AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Fantasista
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Fantasista » 16 jul 2017, 21:41

yebe nas namjerno, grad Milano pa ti sad kontaj gdje će :mrgreen:

ja bih volio 352 da igraju

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jul 2017, 21:45

Martial se povezivao sa komsijama i prelaskom Perisica u ManUtd

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jul 2017, 00:16

Martial i Sanchez kakav bi to zavrsetak merkata bio :tokralju:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jul 2017, 00:44

ništa za martiala, to se brzo demantovalo iako se vijest odnosila na inter, a ne na milan :mrgreen:

sad pišu da je milan jako blizu morate :tokralju:

igrač je navodno pristao i sad ostaje ubjediti real, ali ako su mogli hameza pustiti na rate i to ispod cijene onda vala mogu i nama olakšati malo, nije baš da im je o glavu zapelo da dobiju pare :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 17 jul 2017, 00:51

Kao navodno smo ponudili 70miliona a igracu 10miliona plata...

Ne znam šta bi rekao na ovo ako je istina.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 17 jul 2017, 00:52

Samo nemoj panjinu Moratu :facepalm:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jul 2017, 01:20

Ma potpisuj! Cekati Dortmund i budalu Caira iz Torina se ne isplati
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jul 2017, 01:27

Lokateli ce izgleda na dvogodisnju posudbu u Torino, sto znaci da se oslobadja mjesto za jos jednog veznog.Tacnije ako se to desi Milan mora dovesti dva nova vezna igraca

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 17 jul 2017, 02:17

Locatelli sve blize gradu Torinu, pitanje samo u koji klub. Tusnite ga sa pravom otkupa, moglo bi bit nesto od njega. Istina, bilo je dosta njegovih gresaka lani, ali 19g i uz onakav sljam bi i Messi imao problema...

Auba-Belotti nisam nesto pretjerano zagrijan, bolje Morata koji zabija bitne golove, ili Fabregas :mrgreen:

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 17 jul 2017, 04:00

Što se tiče Belotti ili Morata svakako Belotti, ovog drugog ni pod razno ne bih dovodio ali naravno ja se ništa ne pitam. A ja bih najviše volio Aubameyanga.

Ne sviđa mi se ideja da Locatelli ide iz kluba. Uz Bigliu mogao bi puno toga da nauči a ako misle da ga šalju negdje neka onda ode na posudbu a ne da ga prodaju. Locatelli i Montolivo mogu da mijenjaju Bigliu i Kessija. Sosu otpisati a tu bi još mogao da se vrti i Jose Mauri ako ga opet ne pošalju negdje. Ako se to desi trebaće nam još neko u toj sredini. Sanches je puno obećavao u Benfici a u Bayernu se izgleda nije dobro snašao ali sumnjam da bi ga oni prodavali kad su ga dobro platili a za posudbu ne znam da li bi se isplatilo ako bi se nakon posudbe vratio u Njemačku. Jedino ako bi uradili istu stvar kao sa Kessijem sa otkupom na kraju.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 17 jul 2017, 08:58

Ne znam zašto su toliko zapeli za napadača? Razumijem da treba napadač ali situacija na tržištu je trenutno katastrofalna a nije valjda cilj samo da se troše pare da bi se dokazalo nešto. Niko od ova 3 igrača nije ni približno vrijedan tih para.
Dati 70-80 mil i platu od 10-ak mil za Moratu je previše i u ovim danima kada se svi preplaćuju. 80 mil za Belotia je još veća glupost.
Momak ima jednu dobru sezonu u Torinu gdje je igrao bez ikakvog pritiska a ima cijenu elitnog napadača.
Auba isti slučaj kao i Morata ali bih opet izabrao njega ispred ove dvojice.

Danas je takvo vrijeme da moraš iskrcati ozbiljne pare da bi doveo iole kvalitetnog igrača ali ovo je stvarno previše za nabrojana imena.
Bolje pojačati druge pozicije, ostaviti Baccu ili dovesti nekog napadača za 20-mil koji može zajedno sa Silvom iznijeti sezonu i polako čekati da se pojavi pravi igrač na tržištu i onda iskeširati ovu cifru.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 jul 2017, 09:19

Potpis.

Dodao bih ako već Loca hoce da ide da bi vise igrao nema STA traziti u Juventus. Posudba samo bez prava otkupa da ne bude kasnije problema.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 17 jul 2017, 09:34

Većina vas ovdje piše da Bacca ne valja i ne uklapa se u sistem igre, a mnogi zaboravili da je i pored onakvog veznog reda ako se ne varam dao 14-15 golova u ligi i sam donosio bodove i vecina pisala da ne zaslužujemo ga i da jedini valja u ekipi, a kad je pao kao i većina u drugom dijelu sezone onda je loš/najgori..
Moje misljenje je da ga treba ostaviti i ojačati ostale dijelove terena plus stvoriti konkurenciju na što više pozicija,a u slucaju prodaje ispod 20-25miliona ga ne treba pustati.

