FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Široki i Zrinjski.
Znam da je Youtube , al gledo sam pasove od ovog Denisa sto dovode . Nek mu je svaki 50 pas ovakav ko na ovom snimku napredak je za ove nase iz sredine ( osim Rahmanovica) veliki.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ovakvi sad bez veznog reda i napadača??PitarBordo je napisao/la:Mislim da je Zrinjski i dalje jedini sposoban da digne trofej lige. Nažalost nama i komšijama da donesu trofej na vrata mi ga fumbleovali bez obzira na (ne)kvalitet...Sabinho je napisao/la:Ma uvijek se isto vrti, isforsirana prica vec mjesecima. Prijatelju, ko je po tebi najveci favorit za titulu?PitarBordo je napisao/la:Opet priča ko nije dovoljno dugo gledao FKS, ko je veći navijač... Kako ludo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ista osoba i tad , puka slučajnost ubjeđen samHigh je napisao/la:Na istoj ovoj temi pisale su se gluporije da vraćamo članske karte u prostorije Kluba, grupno.Sve što se tiče mase i grupe kancer je živi, čista deindividualizacija ličnosti, u kojoj vas ta rulja vodi dalje, a vi se ništa ne pitate. Odlučite sami, ne dajte da vas zavaraju nekakve gluposti o grupnim idiotarijama u vidu vraćanja članskih karti i bojkota utakmica. Što dalje od rulje, to bolje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
RichmanBiH
- Kontakt:
idealan rasplet:
Said->raus
Crnkić->raus
<-Spahić
<-Stojčev
mokri snovi
Said->raus
Crnkić->raus
<-Spahić
<-Stojčev
mokri snovi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja bi pristao na to da sad dođe iako nije nista specijalno. Cisto radi sirine a mozda i bude nesto od njega.paulus je napisao/la:
Znam da je Youtube , al gledo sam pasove od ovog Denisa sto dovode . Nek mu je svaki 50 pas ovakav ko na ovom snimku napredak je za ove nase iz sredine ( osim Rahmanovica) veliki.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Orangina85 je napisao/la:Posjeta ce biti ista kao i prethodnih sezona, ne racunajuci titulu. Glupo je potezati pitanje posjete i nekog odliva publike. Uvijek su isti ljudi tu, jedino je primjetan paf posjete na sjeveru ali ti sto ne idu na sjever dolaze na zapad ili istok.
Bez kojih smo trenera ostali. Pretpostavljam da je jedan Kobac, ko je drugi?ReufHerco je napisao/la: Imamo i velike probleme u Akademiji,vode se igrači,kako ko naiđe,a ostali smo i bez 2 trenera do sad.
Uglavnom nimalo nisam optimističan
Edin Becar,sjajan momak a i strucnjak
Koji su razlozi pa su ti treneri napustili akademiju ?ReufHerco je napisao/la:Orangina85 je napisao/la:Posjeta ce biti ista kao i prethodnih sezona, ne racunajuci titulu. Glupo je potezati pitanje posjete i nekog odliva publike. Uvijek su isti ljudi tu, jedino je primjetan paf posjete na sjeveru ali ti sto ne idu na sjever dolaze na zapad ili istok.
Bez kojih smo trenera ostali. Pretpostavljam da je jedan Kobac, ko je drugi?ReufHerco je napisao/la: Imamo i velike probleme u Akademiji,vode se igrači,kako ko naiđe,a ostali smo i bez 2 trenera do sad.
Uglavnom nimalo nisam optimističan
Edin Becar,sjajan momak a i strucnjak
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Losi odnosi unutar zaposlenika,zaposlenika i pretpostavljenih,klasika.
Nigdje na svijetu nema da ti igraci imaju ugovore sa raznim menađerima a ne sa klubom.
Zato ih i vode kad pozele,u toku sezone na razne probe,nije tesko za skontati,a mi se zadovoljavamo sa naknadom za treniranje
Nigdje na svijetu nema da ti igraci imaju ugovore sa raznim menađerima a ne sa klubom.
