FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 16 jul 2017, 21:46

Chinaglia je napisao/la: zbog toga preduslov za angazovanje novog trenera mora biti obecanje da se naredne godine osvaja titula :mrgreen:
Vlado podigao standarde kao Asmir Husic Azemica
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jul 2017, 21:47

wobly92 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la: zbog toga preduslov za angazovanje novog trenera mora biti obecanje da se naredne godine osvaja titula :mrgreen:
Vlado podigao standarde kao Asmir Husic Azemica
slika
a idi u picku materinu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 16 jul 2017, 22:32

Chinaglia je napisao/la:nisam ni ja ljubitelj Vladinih formacija i taktika, medjutim, ako to donese rezultat, koga boli k, neka radi sta hoce, ko ce mu sta moc prigovorit, niko nista, al ako ne bude imao rezultata, bit ce problema

licno, jucer mi se nista nije dopalo, prvo pol preskakanje igre i duge lopte na Tandira i Husica, uz to jedno krilo igra Zilkic (nije isto igrat krilo i krilnog napadaca, a on je krilni napadac), a drugo krilo igra klasican vezni igrac

drugo pol smo vec apsolvirali, defanzivna igra odlicna, al bez ijednog napada, ijedne kontre, lose, katastrofa...

neka prica ko sta hoce, al nama nema boljeg trenera od Soka, sutra bih ga vratio, mnoge stvari su se promijenile otkad je on posljednji put bio u Slobodi, od same Slobode, pa do Premijer Lige

covjek je klasicni trener na rezultat, a Slobodu je uvijek vodio s uspjehom, eh sada, malo se plasim da nije zastranio po pitanju klupskog fudbala, obzirom da vec dugo ne trenira niti jedan klub

Vlado se muci 10 mjeseci, Sok bi uspostavio sistem za mjesec dana, imal neko da ne misli tako :salut:
Sakib zvani Sok je doktor za sve trenere koji su ikad bili u Tuzli. On bi u svlačionici zaveo red za dan a ne duže. Sa ovom ekipom jake odbrane kako on voli uz jake napadace rodio bi izvodjaca prekida.
Vlado mora imati zadatak ; PRICA MINIMMUM - REZULTAT MAKSIMUM !!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 16 jul 2017, 22:50

TzBulevar87 je napisao/la:Hare, Ignjatovic, Culum, Kalezic, Husic, Krpic - pet nebodera/skakaca u prvih jedanaest, iako bi ja volio da Kalezica ne gledam u startnoj postavi vise. Ono sto mi je takodje cudno bilo jucer na utakmici je to da je Ignjatovic dva puta ostajao na centru kod prekida. Nije mi nikako islo u glavu to da on 'cuva kontru'...
Krpic puno jači i žustriji nego ranije,tako mi se učinio juce. Skakači sve odlični nema sta a dobro si primijetio da Aco ostaje zadnji kad je Culum i Krpic u skoku. Biće to ozbiljna ekipa 100%. Kalezicu ce vjerovatno Osmanagic uzeti mjesto ili ce se ovaj vise truditi i zapeti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jul 2017, 22:53

ma sta ce Kalezic zapinjat, frajer je definicija nedefinisanog veznog igraca
njemu ce vec neko uzet mjesto, bar bi trebao, Osmanagic, Hairlahovic, Grahovac, al Vlado ga gotivi jbg

samo da oni hoce u Premijer Ligi bit borbeni kao jucer, eto ti odmah jednog preduslova za uspjeh

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 jul 2017, 23:03

Nije Čingla nego Čanglija :lol: :lol: .

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 jul 2017, 23:06

Ma Hairlahovic ili Osmanagic umjesto Milosa definitivno. Ovaj prvi da je forsiran kao on od pocetka do sada bi bio novi Ordaga :D Hairlahovic je skroz OK igrac, samo ga treba isforsirat do kraja ;)
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jul 2017, 23:33

mislim da ce Zilkic biti starter, moramo imat bar jednog krilnog igraca na terenu :mrgreen:

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 16 jul 2017, 23:39

Kako je lijepo citat danas postove bez pljuvanja, vrijedjanja napokon lijepe teme, lijepa razmisljanja :thumbup: :thumbup: :thumbup: .

Imamo dosta igraca koji nisu dokazani u ekipi i ne znamo kako ce odigrati i sta od njih ocekivati i koji je njihov maksimum. Mehmedagic, Ordagic i Krpic su jedini sto znamo kolko i sta mogu ovo ostalo cemo da vidimo sad kad krene liga jer ovo sa pripremnih je isto ko kad kuckas po lubenici da vidis kakva je.

