Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sta je ovo na YT, svi snimci od finala obrisani :S A gleda mi se opet 
Joj plačka šta radi, taman kad sam prestao pratiti tenis
19

19
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Svaka cast Marinu sto je izdrzao do kraja i nije predavao!
Samo 2 predaje u karijeri kad nije mogao hodat. [emoji144] [emoji144]
Nije ckapi ko Sushikori i Raonic!
Samo 2 predaje u karijeri kad nije mogao hodat. [emoji144] [emoji144]
Nije ckapi ko Sushikori i Raonic!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ma nije Fedu cilj prvo mjesto, čovjek igra iz ljubavi sada prema tenisu i ide tamo gdje želi da igra, ne zbog bodova stvarno i tako će se ispostaviti.
Nadal je konstantan i ima najveće šanse za no.1, ali i zaslužio je nekako jer igra čitavu godinu na nivou, svaki put je stizao do finala osim na Wimbledonu i u Rimu, očekujem ga u dobroj formi i na sezoni HC-a i tvrde podloge da postigne dobre rezultate, finala barem.
Tako da mislim da će Nadal biti broj 1 na kraju sezone, a ne bi to smetalo ni Rogeru i niti mu je to neki cilj da ganja, Rafa mu je rival i prijatelj, ali se poštuju van terena pa i na njemu na nevjerovatan način.
Nadam se zdravlju nabrojanih tenisera i dobrom ostatku sezone aBd!
Nadal je konstantan i ima najveće šanse za no.1, ali i zaslužio je nekako jer igra čitavu godinu na nivou, svaki put je stizao do finala osim na Wimbledonu i u Rimu, očekujem ga u dobroj formi i na sezoni HC-a i tvrde podloge da postigne dobre rezultate, finala barem.
Tako da mislim da će Nadal biti broj 1 na kraju sezone, a ne bi to smetalo ni Rogeru i niti mu je to neki cilj da ganja, Rafa mu je rival i prijatelj, ali se poštuju van terena pa i na njemu na nevjerovatan način.
pozdrav za brata bodija....samo nastavi braco moj
mislio sam da ce se oprostiti nakon sto osvoji 20 GS titula,a sada mi 20 i vise nego realno pa nek ljestvicu digne na 23 GS titule i onda penzija....valjda ne ispuca sve sljedece sezone ....ajde babuka sljedece sezone i na sljaku pokazi prasinaru
19 GS titula jebote i ja m oram citati ove gluposti dantesa i ostalih....tuzno bas
mislio sam da ce se oprostiti nakon sto osvoji 20 GS titula,a sada mi 20 i vise nego realno pa nek ljestvicu digne na 23 GS titule i onda penzija....valjda ne ispuca sve sljedece sezone ....ajde babuka sljedece sezone i na sljaku pokazi prasinaru
19 GS titula jebote i ja m oram citati ove gluposti dantesa i ostalih....tuzno bas
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa i ja sam zajedno rasto sa Realom jos dok ih je Monaco, Arsenal i slicni poluklubovi izbacivao iz Lige Prvaka.DANTES je napisao/la:Deset puta me spominješ. Citiraš me. Evo odgovorio sam ti. Nastavi disati. Imaš moju pažnju.leorey je napisao/la:Ovaj dantes place, mora da je iz Banja Luke
@Kawhi kad sam ja bio dijete Real je bio najuspešniji i najveći klub. Milan je bio tek 3 ili 4. Da bajern, ajaks su bili ispred kao i Real. Zajedno smo rasli. To je razlika. Ja sam gledao novaka kad je igrao fjučerse, ti si gledao Federera u finalu GS. Još jedna razlika.
Hocu da kazem, nije bitno. Dzaba se raspravljate.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije mu možda cilj prvo mjesto ali može biti prvi. Igra sljedeće Montreal, Cincinnati, USO, Bazel, Paris, Shanghai i WTF. Ukoliko bi uzeo 3-4 turnira od ovih što igra sasvim je izvjesno da ide na No.1 jer ne brani ništa bodova.AA23 je napisao/la:Ma nije Fedu cilj prvo mjesto, čovjek igra iz ljubavi sada prema tenisu i ide tamo gdje želi da igra, ne zbog bodova stvarno i tako će se ispostaviti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Jakobsen91
- Kontakt:
Ma jasta vec mu je cilj prvo mjesto, pa ima masa njegovih izjava gdje kaze da mu je itekako bitno prvo mjesto, ali ako nije prvi onda mu je svejedno koji je. Ja itekako ocekujem da sad zagrize kad se sve otvorilo.
U pravu si sigurno, prvi može biti bez ikakve sumnje, Montreal i Cincy, da uzme tu jedan masters, pa Bazel da pokupi i pokuša otići daleko na USO imao bi dosta bodova, Shangai i Paris ako ga bude igrao i završni WTF na kojem igra fenomenalno.Unofficialpage je napisao/la:Nije mu možda cilj prvo mjesto ali može biti prvi. Igra sljedeće Montreal, Cincinnati, USO, Bazel, Paris, Shanghai i WTF. Ukoliko bi uzeo 3-4 turnira od ovih što igra sasvim je izvjesno da ide na No.1 jer ne brani ništa bodova.AA23 je napisao/la:Ma nije Fedu cilj prvo mjesto, čovjek igra iz ljubavi sada prema tenisu i ide tamo gdje želi da igra, ne zbog bodova stvarno i tako će se ispostaviti.
aBd samo da ostane nam zdrav i spreman, željan titula i igre kao i dosada.
Nego samo da upitam slučajno, gdje nestadoše onoliki forumaši od jučer i prekjučer što najaviše pobjedu Čilića i što povadiše neke jadne statistike da bi osporili Federera, najboljeg ikada? Nešto mi pusta tema sada
I moram editovati potpis, o da!
Hvala, ali ti si veci Rogerovac, cinjenica je da si ovdje pisao i dizao Rogera prije jedno 6-7 godinaDANTES je napisao/la:Čestitam ti. Svi oni su ništa. Niko ti nije do koljena. Niko. Ti si najveći Federerovac na ovom forumu.Edin TM87 je napisao/la:19
8
93
Bez izgubljen seta nakon 41 godine i Borga na Wimbledonu. Drugi GS bez izgubljenog seta za Rogera.
36 godina - GOAT.
Ti i magica volite babuku
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
zakuhalo se 
biće dobra završnica sezone kad se dvojica najvećih svih vremena pobiju oko pozicije jedan na kraju godine.
nadajmo se da će ostati obojica zdravi!
a ovaj forum je pun iskompleksiranih maloumnika kretena i hejtera, svakom normalnom ko je čitao forum za vrijeme finala se samo zgaditi moglo. razumijem kad balavci pišu tako nešto, ali naježim se kod nekolicine za koje znam da nisu dječurlija.
biće dobra završnica sezone kad se dvojica najvećih svih vremena pobiju oko pozicije jedan na kraju godine.
a ovaj forum je pun iskompleksiranih maloumnika kretena i hejtera, svakom normalnom ko je čitao forum za vrijeme finala se samo zgaditi moglo. razumijem kad balavci pišu tako nešto, ali naježim se kod nekolicine za koje znam da nisu dječurlija.
Navijači rodžera me raspizde pa puknemEdin TM87 je napisao/la:Hvala, ali ti si veci Rogerovac, cinjenica je da si ovdje pisao i dizao Rogera prije jedno 6-7 godinaDANTES je napisao/la:Čestitam ti. Svi oni su ništa. Niko ti nije do koljena. Niko. Ti si najveći Federerovac na ovom forumu.Edin TM87 je napisao/la:19
8
93
Bez izgubljen seta nakon 41 godine i Borga na Wimbledonu. Drugi GS bez izgubljenog seta za Rogera.
36 godina - GOAT.![]()
Ti i magica volite babuku
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
19-15=4

