FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 16 jul 2017, 23:27

Hoce li Hocko biti Hocko i Necko, hu nouz' Selam lajvstrimerima, pljuvacima i negativcima !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 16 jul 2017, 23:30

Posjeta ce biti ista kao i prethodnih sezona, ne racunajuci titulu. Glupo je potezati pitanje posjete i nekog odliva publike. Uvijek su isti ljudi tu, jedino je primjetan paf posjete na sjeveru ali ti sto ne idu na sjever dolaze na zapad ili istok.
ReufHerco je napisao/la: Imamo i velike probleme u Akademiji,vode se igrači,kako ko naiđe,a ostali smo i bez 2 trenera do sad.
Uglavnom nimalo nisam optimističan :thumbdown:
Bez kojih smo trenera ostali. Pretpostavljam da je jedan Kobac, ko je drugi?

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 17 jul 2017, 00:18

Procitao sam zadnja 3 mjeseca svega ovdje ...
Od vrijedjanja igraca da nema dalje ... psovanja istim roditelja ... dijece .... mrtvih ....Boga .... pogrdnih nadimaka ....
Pljuvanja po klubu al bukvalno u svakom segmentu jos da se spomene tetka od cistacice neznam vise sta nije spomenuto ....
I kad covjek pomisli da nemoze gore ljudi uvuku termin BOJKOT ..... bojkotovali vam u kuci daBogda .....
Kako sam bio siguran da je Majkl placenik kluba ili neka slicna us, tako fkt nekad pomislim da ste i vi neki bacaci kosti ......
Niko ba nije corav pretjerujete al fkt .....ja licno nisam za svog zivota cuo losih stvari koliko sam cuo za ova 3 mj od vas par "navijaca sarajeva".....
Opet vas MOLIM napravite fb grupu ili Viber grupu uopste nebitno pa derite po svemu .... NEMOJTE MOLIM VAS TO RADIT OVDJE .... fkt pretjerujete nebi imao nista protiv da smo svi "nasi" ovdje al neke stvari nisu za foruma .... ljudi pladiraju fraze sa foruma po drustvenim mrezama ljudi nam se smiju ....
a BOJKOT .....FUUUJ KAKO VAS BA STID VISE NIJE .... JA NEMOGU DA SHVATIM DA LJUDI KOJI NAVODNO VOLE SVOJ KLUB MOGU OVAKO NESTO RECI ..... nekad me je stid kad vidim sa kakvim ljudima tribinu dijelim....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jul 2017, 00:30

DBR1987 je napisao/la:Procitao sam zadnja 3 mjeseca svega ovdje ...
Od vrijedjanja igraca da nema dalje ... psovanja istim roditelja ... dijece .... mrtvih ....Boga .... pogrdnih nadimaka ....
Pljuvanja po klubu al bukvalno u svakom segmentu jos da se spomene tetka od cistacice neznam vise sta nije spomenuto ....
I kad covjek pomisli da nemoze gore ljudi uvuku termin BOJKOT ..... bojkotovali vam u kuci daBogda .....
Kako sam bio siguran da je Majkl placenik kluba ili neka slicna us, tako fkt nekad pomislim da ste i vi neki bacaci kosti ......
Niko ba nije corav pretjerujete al fkt .....ja licno nisam za svog zivota cuo losih stvari koliko sam cuo za ova 3 mj od vas par "navijaca sarajeva".....
Opet vas MOLIM napravite fb grupu ili Viber grupu uopste nebitno pa derite po svemu .... NEMOJTE MOLIM VAS TO RADIT OVDJE .... fkt pretjerujete nebi imao nista protiv da smo svi "nasi" ovdje al neke stvari nisu za foruma .... ljudi pladiraju fraze sa foruma po drustvenim mrezama ljudi nam se smiju ....
a BOJKOT .....FUUUJ KAKO VAS BA STID VISE NIJE .... JA NEMOGU DA SHVATIM DA LJUDI KOJI NAVODNO VOLE SVOJ KLUB MOGU OVAKO NESTO RECI ..... nekad me je stid kad vidim sa kakvim ljudima tribinu dijelim....

