.Volim te F.K.Sarajevo a dusmani nek ga znate vec sta.
Kada budemo stadion pravili ocekujem od tebe VIP ''stolicu'' :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2017, 18:23

miky_hz je napisao/la:Stojcev za milju i dvjesto igrao kad su se trofeji dizali,sad hoce 15 +.....Et dokle smo dogurali nasom politikom,kitila se i davala para masna na sve letve,to je eskaliralo tada od Stepanova pa do Brazilaca,Saida.Sad nemozes ubjediti eventualna "pojacanja" da nemoze tako,svi hoce nekakve j.ebene ugovore,al sami smo krivi,takva se slika stvorila o nama da dajemo ugovore tek tako,igro ne igro bit ce para,i jesmo se k.urcili vala ,ima.para ima,eh ev ti ga sad.Sad kaf ga nazoves i kazes mu lupam ajde hoces igrati za 5 milja,on kaze eh jasta cu,onome ste dali 10 nije sastavio dvije utakmice.

Bit ce neko pojacanje,ako ne nadju ugovor neki vani ,i to je to,jel eto negdje ce morati igrati.Svi skacu po probama sada, ova liga je slamka spasa svima,cisto u formi da se ostane.
Stojčev je imao 3 hiljade.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 16 jul 2017, 18:25

MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Stojcev za milju i dvjesto igrao kad su se trofeji dizali,sad hoce 15 +.....Et dokle smo dogurali nasom politikom,kitila se i davala para masna na sve letve,to je eskaliralo tada od Stepanova pa do Brazilaca,Saida.Sad nemozes ubjediti eventualna "pojacanja" da nemoze tako,svi hoce nekakve j.ebene ugovore,al sami smo krivi,takva se slika stvorila o nama da dajemo ugovore tek tako,igro ne igro bit ce para,i jesmo se k.urcili vala ,ima.para ima,eh ev ti ga sad.Sad kaf ga nazoves i kazes mu lupam ajde hoces igrati za 5 milja,on kaze eh jasta cu,onome ste dali 10 nije sastavio dvije utakmice.

Stojčev je imao 3 hiljade.
Nebitno koliko je imao al je upravu čovjek, kako ćeš sad dovest nekog kvalitetnijeg kad svi gledaju da nas ogule i omaste brk
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 16 jul 2017, 18:25

Nebi bilo sretnijeg covjeka na dunjaluku da imamo napokon svoj stadion, mada ja smatram Kosevo nasim satdionok ali je prijeratna uprava usrala sa istim.stadionom, kad je moglo nase biti nasi su sutili I igrali na kosevu.Da nas nema taj bi se stadion davno zatvorio.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 jul 2017, 18:26

sekac je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Koja je mogućnost da se desi bojkot navijača i da li podržavate isti?
Da vidim vaše mišljenje... :bih:
Nisam nikad, niti ču bojkotovati bilo koju upravu,stručni štab, igrače a samim tim bio bi protiv največe ljubavi, protiv moje zakletve, života, svega ama ljudi jedno je SARAJEVO .E pa ja neču a vi kako god vam volja!
:thumbup:

Vidis ti moj brate ko sve "voli" FKS.
Ono bi nesto bojkotovalo :lol:

Nekad je bilo smjesno sta sve pokusavaju, a sad je postalo tuzno...

Yebo vas BBB kome god su oni uzor!!

Samo Sarajvo!!!

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 16 jul 2017, 18:30

Ma boli Tana neka stvar za nas, kako to ljudi ne mogu shvatiti.

I dalje cu ici na istok, gledati fks, nervirati se ali treba biti realan ljudi, nesto ne stima. Ne znam kako ljudi mogu pravdati ispadanje od Zarije, pa to sto ne mozemo dobiti krupu ili radnika na svom terenu.

Naravno, mozemo ovdje pricati jel problem do tana, do bivse uprave, do cale ili nekog drugog ali fkt ne mogu shvatiti da se raspravlja o tome da li uopste ima problem kada je ocigledno da nesto nije ok. Bit ce nam bolje, osvajati titule, itd kada svi zajedno imamo isti stav tj da ima problem i da onda razgovaramo kako rijesiti.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 jul 2017, 18:31

slika
Ma samo opusteno raja i uzivajte, ne vrijedi se sikirati :salut:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 jul 2017, 18:32

Evander i njemu slicni, ne morate dolaziti na utakmice a ne morate ni na tv gledati. Ako vam je muka tako uradite i gotova stvar. Ne okrecite druge navijace protiv kluba i igraca. Nista vi necete pomoci klubu sto serete na ovom forumu. Ako imate neko rjesenje onda ga kratko i jasno napisite. Ako nemate pustite druge da sami odlucuju dali ce ici ili ne na utakmicu.

