Hvala Zip brate ali ovo je moje mišljenje a nadam se da i ti nečeš bojkotovati.Zip je napisao/la:sekac je napisao/la:Nisam nikad, niti ču bojkotovati bilo koju upravu,stručni štab, igrače a samim tim bio bi protiv največe ljubavi, protiv moje zakletve, života, svega ama ljudi jedno je SARAJEVO .E pa ja neču a vi kako god vam volja!KrajisnikBosnjak je napisao/la:Koja je mogućnost da se desi bojkot navijača i da li podržavate isti?
Da vidim vaše mišljenje...![]()
Vidis ti moj brate ko sve "voli" FKS.
Ono bi nesto bojkotovalo![]()
Nekad je bilo smjesno sta sve pokusavaju, a sad je postalo tuzno...
Yebo vas BBB kome god su oni uzor!!
Samo Sarajvo!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Zato i pitam koliko godina, plus neke stvari oko A i U21 reprezentacije. Rekao sam da bi SkySports dao 5 miliona samo na ekskluzivno nešto oko reprezentacije.PitarBordo je napisao/la:S druge strane pokušavaju da preuzmu u potpunosti prenose svih utakmica na svoju platformu. Tako da tih 5 miliona ništa neće donijeti dobrog ligi. Osim što će i gledanost dalje čučnuti.MortemHz je napisao/la:3BelminM23 je napisao/la:5 milijuna za koliko godina?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
E jeste nas usrecili sa kineskim hostaplerom, svaka cast.Zip je napisao/la:Zamisli ti koji su to shupci...
ono zeli preko foruma bojkot da pravi, pa jel vas stid pichke jedne?
Gdje ste bili mangupi kad se moglo uloziti u FKS?
Godinu dana, mozda malo i vise je bilo otvoreno da svako ko moze da ulozi i da pare u fks, bio je dobrodosao.. da se klub spasi.. gdje ste tada bili menadzeri?
Glumite ovde neku facu, neke poslovne ljude, neke bogatase, a kad je tad trebalo pomoci, nije vas bilo nigdje..
I sad bi vi neki bojkot da pravite..
Trujete ljude evo ima vise od godinu dana, okrecete iskrene ljude koji vole fks, i koji nemaju nikakav interes od istog sem pozitivnog rezultata..
Nemate vise interesa od FKS?
Pa vi ste nas dovewli u situaciju da strepimo od gasenja kluba, vi ste nas doveli u situaciju da nemamo gdje trenirati, gdje igrati.. gdje nam igraci po nekoliko mjeseci nemaju para.. VI STE NAS DOVELI DO TOGA..
Pa ja vama vise ne bih dao da ovce cuvate, jer ste vi CANCER, smece od ljudi.. jer to sto pokusavate necete dobiti.. PICHKE JEDNE!!!!
Kad ste svi okrenuli ledja, pokazali svoju ljubav, po ko zna koji put, ljudi koji su tada radili su pronasli nekog stranca da ulozi... da kupi uloge, da postane vecinski vlasnik.. da rijesi sve dugove i jos pri tome upumpa pare u klub koje su dop tada bile pojam za nas klub...
Gdje su te pare?
Jel ih Tan ukrao?
I sta vi znate kakav je dogovor, ugovor il sta vec bio kad su potpiosivali sa tanom?
Sta samo sirite lazi i okrecete ljude da svoju ljubav prema fks pretvore u mrznju?
GLUMITE OVDE NEKE BIZNISMENE, FACE.. A U SUSTINI STE OBICNE KARINE!!!
VOLIM TE SARAJEVO!!!
U INAT DUSMANIMA; A NEMA VECEG DUSMANA DO NAS SAMIH..
Ne dozvolite da vas par idiota nagovara na nesta sto ne zelite.
PICHKE JEDNE.. pocevsi od Evandera pa svakoga ko razmislja kao on.