Jedno je sigurno da je nasa liga izjednacena i da niko po kvaliteti ne odskace nesto posebno samo je pitanje ko vise zeli pobjedu, bori se i trci.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 17 jul 2017, 12:31

benTzley je napisao/la:Kako je lijepo citat danas postove bez pljuvanja, vrijedjanja napokon lijepe teme, lijepa razmisljanja :thumbup: :thumbup: :thumbup: .

Imamo dosta igraca koji nisu dokazani u ekipi i ne znamo kako ce odigrati i sta od njih ocekivati i koji je njihov maksimum. Mehmedagic, Ordagic i Krpic su jedini sto znamo kolko i sta mogu ovo ostalo cemo da vidimo sad kad krene liga jer ovo sa pripremnih je isto ko kad kuckas po lubenici da vidis kakva je.

Jedno je sigurno da je nasa liga izjednacena i da niko po kvaliteti ne odskace nesto posebno samo je pitanje ko vise zeli pobjedu, bori se i trci.
Totalno :thumbup: Pored svega navedenog, dodao bih jos da navijaci moraju odigrati svoju ulogu ove sezone, zeliti pobjedu i prenositi htijenje na igrace sa tribina :bih: To je onda skroz druga dimenzija :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 17 jul 2017, 12:49

Jel potpisao Osmanagic ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 17 jul 2017, 12:58

FrantoBauzek je napisao/la:
benTzley je napisao/la:Kako je lijepo citat danas postove bez pljuvanja, vrijedjanja napokon lijepe teme, lijepa razmisljanja :thumbup: :thumbup: :thumbup: .

Totalno :thumbup: Pored svega navedenog, dodao bih jos da navijaci moraju odigrati svoju ulogu ove sezone, zeliti pobjedu i prenositi htijenje na igrace sa tribina :bih: To je onda skroz druga dimenzija :kafa:
Tacno tako, osjecaj punih tribina je nesto najljepse za nas navijace a tek kakav je osjecaj kad igraci izadju na teren u takvoj atmosferi. Samo sto se ta borbenost mora usadit u ekipu jer mi mozemo na Tusnju nabrijat igrace ali na strani su prepusteni sami sebi i tu dolazi do izrazaja mentalitet ekipe.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 jul 2017, 14:24

Bez publike na Tušnju ne treba da nam budu velika očekivanja. Treba puniti stadion redovno i onda tako pritisak vrsiti da se još više radi.

Sto se tice transfera treba malo ovaj dio sjevero-istocne Bosne pokriti tražiti igrače i dovoditi kod nas.
Ode ovaj mali iz Gracanice u Zrinjski a nama pred nosom. Ima potencijalnih mladih igrača u blizini kojima bi trebalo pružiti priliku.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 17 jul 2017, 14:58

Naravno da je potrebna publika. To je i motiv za igrace. **** dezurne komentatore na drustvenim mrezama, koji vecinom i ne znaju kad je utakmica
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 jul 2017, 15:30

imal pojacanja
ako nema, imal bar odlazaka

DarioTZ
Kontakt:

Post Postao/la DarioTZ » 17 jul 2017, 16:34

Momci do kad traje prodaja sezonskih , i jel moze neko slikat ako ima penzionersku sezonsku , kako izgleda i jel ima razlike u odnosu na obicnu . Mozel mi roditelj uzet posto je penzioner pa da ja ulazim . Poz svima

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 17 jul 2017, 16:49

DarioTZ je napisao/la:Momci do kad traje prodaja sezonskih , i jel moze neko slikat ako ima penzionersku sezonsku , kako izgleda i jel ima razlike u odnosu na obicnu . Mozel mi roditelj uzet posto je penzioner pa da ja ulazim . Poz svima
Ja sam tako prošle godine radio, i nije bilo problema. Ove godine čekam, možda dobijem na poklon, a ako ne i ja ću gledati da kupim penzionersku. Mislim glupo bi bilo da ti ko pravi problem, pogotovo na ulazu. Ali ako su karte opet one na "senzor" onda ti je niko i ne pogleda.
A prošle godine je bilo razlike samo u tekstu "sezonska ulaznica"-"sezonska ulaznica-penzionerska".

DarioTZ
Kontakt:

Post Postao/la DarioTZ » 17 jul 2017, 16:59

@zlatnakoka

Hvala druze na odgovoru , ako jos neko ima slicna iskustva , neka napise . Vjerovatno cu tako i uzeti i nadam se da nece biti problema .

Vidimo se na Tusnju :)

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 17 jul 2017, 17:33

J.ebote naših navijača, ljudi penzionerske karte kupuju, pa šta bi bilo da treba donirat klubu koju marku..

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 jul 2017, 17:36

DarioTZ je napisao/la:@zlatnakoka

Hvala druze na odgovoru , ako jos neko ima slicna iskustva , neka napise . Vjerovatno cu tako i uzeti i nadam se da nece biti problema .

Vidimo se na Tusnju :)
cccc pa kako bi dao za klub kakvu donaciju????
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.