Tebi bitno što se ne bitno ljudi smiju nama? Nije ti bitno što se klub sramoti i daje im materijala ionako? Ni ja ne mogu da vjerujem da neko kaže da voli Klub i onda pruža podršku ljudima koji ga brukaju najstrašnije i ničega dobrog ne donose, osim što uzimaju plate za (ne)rad.
Samo Saraj'vo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 jul 2017, 00:37

TACNO, navijaci su krivi sto klub igra lose i nema vizije i svaki koji misli tako treba da suti i povuce se
hajmo praviti laznu pozitivu, vristati jer su oni dobili 5% i bacati drkicu

ponekad je upravo odmazda navijaca najbolji poazatelj loseg rada jer ocito da ljudi u upravi i SŠ nemaju ni 10% samokriticnosti
ja bi uzeo 5 gdisnjih ulaznica samo da valentin, sabrina, janjos bilo ko izadje i kaze "ja sam pogrijesio nepotpisivanjem ugovora" , " ja sam pogrijesio izaborom igraca i taktike" ... nista bolan, samo sreca, prosla uprava, vazduh, voda, vanzemaljci, masoni, politika, bakir, dodik, svi krivi samo oni nisu

nije ovdje niko "Placen" nego je raji vise pun ku*** nekih laznih obecanja i laži od strane uprave
raja na forumu vidi da nam fali zadnji vezni, oni ga dvije godine ne dovode, raja na forumu vidi da je janjos ubleha ttrener (pogledas CV i to ti je jasno al nejse), oni se vade na neku srecu .... i nrmalno da je raja u depresiji
IMAS VLASNIKA MILIJARDERA, IMAS NAJBOLJE USLOVE ZA TRENIRANJE, IMAS NAJVECE IME U LIGI I TI ISPADAS OD ZARIJE I BUDES 3. U LIGI.... normalno da je razlcarenje .... dvije sezone bez trofeja a o igri da ne pricam... iz greske u gresku srljaju

evo ja bih volio svega mi na svijeutu da pisem nesto pozitivno .... majke mi, sjedim i ontam haj da pohvalim nesto ... ali sta? evo ti mi reci nesto pozitivno na sportskom planu da je klub napravio
iznio neku viziju za buducnost, promovisao nekog mladog igraca (s catakovicem usrali), doveli zvucno pojacanje (ne sa maldiva), doveli u klub neko ime sportsko, bivseg fudbalera, da im objasni da je ovo FK a ne DOO ... BILO STA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jul 2017, 00:38

Ne znam za bojkot, al' mene tribine vidjet neće ove sezone. Navijač jesam, moja nedavno produžena članska i poširoka kolekcija ulaznica mogu to potvrdit, al' trenutne uhljupe neću da gledam nikako. Ma nek' se gone više, nit mi je Koševo ispred kuće, nit sam ja pare na putu naš'o, da trošim 8 maraka sedmično da gledam skupinu amatera. Taman zaredali 20 pobjeda u nizu, zakleo sam se da me nema i neću dolazit, lagano MojaTV i udri, svakako im svojom pretplatom na MojaTV utičem na tih famoznih 5 miliona. Dosta od mene. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 17 jul 2017, 00:40

Fakat smo u ****... od one tekme sa Borusijom mi konstantno nazadujemo.. ispali od poluamatera, najbolji igrac lige i kluba odlazi za dzaba, igracki kadar se raspada poprilično... adekvatnih pojačanja nema nigdje na vidiku, početak sezone se bliži a nikad više negativne energije oko kluba nije bilo, nit imamo jasnog cilja nit plana nit vizije... medju navijačima vlada velika podjela i suportnost, atmosfera je negativna, napumpana... ja ne vidim u ovom trenutku ništa dobro, osim toga što nemamo trenutno dugova... mada kako su krenuli ne bi me čudilo i da ubrzo izjave kako smo u nekom minusu od par stotina hiljada...

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 17 jul 2017, 00:42

Vi niste navijaci FKS

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 17 jul 2017, 00:42

Koje stvari nisu za foruma?
Trebamo svjesno nesto prikrivati i ako je to lose i svi znamo da je lose, ali da ne bi anamo oni to procitali?
Libo me ba briga za njih. Mi se ovdje za Sarajevo borimo. Nisi ni svjestan u kakvoj smo losoj situaciji. Da cutimo i da pustimo da ovi ruse klub kako im volja?

