Da bi veleuova škola imala smisla za 10.godina oni moraju sad stvoriti uslove za to, sto i rade.josipmusa je napisao/la:Prica o omladinskoj skoli moze da ima smisla za 10 godina, NAJMANJE ! Sta vam je ba ljudi, la masija pokupi sve najbolje klince na svijetu pa svako 10 godina izbaci jednog talenta, a ne Veležova skola koja je prije bila cijela hercegovina a danas je trecina istocnog mostara, od te trecine sto je nekad bilo u mahali 100 djece koji trce za loptom danas ih je 5 jer ostali dr*aju igrice po cijeli dan. Djeci vise fudbal nije zanimacija glavna i to je to, ostalo su pokupile skole fudbala, a ko vise djecu i pravi kad svak gleda da digne sidro iz domovine nase divne. Lako je laprdat ovima koji su gledali Duska i maru, koji su gledali bmw, koji su slavili kupove i evropske utkamice, ja sam dozivio jedino da velez pomogne jedinstvu kad su igrali evropu tako sto su aca cini mi se, mozda cak i pika i jos jedan isli na posudbu. to je sve. Velez danasnjoj djeci ne znaci ama bas nista jer od stare slave se ne zivi, sta mislite zasto je prije 10 -15 godina iza gola bilo puno, a danas se skupi jedva 100 momaka !?
A vala nemojte ni navijati za covjeka, navijajte za klub. ni jedan milioner nije to postao tako sto je davao pare. hasicu svaka cast, al on svoje pare ne DAJE, vec ULAZE sa ocekivanjem velikog povrata.
zivi mi bili i cujemo se pred Olimpic.
FORZAAAAAAAAAA
A ni jedan velezovac pravi ne navija za jednog čovjeka nego isključivo za klub, medjutim poštuje se čovjek koji se odlučio prihvatit posla i uložit pare u klub u onom stanju kakav je Velež bio, a taj čovjek po meni ima ispravan plan i viziju za budućnost velikog Veleža. On ulaže svoje pare za razliku od prijašnjih uprava koje su uzimale od Veleža i napravile dug. Trpili smo lopove 20 godina, fer je dat i Hasicu 4 godine da sprovede svoj plan pa ćemo mu onda sudit jel uradio dobro ili ne.
Cilj je i dalje premier liga. Dali ćemo je izboriti vidit ćemo. Nije lahko napravit jedan sampionski tim, nije recept samo dovest 11 jakih imena na papiru. Treba napravit jedan sistem i uklopiti sve to u taj sistem. Ja vjerujem Rahimicu i ima moju punu podršku bez obzira što rezultati u pripremnim nisu kakve ako ocekivali. Pozdrav.