pitao si me koliko kosta domena i jel mjesecno il godisnjeKB-TM87 je napisao/la:Mene je zanimalo ko radi na toj stranici i pitao sam Seyu i kae' ne zna![]()
imam dokaz
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pitao si me koliko kosta domena i jel mjesecno il godisnjeKB-TM87 je napisao/la:Mene je zanimalo ko radi na toj stranici i pitao sam Seyu i kae' ne zna![]()
A dobro slično jeSeyo_TM je napisao/la:pitao si me koliko kosta domena i jel mjesecno il godisnjeKB-TM87 je napisao/la:Mene je zanimalo ko radi na toj stranici i pitao sam Seyu i kae' ne zna![]()
imam dokaz

Zalaže se k'o svi ostali zajedno, što sam već ranije napisao.drop je napisao/la:Bogami Kerla najaktivniji na treninzima vec 3-4 treninga zaredom koliko pratim, momak zapeo pravo da se nametne u prvih 11 i ne popušta. Dobro Mešić je provrijeđen nažalost, ali svejedno momak se maximalno trudi na treninzima.
?Seyo_TM je napisao/la:
dvije stranice se napise da ne dobivamo ali ti i dalje MISLIS da MOZDA dobijamo...vise nije zanimljivo, nego postaje uvrjedljivo...nermin_TM je napisao/la:za fkz.com domene su sponzorske zato se ne gasi ona fkzeljeznicar.ba jer je ne placamo isto je vjerovatno i za .com za momke koji rade nisam siguran al mislim da ipak dobijaju nesto mozda honorarno ili s vremena na vrijeme
Seyo_TM je napisao/la:dvije stranice se napise da ne dobivamo ali ti i dalje MISLIS da MOZDA dobijamo...vise nije zanimljivo, nego postaje uvrjedljivo...nermin_TM je napisao/la:za fkz.com domene su sponzorske zato se ne gasi ona fkzeljeznicar.ba jer je ne placamo isto je vjerovatno i za .com za momke koji rade nisam siguran al mislim da ipak dobijaju nesto mozda honorarno ili s vremena na vrijeme
Na fotografijama su Rus, Odović, Karić i Baljić.nick je napisao/la: nego imali ovih mladjih na treningu?jesu li colic i markovic trenirali sa ekipom
jel neki problem sto sam napisao ako ti je uvredljivo budi uvrijedjen imas neki problem reci pa da rijesimo... Ne vidim razlog da budes ironican, nesto podebljavas, i sl... Forum mjesto gdje se iznosi svoje misljenje ako sam upucen ako ne ispravi me molim te.. Vjerovatno postoji razlog zbog kojeg ne znam da ste pricali o tome nezz prvo odakle ti pravo da tako pricas sa nekim pojma neas ko sam i odakle sam.... Ohladi maloSeyo_TM je napisao/la:dvije stranice se napise da ne dobivamo ali ti i dalje MISLIS da MOZDA dobijamo...vise nije zanimljivo, nego postaje uvrjedljivo...nermin_TM je napisao/la:za fkz.com domene su sponzorske zato se ne gasi ona fkzeljeznicar.ba jer je ne placamo isto je vjerovatno i za .com za momke koji rade nisam siguran al mislim da ipak dobijaju nesto mozda honorarno ili s vremena na vrijeme
koji je razlog sto nisi procitao prosle dvije strane? kako si onda uopste znao da se prica o tome ili ti to iz vedra neba...nermin_TM je napisao/la:jel neki problem sto sam napisao ako ti je uvredljivo budi uvrijedjen imas neki problem reci pa da rijesimo... Ne vidim razlog da budes ironican, nesto podebljavas, i sl... Forum mjesto gdje se iznosi svoje misljenje ako sam upucen ako ne ispravi me molim te.. Vjerovatno postoji razlog zbog kojeg ne znam da ste pricali o tome nezz prvo odakle ti pravo da tako pricas sa nekim pojma neas ko sam i odakle sam.... Ohladi malo
Željo - Partizan, prijateljska.Omar500 je napisao/la:?Seyo_TM je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 21 gost.