Re: RE: Re: Grand Slam
A zasto otkrivas zadatke? Vidis da ih nema nigdje, marljivo uce! [emoji38]shminka je napisao/la:19-15=4![]()
![]()
Koliko je u procentima izrazeno 2 kroz 3, hajd da ih ovo vidimo znaju li? Izrazeno u slamovima naravno. Mjerna kaze jedinica! I po zakonima vjerovatnoce po postotku osvojenih titula da se napravi procjena ko je USO favorit?
Taman u septembru popravni rok za vrijeme USO!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Naredni post o nacionalizmu vodi ka banu!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Uno, previše fino nastupaš prema nama općenito, ja lično nisam spominjao ni u jednom kontekstu nacionalizam, ali svaki post koji spominje nešto slično treba da bude bez praštanja riješen.
U kost Uno, tad najbolje slušamo
U kost Uno, tad najbolje slušamo
Uno evo ti materijala.bodi123 je napisao/la:Nacionalizam u režiji bošnje u elementu
Onaj željovac što proziva pitare je vjerovatno neki idiot iz sandžaka, ili je sišao u šeher sa okolnih brda Sarajeva
Nas vrijedni moderatorcic vrijedja forumasa direktno. Ja sam za isto dobio ban nedavno.
Pogani licemjer, fuj.
Roger Federer the greatest of all time!
Nemojte samo mene ja nisam nacionalista, ja volim i cigane i srbe i hrvate i bosnje i zidove, ja samo Rafu ne volim.
Danas je bio divan dan. Jedan od mojih 127 omiljenih igraca iz zrijeba je osvojio Wimbly!

Babuka napravi nacionalne tenzije sirom Bosne a bogami i Hercegovine!
Danas je bio divan dan. Jedan od mojih 127 omiljenih igraca iz zrijeba je osvojio Wimbly!
o čemu ti pišeš, post je bio upućen, zna se kojem forumašu, koji je vrijedjao iz dana u dan i nazivao svakakvim imenima mene i ostale navijače Rafe, ti sa ovim nikakve veze nemaš, s toga produži daljeEdin TM87 je napisao/la: Uno evo ti materijala.
Nas vrijedni moderatorcic vrijedja forumasa direktno. Ja sam za isto dobio ban nedavno.
Pogani licemjer, fuj.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Effe, jel donio Babuka para na kladariEffenberg je napisao/la:Nemojte samo mene ja nisam nacionalista, ja volim i cigane i srbe i hrvate i bosnje i zidove, ja samo Rafu ne volim.![]()
Danas je bio divan dan. Jedan od mojih 127 omiljenih igraca iz zrijeba je osvojio Wimbly!![]()
Čovjek usrećuje ljude širom svijeta, kako je samo nesebičan yebote
I da kažem još nešto da uzburkam rasprave ovdje, Federer je ovaj Wimbledon uzeo sa najviše 50%, a tih 50% je vjerovatno bilo protiv Miloša, ovo ostalo nije bilo potrebe jer niko nije mogao Rogeru da priđe blizu da mu naudi, zašto onda davati sve od sebe kada je dovoljno biti ispod 50% njegove prave igre
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.