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 16 jul 2017, 18:40

Čuj bojkot...ko god da se toga sjetio, pravi je imbecil.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 16 jul 2017, 18:44

fks74 je napisao/la:Evander i njemu slicni, ne morate dolaziti na utakmice a ne morate ni na tv gledati. Ako vam je muka tako uradite i gotova stvar. Ne okrecite druge navijace protiv kluba i igraca. Nista vi necete pomoci klubu sto serete na ovom forumu. Ako imate neko rjesenje onda ga kratko i jasno napisite. Ako nemate pustite druge da sami odlucuju dali ce ici ili ne na utakmicu.
Nema sanse da cemo cutati.
Da cutimo i o losem stanju u drzavi? :kafa:

I raju nikakav forum nije okrenuo protiv kluba i otjerao sa stadiona, otjerali su ih nesposobnjakovici iz uprave, amaterski igraci i losi rezultati, a najvise nekvalitetan fudbal.
Sadasnjem rukovodstvu bi najvise odgovaralo da se cuti o njihovoj nesposobnosti i da smo svi ovce, ali ne ide to bas tako ;)

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jul 2017, 18:45

ColdDemon je napisao/la:Čuj bojkot...ko god da se toga sjetio, pravi je imbecil.
Bojkot vec imas, samo nije zvanican.
Posjeta ove sezone ce biti najmanja u istoriji.

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 16 jul 2017, 18:53

Pamtim ja veoma male posjete tako da me ništa ne može iznenaditi, a mnogi već odavno ne idu na utakmice pa pokušavaju da se opravdaju kako vole klub ali ne vole upravu, igrače, trenera itd. Ko je išao ići će i dalje, a ostali će naći razlog da ne odu.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jul 2017, 18:57

ColdDemon je napisao/la:Pamtim ja veoma male posjete tako da me ništa ne može iznenaditi, a mnogi već odavno ne idu na utakmice pa pokušavaju da se opravdaju kako vole klub ali ne vole upravu, igrače, trenera itd. Ko je išao ići će i dalje, a ostali će naći razlog da ne odu.
Da li krivs nekoga sto ne ide, sto ne da svoje pare i slobodno vrijeme za "ovo"?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 jul 2017, 19:01

Hebo nas mi smo gori od igraca, treba se ugledati na evropske navijace i dolaziti na utakmicu i kada ekipi ne ide dobro. Treba im dati podrsku da iz krize izadju sto prije. Stadion Borusije krcat citavu godinu bez obzira sto im klub jedva evropu izborio. Vise od pola sezone bili pri dnu tabele. Nasi igraci kakvi god su nasi su nemamo bolje, zato treba podrzati ono sto imamo. Da smo uvijek uz njih dosli bi trofeji jer odgovorno tvrdim ekipa nam nije losa samo im treba max podrska da igraju opusteno znajuci da nece poslije prve greske uslijediti psovanje naj milijh. Na ovom forumu je pola onih koji nisu navijaci Sarajeva.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 16 jul 2017, 19:03

RichmanBiH je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:@pantelija
Tvoj haver Ibrakovic je imao 5 miliona budzet i potrosio ih i sta bi ispalio se.
Ovo nije tacno. Vise su potrosili Hurtic i Jesic. Najveca plata u mandatu Ibrakovica je bila 5 milja eur i data je dvijici igraca i to nakon titule. Prosjek plate ostalih igraca je bio 2000 KM.
Napisah nedavno da se Cala iznenadio kada su mu Velkoski, Stojcev i jos neki rekli kolike su plate bile tad. Tako da se po tom pitanju nema sta puno prigovoriti Ibrakovicu, ali daleko mu kuca od nas bila. Sto se tice akademaca koji su njegovi, pricalo se da su Sadiku, Hadzic i Veladzic. Veladzic sigurno nije i njega je nedavno uzela neka strana agencija:

https://ftc-hamburg.com/index.php?id=3& ... 0858d9227c

Ova dvojica navodno jesu, navodno i on tako prica (kao sto je pricao i za veladzica), ali moze biti da je sve to mahalska.
Benko imo 20 milja eura.
Placao ga Cardiff...15 milja eur. Plata koju mu je Sarajevo placalo je 3000KM. Tom logikom je imao i Delac 18 milja eura i otprilike toliko i Jajalo.