Lapadula pao na ljekarakim pregledima ali još nije gotovo mislim za danas da su zakazani novi pregledi.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jul 2017, 09:37

Zenga je napisao/la:Locatelli sve blize gradu Torinu, pitanje samo u koji klub. Tusnite ga sa pravom otkupa, moglo bi bit nesto od njega. Istina, bilo je dosta njegovih gresaka lani, ali 19g i uz onakav sljam bi i Messi imao problema...

Auba-Belotti nisam nesto pretjerano zagrijan, bolje Morata koji zabija bitne golove, ili Fabregas :mrgreen:
Fabregas je bivši fudbaler
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 17 jul 2017, 09:48

Ovo oko Morate se bas zakuhalo. Real malo zateze sa ovih 90M mi nudimo 70M i ne treba ici preko jer nema drugog kupca osim nas. Iako bi ja vise volio Belotija samo zato sto je navijac Milana ni Alvaro nije los posao.
Ne svidja mi se sto Locateli zeli ici jer mislim da ima veliki potencijal i mogao bi dosta napredovati u ovom novom Milanu. I ako vec treba da ide bolje da ide negdje gdje ce imati veliku minutazu a to u juventusu nece imati sigurno.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jul 2017, 10:29

ma kakav juventus, to je davno demantovano ali moguće je da će ga poslati negdje na posudbu.
mada može komotno ostati jer će imati kupove i LE za igranje, a i čisto sumnjam da postoji ijedan klub u serie a koji bi mu garantovao prvu postavu i veću minutažu... eventualno ovi sa dna tabele, ali s njima bi samo čučnuo i nazadovao, kao mauri u svojoj epizodi sa empolijem.

ako ćemo već davati 70 miliona na napadača, onda se treba birati između aube i morate, beloti ne bi trebao biti ni u opticaju jer se bojim da nije kalibar za milan bez obzira koliko ga neki idealizovali. puca mi qurac što je rossonero, bitnije je kakav si igrač. :zzz:
da ponovi iduću sezonu u istom ritmu pa da stvarno platiš 70+ miliona, haj i nekako, ali nakon jedne sezone jok.

lapadula kuburi sa hroničnom povredom pete još odavno, uvalili galijaniju faličnog igrača i sad ga se ne možeš ni riješiti :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jul 2017, 10:37

DANTES je napisao/la:
Zenga je napisao/la:Locatelli sve blize gradu Torinu, pitanje samo u koji klub. Tusnite ga sa pravom otkupa, moglo bi bit nesto od njega. Istina, bilo je dosta njegovih gresaka lani, ali 19g i uz onakav sljam bi i Messi imao problema...

Fabregas je sve osim bivsi fudbaler.On garantuje 15ak asistencija ako ima dobru minutazu

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 17 jul 2017, 10:39

Ni u ludilu ne treba dati realu 70 a kamoli 90 mil. eura za Moratu. Cristiano je plaćen 93 mil. Ako već žele iskesirati veliku lovu za napadača onda treba dovesti Abumejanga i imat ćemo naredne 3-4 godine ekstra napadača, a koji može ekstra i krilo igrati u ovoj našoj 433 formaciji. Abu vrijedi tih para, dok Beloti i Morata nisi dokazali da vrijede novce koji se traže za njih. Beloti jednu dobru sezonu ima, a Morata je dobar samo kao joker sa klupe.
Ne znam da li je ovo tačno ali Lokatelia ne treba puštati ni na posudbu u drugi klub. On treba da bude u rotaciji sa Bigliom i Kesiem, kao treći def.vezni.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 jul 2017, 10:57

Previse para Real trazi za Moratu, ne znam zasto ne ponude Aubi ove uslove koje Morati nude, mozda bi lakse njeg doveli nego debelo preplatili Moratu.

Biglia and Bonucci will leave tomorrow with Andre Silva and Conti to join up the rest of the squad in China. Kakva cetvorka :opaopa:

#LEQUIPE prenosi da su Milan i Real Madrid postigli dogovor oko transfera Morate. :shock:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jul 2017, 11:10

Romagnoli13 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:

Fabregas je sve osim bivsi fudbaler.On garantuje 15ak asistencija ako ima dobru minutazu
Meni se ne sviđa. Igra ekipa sa njim na terenu je lošija.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.