Nisu se mogli zasukati rukavi i klub izvesti na pravi put, kao ostale ekipe sto rade?
Kako to posluju Siroki, Zeljo, Zrinjski?
Mi smo predali klub u ruke covjeku koji pravila fudbala ne zna i kojeg ne zanimamo niti sekunde, a pomenuti klubovi opet ispred nas sa parama. Za sta nas prodaste?
Da tavorimo narednih deset godina na sredini tabele?
Da postanemo veci amateri nego smo bili prije, kad smo imali dugove?
Posserem se ja na Tana, sve njegove kineze koji kao nesto predstavljaju u klubu, a sumnjam da osnovne istorijske podatke o klubu da znaju. Poserem se i na sve nesposobnjakovice koje je postavio i koji su od kluba napravili firmu pod stecajem koja tek onako zivotari, prije nego sto se ugasi.
Hoces hvaliti rad debila i kad budemo igrali ligu za opstanak? Ne sumnjam niti sekunde da ces i tad reci kako smo na pravom putu. Takvim kao ti, sve je super dok ima licnu korist od toga.
Vidis li ti da klub propada svaku sezonu?
Vidis li da nikoga nije briga sto nas mlate amateri?
Vidis li da nikog nije briga sto cemo trecu sezonu zaredom imati katastrofalan sastav?
Vidis li da niko qrcem nije mrdnuo da pokusa bar na neki nacin uciniti ekipu boljom.
Ali znam, zaboli tebe za to
Tebi su od napredka kluba bitnije druge stvari
Ovako stoje stvari:Ja sam možda među starijim ovde na forumu nikad nisam bio niti ču biti za radikalne mjere -bojkote tuče i slićno.Ja volim Sarajevo iz duše ali to je moja ljubav neču uticati na vas svako ima pravo na svoje mišljenje.Evander kaže navijači su najbolji dio kluba OK (hajde neka bude tako) ali to je već godinama tako zašto onda isti(prepoznat če te se) pozivate te najbolje navijače da budu najgori da bojkotuju.Šta su BBB dobili sa bojkotom Mamić je i dan danas sve u Dinamu a kako je igrati Dinamu bez navijača ili recimo Čeliku bilo, je li se šta promijenilo!?Nisam za smjene trenera već sam pisao negdje otjerali smo Kodru a sad bi mu ga popušili da se vrati e pa ne ide tako samo preko koljena i šta onda.Dobro razmislite nismo svi istog mišljenja ali klubu treba pomagati ako se iskreno voli(klub) a uprave,treneri i igrači su prolazni ostaje naša svetinja i uvijek če je biti kao i naše države (gdje i nije baš idealno,loše se živi uglavnom,lopovluk,male plate ko je već ima,ubistva ma sve je tako ali mi bolje nemamo) koju isto miniraju neki šupci kao dodik.... a vi dobro skontajte šta vam je ćiniti.I jasam razoćaran što nemamo više pojačanja ali nadam se da če nekog ovi uhljupi SD i skauti dovesti (tu ne mislim na Valentina ili Sabrinu) ali i ako se ne dovedu pa podrška klubu od mene če biti uvijek velika i još veća a uhljupi če se vrlo brzo naći tamo gdje im je mjesto van naše svetinje.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 16 jul 2017, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Zip-e mudonja, hajde kad si ti dao fks toliko, da ti dokažem na pp da sam Ja koliko si ti dao, dao 5x više!!!
Ti ćeš meni pisati sta Saam ja dao fks, i ti ovdje nekoga zoveš ili ne.zoveš navijačem????
Ja evo prvi neću na Koševo, poslije 20 godina gledanja kluba, jednostavno ne želim da budem dio klimača glavom koji sute i gledaju kako.tim sa najvećim budžetom i najboljom situacijom sa mogućnostima tone i ide u sinovrat, da se nema para za pojačanja a ima za dva pr-a, oba.neskolovana i zaposlena preko veze!!!!