@Shofall
Spomenuo sam 2 vece plate koje su date i to su Ikande i Stepanov. Jesica jeste Ibrakovic predlozio (pored jos 2 imena) ali se odustalo od njega kad se saznalo da moze doci tek poslije 2 mjeseca. Nakon toga Ken Choo imenuje njega za trenera bez obzira na cekanje jer mu se ovaj obavezuje na ozbiljniju minutazu mladim igracima. Jesiceva plata je bila nesto ispod 10 milja eur, one nebuloze u Sportu su bile upravo to, nebuloze (mislim na onih 33 milje eura).
To ko brani Ibrakovica njemu na obraz, ja licno ne bih njega opet volio vidjeti u klubu.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 16 jul 2017, 19:03

fks74 je napisao/la:Hebo nas mi smo gori od igraca, treba se ugledati na evropske navijace i dolaziti na utakmicu i kada ekipi ne ide dobro. Treba im dati podrsku da iz krize izadju sto prije. Stadion Borusije krcat citavu godinu bez obzira sto im klub jedva evropu izborio. Vise od pola sezone bili pri dnu tabele. Nasi igraci kakvi god su nasi su nemamo bolje, zato treba podrzati ono sto imamo. Da smo uvijek uz njih dosli bi trofeji jer odgovorno tvrdim ekipa nam nije losa samo im treba max podrska da igraju opusteno znajuci da nece poslije prve greske uslijediti psovanje naj milijh. Na ovom forumu je pola onih koji nisu navijaci Sarajeva.
Normalno da treba ici i dati podrsku i navijati ali opet treba biti realan i priznati da nesto ne stima.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jul 2017, 19:04

fks74 je napisao/la:Hebo nas mi smo gori od igraca, treba se ugledati na evropske navijace i dolaziti na utakmicu i kada ekipi ne ide dobro. Treba im dati podrsku da iz krize izadju sto prije. Stadion Borusije krcat citavu godinu bez obzira sto im klub jedva evropu izborio. Vise od pola sezone bili pri dnu tabele. Nasi igraci kakvi god su nasi su nemamo bolje, zato treba podrzati ono sto imamo. Da smo uvijek uz njih dosli bi trofeji jer odgovorno tvrdim ekipa nam nije losa samo im treba max podrska da igraju opusteno znajuci da nece poslije prve greske uslijediti psovanje naj milijh. Na ovom forumu je pola onih koji nisu navijaci Sarajeva.
Mi smo amaterska ekipa. Nema u svijetu niti jedancamaterski klub kojeg prati vise navijaca. Zaista ne znam zasto se zalite na posjetu.
Navijaci su i danas najbolji dio kluba.

I da, mi nismo ni u kakvoj krizi da bi iz nje izlazili. Sadasnje stanje je realnost, nikakva kriza.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 16 jul 2017, 19:15

@zip

Pomogao sam sarajevu na vise nacina, idem na svaku tekmu, i jesam li to sad picka sto mislim da nesto ne stima i da moze i mora puno bolje?

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 16 jul 2017, 19:17

Evander je napisao/la:
ColdDemon je napisao/la:Pamtim ja veoma male posjete tako da me ništa ne može iznenaditi, a mnogi već odavno ne idu na utakmice pa pokušavaju da se opravdaju kako vole klub ali ne vole upravu, igrače, trenera itd. Ko je išao ići će i dalje, a ostali će naći razlog da ne odu.
Da li krivs nekoga sto ne ide, sto ne da svoje pare i slobodno vrijeme za "ovo"?
Ne krivim nikoga ko ne ode. Svako ima pravo da odabere. Kad se sjetim Baljaka i sličnih gov.ana u i oko kluba, situacija nije toliko katastrofalna. Mislim da će se stvari početi popravljati. Ali kad ti je liga dno dna gdje suspenduju nekoliko sudija koji sude ligu za prvaka, kako očekivati da neki kapitalci žele igrati ovdje? I navijači su postali nerealni. Stalno se mašta o nekim mega pojačanjima, a kad ne dođu, krene depresija i crnjačenje. Takvi igrači će radije u drugu austrijsku ligu nego ovdje gdje se sviraju smiješni penali pa ti sav trud i lomljenje nogu tokom sezone padne u vodu. Samo ogromna plata ih može privući, a mi više te pare nemamo. A i to bi bilo da odigraju sezonu i vrate se u formu. Ispadanje od Moldavaca je šamar kompletnom klubu i navijačima, a nadam se da je uprava izvukla pouku iz toga. Računali su na te pare i one su trebale da se dovede još par igrača. Sada nema ništa od toga. Daj Bože da dođe još neko ko bi mogao donijeti napredak u igri, ali sezona uskoro počinje pa je malo i kasno. Ja ću ekipu podržati kao i uvijek i nadati se tituli, a na njima svima je da ne izigraju naše povjerenje. Nisam baš neki optimista, ali daleko od toga da bih okrenuo leđa klubu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 5 gostiju.