Zato ih i vode kad pozele,u toku sezone na razne probe,nije tesko za skontati,a mi se zadovoljavamo sa naknadom za treniranje
Jel istina ovo za Saida da nece da smanji platu , a po dosad situaciji jasno je da nije dosao da igra lopte ovdje , mislim godinu je ovdje , pa makar da je tu tezinu doveo na nivo , dvije tekme odigrao . Ako je istina sve sto je uradio za Sarajevo sa obzirom na situaciju je posro. Interesantno je kako nema ni blizu nekog bjesa prema tome da nam covjek uzima pare i sjedi i da mu jos nije dosta, interesantno je koliko se sere po Crnkicu koji makar igra i makar je nesto uradio . Jel Said zasticena vrsta ?! Ja ne razumjem kako moze radit ovo klubu koji je uvjek bio fer prema njemu a posebno navijacima.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Da je se Janjosa rijesit 
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma što neko reče sad je kasno, sezona pred vratima. Doći će opet neki interim menadžer, vjerovatno Alagić ili Berberović, možda čak i Vule, i to će opet bit mučenje kao i do sad. Barem u decembru treba tražit trenera ako već ne i na kraju sezone, ma kako ona završila.HeraklitMracni je napisao/la:Da je se Janjosa rijesit
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ughhh slusam sta raja ovako ubaci pa se stvarno sjebem . Djecu koju imamo u akademiji vode neki lesinari a ne klub, mjenjamo trenere u akademiji a zagovaramo dugorocne trenere u seniorima. Pa kako smo dosli do situacije da nas kupi jedini izgleda frajer koji kupuje klubove ko carape a nijedan od klubova se ne moze pohvaliti uspjehom kad ga je on kupio, koliko vidim svi samo stopaju u mjestu. Njemu nije nazalost kao ostalim milijarderima cilj uzeti klub iz razloga sto voli sport i zeli da dominira u njemu, njemu je to biznis ili front , ko zna. Svi ostali klubovi u koje je usao privatni kapital su napredovali veoma brzo. Nazalost nama se to nece desit. Covjek je milijatder , Njemu dat 20 miliona u recimo dvije sezone, da Sarajevo dovede najbolje u okolini i vise i da se plasira cak i u LP gdje bi se isti taj novac vratio kroz transfere i pare od Uefe.To je njemu nikakav rizik sa obzirom recimo koliko ga kosta Cardiff. Ako neko misli da on ne moze kontrolisat u sta bi novci bili ulozeni , meni je to sega . On je rekao da ce nas pretvorit u regionalnu silu vise puta. Prdi mi se od te njegove recenice. Ja sam se pomirio sa tim da od onog sto sam ocekivao kad nas je kupio MILIJARDER, da cemo u najmanju ruku dominirat ligom i da idemo u Evropu u roku 5 god najduze , mislim to nije nerealno kad u Bosanskoj ligi imas vlasnika milijardera, osim, osim, ako tog milijardera zaboli dzon za zaj klub , jer ima klubova ko privjesaka.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 17 jul 2017, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Neki normalni tok dešavanja oko eventualne smjene trenera bi trebao biti sljedeći. Da Uprava prvo analizira Čaline rezultate do sad i sagleda da li se moglo više uraditi, da postavi ciljeve pred stručni štab i ukoliko na početku sezone se bude naziralo zaostajanje za ciljevima krenuti u potragu za novim trenerom, ali da taj trener ima najmanje jednoipogodišnji plan i onda praviti zamjenu. Dosta je više "na vrat, na nos" odluka.
Plan i strategija mora postojati.