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

High

Post Postao/la High » 17 jul 2017, 00:45

Na istoj ovoj temi pisale su se gluporije da vraćamo članske karte u prostorije Kluba, grupno. :lol: Sve što se tiče mase i grupe kancer je živi, čista deindividualizacija ličnosti, u kojoj vas ta rulja vodi dalje, a vi se ništa ne pitate. Odlučite sami, ne dajte da vas zavaraju nekakve gluposti o grupnim idiotarijama u vidu vraćanja članskih karti i bojkota utakmica. Što dalje od rulje, to bolje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 jul 2017, 00:48

High je napisao/la:Na istoj ovoj temi pisale su se gluporije da vraćamo članske karte u prostorije Kluba, grupno. :lol: Sve što se tiče mase i grupe kancer je živi, čista deindividualizacija ličnosti, u kojoj vas ta rulja vodi dalje, a vi se ništa ne pitate. Odlučite sami, ne dajte da vas zavaraju nekakve gluposti o grupnim idiotarijama u vidu vraćanja članskih karti i bojkota utakmica. Što dalje od rulje, to bolje.
:thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 17 jul 2017, 00:49

Jel se pise bojkot ili bojcot? :mrgreen:

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 17 jul 2017, 00:51

Pantelija je napisao/la:
TACNO, navijaci su krivi sto klub igra lose i nema vizije i svaki koji misli tako treba da suti i povuce se
hajmo praviti laznu pozitivu, vristati jer su oni dobili 5% i bacati drkicu

ponekad je upravo odmazda navijaca najbolji poazatelj loseg rada jer ocito da ljudi u upravi i SŠ nemaju ni 10% samokriticnosti
ja bi uzeo 5 gdisnjih ulaznica samo da valentin, sabrina, janjos bilo ko izadje i kaze "ja sam pogrijesio nepotpisivanjem ugovora" , " ja sam pogrijesio izaborom igraca i taktike" ... nista bolan, samo sreca, prosla uprava, vazduh, voda, vanzemaljci, masoni, politika, bakir, dodik, svi krivi samo oni nisu

nije ovdje niko "Placen" nego je raji vise pun ku*** nekih laznih obecanja i laži od strane uprave
raja na forumu vidi da nam fali zadnji vezni, oni ga dvije godine ne dovode, raja na forumu vidi da je janjos ubleha ttrener (pogledas CV i to ti je jasno al nejse), oni se vade na neku srecu .... i nrmalno da je raja u depresiji
IMAS VLASNIKA MILIJARDERA, IMAS NAJBOLJE USLOVE ZA TRENIRANJE, IMAS NAJVECE IME U LIGI I TI ISPADAS OD ZARIJE I BUDES 3. U LIGI.... normalno da je razlcarenje .... dvije sezone bez trofeja a o igri da ne pricam... iz greske u gresku srljaju

evo ja bih volio svega mi na svijeutu da pisem nesto pozitivno .... majke mi, sjedim i ontam haj da pohvalim nesto ... ali sta? evo ti mi reci nesto pozitivno na sportskom planu da je klub napravio
iznio neku viziju za buducnost, promovisao nekog mladog igraca (s catakovicem usrali), doveli zvucno pojacanje (ne sa maldiva), doveli u klub neko ime sportsko, bivseg fudbalera, da im objasni da je ovo FK a ne DOO ... BILO STA
Brate moj sve znammmm .... al nemogu ovo vise da citam ... dusa me boli .... ko ima imalo mozga u glavi zna sta se desava na kraju teren je odraz svega ..... tribine dugo tanje nisu bile .... sveeee znammm ... jos me strah onoga sto neznam da ne ispadne kako slutim ...... boli i mene svaki poraz ko da moj .... neznam vise ni ja sta covjek da radi .... da znam da mogu sta promijenit prvi bi pokusao nesto .... al drug moj ne pitam se ja nista imaju momci koji treba da odluce o tim radikalnim stvarima .... mi to ovdje nismo al prema respekta prema nasem klubu ne prema ljudima u njemu .... i prema nasoj braci koji su dali zivote ...primili batina .... itd itd za grupu i klub netreba da blatimo klub ovako ...okrecemo mi ledja njima...... doce valjda vrijeme za promjene a kad dodje mi cemo znat sta treba dotad sto bi nas narod rekao ..... sabura .... nemoze ovo vjecno ovako ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2017, 00:53