Sto moram gledati da mi.sda Guzi državu, moram gledati da mi po istoj proceduri neko.**** klub?
Ne moram biti mazohista i gledati to....
I sta ti imaš pričati o biljku i slicnima, ja sam zbog istih batine dobijao, tukao se da bi otišli, bojkotovao sjever da bi vratili klub gdje mu je mjesto, život dajem da nisi minute na zapadu.bio, da nemaš pojma kako je.otišla i agentura i bivša uprava, pun mi **** moralista lažnih, a alergije imam od.legendi sarajeva koje su tu samo kad su pare bile
Ko god neće da gleda ovo ima apsolutno.pravo jer je.ovo cirkus nastao od.kluba!!!!
Imaš vlasnika milijardera a ispadaš od Zarije nekakve, nisi konkurentan klubu koji je u dugu 5 mil a iduće godine će te sloga sa azmirom pregaziti!!
Samo dajte slobodne papire
Ti ćeš meni pisati sta Saam ja dao fks, i ti ovdje nekoga zoveš ili ne.zoveš navijačem????
Ja evo prvi neću na Koševo, poslije 20 godina gledanja kluba, jednostavno ne želim da budem dio klimača glavom koji sute i gledaju kako.tim sa najvećim budžetom i najboljom situacijom sa mogućnostima tone i ide u sinovrat, da se nema para za pojačanja a ima za dva pr-a, oba.neskolovana i zaposlena preko veze!!!!
Sto moram gledati da mi.sda Guzi državu, moram gledati da mi po istoj proceduri neko.**** klub?
Ne moram biti mazohista i gledati to....
I sta ti imaš pričati o biljku i slicnima, ja sam zbog istih batine dobijao, tukao se da bi otišli, bojkotovao sjever da bi vratili klub gdje mu je mjesto, život dajem da nisi minute na zapadu.bio, da nemaš pojma kako je.otišla i agentura i bivša uprava, pun mi **** moralista lažnih, a alergije imam od.legendi sarajeva koje su tu samo kad su pare bile
Ko god neće da gleda ovo ima apsolutno.pravo jer je.ovo cirkus nastao od.kluba!!!!
Imaš vlasnika milijardera a ispadaš od Zarije nekakve, nisi konkurentan klubu koji je u dugu 5 mil a iduće godine će te sloga sa azmirom pregaziti!!
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 16 jul 2017, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Niko te i ne tjera da dolazis.
Sretno ti bilo
Sretno ti bilo
- ThrillerHz
- Kontakt:
Umjesto sad da pricamo kako proci Apollona u cetvrtak na Kosevu, pricamo o bojkotima... Sta nam uradi crni Mehmede, da si samo malo vise muda imao...
1946~
Deni Hočko bi mogao postati novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo u narednom periodu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel to pravo prezimehrn je napisao/la:Deni Hočko bi mogao postati novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo u narednom periodu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bojkot ? - pa evo ja sam poslije Zarije rekao, nema vise mene na stadionu i ne samo to, ne zelim da pratim Sarajevo uopste ni preko tv-a, i vjerovatno ce tako da bude naredni period ali mi ne pada na pamet da iz dan u dan ovdje o tome pricam i kukam, jednostavno kome je svega preko glave neka se distancira od kluba u potpunosti, a pri tome mislim i na forume i neka pusti ljude koji zele da prate, da prate u miru(onoliko koliko je to moguce)
Pyro is not a crime !
- Orangina85
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/deni-hočk ... ler/227534MortemHz je napisao/la:Jel to pravo prezimehrn je napisao/la:Deni Hočko bi mogao postati novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo u narednom periodu.