Sta ocekivati od ubleha koje vode klub. Njihova jedina strategija je kako izboriti evropu i to je upitno. Sada na naplatu dolazi sav javasluk kojeg godinama unazad nismo vidjeli ili nismo zeljeli da vidimo. Jbghilmo je napisao/la:Neki normalni tok dešavanja oko eventualne smjene trenera bi trebao biti sljedeći. Da Uprava prvo analizira Čaline rezultate do sad i sagleda da li se moglo više uraditi, da postavi ciljeve pred stručni štab i ukoliko na početku sezone se bude naziralo zaostajanje za ciljevima krenuti u potragu za novim trenerom, ali da taj trener ima najmanje jednoipogodišnji plan i onda praviti zamjenu. Dosta je više "na vrat, na nos" odluka.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
-
belosevic28
- Kontakt:
E cuj u qrcu smo, ali cemo to kriti da raja ne cita... Haj'mo onda sakriti i rezultat protiv Zarie, i plasman na tabeli...pa cemo kolo-dva pred kraj sezone ako budemo prvi ''otkriti'' rezultate...haj'mo biti Sjeverna Koreja, ko ga yebe.
Btw ovi nasi ublehasi i ne pomisljaju na produzenje ugovora Mihojevicu??? Odlazak kapitena na kraju sezone ''for free'' u najavi...
Btw ovi nasi ublehasi i ne pomisljaju na produzenje ugovora Mihojevicu??? Odlazak kapitena na kraju sezone ''for free'' u najavi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Čala je ispunio njihove ciljeve, europa je izborena. Sad što se njihove ambicije i ambicije navijača ne poklapaju nije Čalina krivica. Tako da Čali dajem podršku. Čalu ne bi trebalo smijeniti zato što uopšte nije kriv.hilmo je napisao/la:Neki normalni tok dešavanja oko eventualne smjene trenera bi trebao biti sljedeći. Da Uprava prvo analizira Čaline rezultate do sad i sagleda da li se moglo više uraditi, da postavi ciljeve pred stručni štab i ukoliko na početku sezone se bude naziralo zaostajanje za ciljevima krenuti u potragu za novim trenerom, ali da taj trener ima najmanje jednoipogodišnji plan i onda praviti zamjenu. Dosta je više "na vrat, na nos" odluka.
O ovome ja pricam. Ne treba nam trener na vrat na nos koji je uz to jos i slobodan.hilmo je napisao/la:Neki normalni tok dešavanja oko eventualne smjene trenera bi trebao biti sljedeći. Da Uprava prvo analizira Čaline rezultate do sad i sagleda da li se moglo više uraditi, da postavi ciljeve pred stručni štab i ukoliko na početku sezone se bude naziralo zaostajanje za ciljevima krenuti u potragu za novim trenerom, ali da taj trener ima najmanje jednoipogodišnji plan i onda praviti zamjenu. Dosta je više "na vrat, na nos" odluka.
Planiraj vec sada bez obzira na rezultate i ucinjeno ko bi trebao biti iduci trener na zimu ili na ljeto.
Ispada ovdje kao da branim Calu, al u principu me covjek ne zanima. Bivsi igrac, clan sampionske generacijei i tu treba stati sa epitetima. Klub kao rezultat pored svega ostalog treba da postavi kao obavezu afirmisanje 2-3 mlada igraca.
Al mjenjat trenere kao na traci bez jasnih ciljeva i vizije je zagarantovani nazadak.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ja sam ivetica stavio na desno kriloharis004 je napisao/la:Čala je ispunio njihove ciljeve, europa je izborena. Sad što se njihove ambicije i ambicije navijača ne poklapaju nije Čalina krivica. Tako da Čali dajem podršku. Čalu ne bi trebalo smijeniti zato što uopšte nije kriv.hilmo je napisao/la:Neki normalni tok dešavanja oko eventualne smjene trenera bi trebao biti sljedeći. Da Uprava prvo analizira Čaline rezultate do sad i sagleda da li se moglo više uraditi, da postavi ciljeve pred stručni štab i ukoliko na početku sezone se bude naziralo zaostajanje za ciljevima krenuti u potragu za novim trenerom, ali da taj trener ima najmanje jednoipogodišnji plan i onda praviti zamjenu. Dosta je više "na vrat, na nos" odluka.
Uveo rustema i kolača da pucaju penale
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.