Sumnjam da ovdje neko blati klub, ovdje se traze krivci koji su nas doveli u ovakvo stanje. Ako je nesto lose prema necemu sto volis ti ces se truditi svim silama da to uklonis, jesam u pravu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 17 jul 2017, 01:05

Onaj osjećaj kada nema nikakvih poruka o pojačanjima i znaš sa kakvim invalidima ulazimo u sezonu...

slika

...i onda se još sjetiš ko ih predvodi...

slika

:guz:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 17 jul 2017, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jul 2017, 01:11

Haj da napisemo nesto pozitivno. Jedino pozitivno u ovom trenutku je to sto je i konkurencija podjednako losa ili cak mozda i losija. Sto igracki sto sa trenerima na klupi. Mislim, ne znam da li se to pozitivnim moze nazvati.

Molimo Boga da se regionalna liga nikad ne zaigra. Bili bi smo ubijedljivo najlosiji, mislim na sve ekipe iz BiH.Bilo bi to epsko punjenje.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 17 jul 2017, 01:30

OK, tebi bitno šta neki tamo debili koji se s fudbalom sastavili nisu pišu po društvenim mrežama o tome šta opet drugi po forumima pišu o FKS i sl., dok će nama ipak više smetati to što nam' se ljudi smiju zbog HISTORIJSKE bruke koju su nam' ovi amateri u upravi priredili zajedno sa amaterima koje su doveli da igraju u Svetom dresu i tu bruku će dušmani (s pravom) da nabijaju na nos i spominju u svakoj sportskoj raspravi do kraja dunjaluka! Ali samo ti nastavi težiti toj nekoj "cenzuri" ali ja ti odgovorno tvrdim da NISMO NITI ĆEMO IKADA BITI KAO LOBOTOMCI, ELHAMDULILLAH! SVAKA KRITIKA I PLJUVANJE POJEDINACA JE ISKLJUČIVO PO "ZASLUGAMA" ISTIH, BEZ IZUZETAKA!

I da, nisam ni ja za bojkot, da se razumijemo, jer smatram da će to koristiti samo trenutnoj upravi koji će taj nedostatak posjete svaliti na "ekonomsku situaciju" u državi i tako slagati i obmanuti Tana (ne bi im bio prvi put) ali ako želimo da se nešto promijeni, moramo DJELOVATI - NE BOJKOTOVATI, dok god naši glasovi ne dođu do onoga koji odlučuje sve u i oko kluba i shvati da uprava treba generalni remont NA SVAKOJ POZICIJI!!!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 17 jul 2017, 01:40

On je u pravu. On je tako u pravu. Njegove misli sežu daleko. Posebno od nas, malograđanštine. On ima svoj stil i ne priznaje ništa drugo. Njega boli uho za kulturu, on je ne priznaje. Ima dvadeset godina i upio je ono malo znanja što svijet ima da ponudi i sad se svađa. Svađa se sa nama koji ne znamo ništa. Svađa se sa sobom. I dalje je u pravu.

SAMOPROKLAMOVANI ISTINSKI NAVIJAČ

:kafa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 jul 2017, 01:45

socrates je napisao/la:On je u pravu. On je tako u pravu. Njegove misli sežu daleko. Posebno od nas, malograđanštine. On ima svoj stil i ne priznaje ništa drugo. Njega boli uho za kulturu, on je ne priznaje. Ima dvadeset godina i upio je ono malo znanja što svijet ima da ponudi i sad se svađa. Svađa se sa nama koji ne znamo ništa. Svađa se sa sobom. I dalje je u pravu.

SAMOPROKLAMOVANI ISTINSKI NAVIJAČ

:kafa:
:thumbup:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jul 2017, 01:59

Sabinho je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Opet priča ko nije dovoljno dugo gledao FKS, ko je veći navijač... Kako ludo.
Ma uvijek se isto vrti, isforsirana prica vec mjesecima. Prijatelju, ko je po tebi najveci favorit za titulu?
Mislim da je Zrinjski i dalje jedini sposoban da digne trofej lige. Nažalost nama i komšijama da donesu trofej na vrata mi ga fumbleovali bez obzira na (ne)kvalitet...
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.