Inace djevojka mu je iz Sarajeva
Idemo ja i ti u Meksiko brate moj i navijat cemo za Queretaro.THEC je napisao/la:Bojkot ? - pa evo ja sam poslije Zarije rekao, nema vise mene na stadionu i ne samo to, ne zelim da pratim Sarajevo uopste ni preko tv-a, i vjerovatno ce tako da bude naredni period ali mi ne pada na pamet da iz dan u dan ovdje o tome pricam i kukam, jednostavno kome je svega preko glave neka se distancira od kluba u potpunosti, a pri tome mislim i na forume i neka pusti ljude koji zele da prate, da prate u miru(onoliko koliko je to moguce)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Burberry46
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Jel to pravo prezimehrn je napisao/la:Deni Hočko bi mogao postati novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo u narednom periodu.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
da igra Alen Skoro pa hajde, ovako nmg nikako navijati protiv AmericeSabinho je napisao/la:Idemo ja i ti u Meksiko brate moj i navijat cemo za Queretaro.THEC je napisao/la:Bojkot ? - pa evo ja sam poslije Zarije rekao, nema vise mene na stadionu i ne samo to, ne zelim da pratim Sarajevo uopste ni preko tv-a, i vjerovatno ce tako da bude naredni period ali mi ne pada na pamet da iz dan u dan ovdje o tome pricam i kukam, jednostavno kome je svega preko glave neka se distancira od kluba u potpunosti, a pri tome mislim i na forume i neka pusti ljude koji zele da prate, da prate u miru(onoliko koliko je to moguce)![]()
Pyro is not a crime !
Dvadesettrogodišnji Crnogorac igra u veznom redu, a već nekoliko godina nastupa za podgoričku Budućnost.
Denijev ugovor s crnogorskim prvakom je istekao 30. juna, a fudbaler je već neko vrijeme u pregovorima sa Sarajevom te je prema našim saznanjima spreman pojačati redove tima s Koševa.
Hočko je u protekloj sezoni odigrao 31 utakmicu za Budućnost, postigao dva gola i upisao jednu asistenciju, a u narednim danima ćemo znati hoće li pojačati Bordo tim.
Denijev ugovor s crnogorskim prvakom je istekao 30. juna, a fudbaler je već neko vrijeme u pregovorima sa Sarajevom te je prema našim saznanjima spreman pojačati redove tima s Koševa.
Hočko je u protekloj sezoni odigrao 31 utakmicu za Budućnost, postigao dva gola i upisao jednu asistenciju, a u narednim danima ćemo znati hoće li pojačati Bordo tim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako nista vidim da je dosta redovan, 122 utakmice za Budućnost u 4 godine.
Znaci veceras u 23:30 smo na suprotvnim stranamaTHEC je napisao/la:da igra Alen Skoro pa hajde, ovako nmg nikako navijati protiv AmericeSabinho je napisao/la:Idemo ja i ti u Meksiko brate moj i navijat cemo za Queretaro.THEC je napisao/la:Bojkot ? - pa evo ja sam poslije Zarije rekao, nema vise mene na stadionu i ne samo to, ne zelim da pratim Sarajevo uopste ni preko tv-a, i vjerovatno ce tako da bude naredni period ali mi ne pada na pamet da iz dan u dan ovdje o tome pricam i kukam, jednostavno kome je svega preko glave neka se distancira od kluba u potpunosti, a pri tome mislim i na forume i neka pusti ljude koji zele da prate, da prate u miru(onoliko koliko je to moguce)![]()
1:35 PENALLLLLLLLLLLLLLLLLLLBurberry46 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Jel to pravo prezimehrn je napisao/la:Deni Hočko bi mogao postati novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo u narednom periodu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:1:35 PENALLLLLLLLLLLLLLLLLLLBurberry46 je napisao/la:hrn je napisao/la:Deni Hočko bi mogao postati novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo u narednom periodu.![]()
![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Također, neslužbeno saznajemo da u redovima Bordo tima tragaju za kvalitetnim rješenjem na poziciji štopera. Za sada je dresu sarajevskog tima najbliži Amer Dupovac, nekadašnji igrač ovog tima.