AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

gambler1899
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la gambler1899 » 17 jul 2017, 11:19

Zato ja kazem ne možeš biti pametan koga dovesti Aubu ili Moratu. Tu trener treba odluciti od kojeg igrača će imati veću korist tj koji se uklapa u njegove zamisli dok s druge strane je to i veliki teret. Jasno je svima da ako Milan ne bude ostvarivao rezultate koji se od njega očekuju da trener prvi leti iz kluba.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 jul 2017, 11:35

Ako će već davat toliku lovu za napadača nek ponude Cityu za Aguera :)
Mada, nije iz mog dzepa, tako da...
Il Club più titolato al mondo!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 17 jul 2017, 12:03

Bacca je medju top20 napadaca, ako cemo ga se kutarisat mozemo uzet 20-30M za njega, a ovi ostali Morata, Auba i pogotovo Belotti su velika kocka.

Previse love traze za njih, problem su ovi retardirani englezi koji placaju 100M za Lukakua i 60M za Walkera, sve je to tanko i daleko od realnih cijena.
Engleza nema nigdje u CL, jer samo bacaju pare i izgleda kontaju sto vise iskesiramo za dobrog igraca to bolji ce biti....

Problem su tv prava njihova, zadnja ekipa, dakle 20.mjesto u PL, ima oko 130M, pa vi gledajte... Watford recimo, luzerska ekipa koja redovna ispada je lani hladno dovela Nianga i htjeli su ga platit gotov 20M...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jul 2017, 12:07

ako pretpostavimo da ćemo igrati da dva napadača, silvi bi više odgovarao profil napadača poput belotija, ali osim njega nema sličnog igrača na tržištu.
nema veze, onda daj aubu ili moratu, treba neko ko je marketinški isplativ i ko bi pravio razliku na terenu, ovoj ekipi trenutno fali samo klasni napadač i par back up igrača.

dobar je aguero i vjerovatno je na izlaznim vratima tako da bi ga mogli uzeti ispod cijene, ali previše je sklon povredama i tražio bi nadrealnu platu :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 jul 2017, 13:09

Ja sam svakako za Moratu najvise od svih ovih sto se spominju,ako ima sanse nek ga dovedu i sto se mene tice ne treba vise niko za ovaj prelazni rok :)

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 17 jul 2017, 13:14

Ovdje se ljudi toliko brinu jel neko skup ili nije :rol:
Nek placaju koliko hoce samo nek naprave ekipu koja ce biti konkurentna ove sezone. Pa nije iz naseg novcanika pa da se nerviramo :kafa:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 17 jul 2017, 13:40

Nije baš svejedno koliko će se platiti koji igrač. Nije meni žao kineskih milona ali svaki olako bačeni novac će se odraziti na klub.
Zadnje što želiš je da u klubu imaš igrača koji ima platu 10 miliona a sjedi na klupi. Da ne govorim o tome kako jedna velika plata može izazvati lančanu reakciju, gdje će svaki igrač koji odigra dobru polusezonu tražiti ista primanja kao npr. Morata. Kad daješ platu postavljaš/podižeš plafon kada su u pitanju očekivanja drugih igrača u timu.

I meni je kao i ostalim koji prate Milan bilo muka da gledaju, preko ograde, kako ostali dovode kvalitetne igrače a "tvoji" se natežu oko napadača iz Serie B ali to ne znači da treba poluditi i razbacivati se novcem, sad kad ga imaju.

Fassone i Mirabelli su pokazali da itekako znaju šta rade, tako da imam puno povjerenje u ono što rade.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jul 2017, 14:00

ma morata ili auba bi pomoću dresova isplatili bar 70% uloženog novca na njih :mrgreen: i to je olakotna okolnost kod transfera takvog tipa, jest da pljuneš puno para, ali ti se manje-više dosta toga vrati.

beloti bi koštao isto kao oni, ali mislim da ni izbliza nije marketinški isplativ kao oni.

i ja po prvi put nakon ne znam ti koliko godina vjerujem upravi kluba, neka rade ono što misle da je najbolje i što sebi mogu priuštiti, ne bi se trošilo da nema i da postoji rizik da im se sve obije o glavu :zzz:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 jul 2017, 14:03

Kakav crni Morata gluho ti bilo 10 mil pa strasno , bolje Aubi dati bezobraznih 12 mil nego njemu 10, ili ostaviti Baccu...ja nisam za Moratu nikako!

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 17 jul 2017, 17:11

Šiljkan izgleda u Juventusu za 12 mil. :salut: :salut: :salut:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 jul 2017, 17:53

SonVolt je napisao/la:Šiljkan izgleda u Juventusu za 12 mil. :salut: :salut: :salut:
Je l' vas strah? :rol:

Nego, Morata i recimo mali Sanches na neku pozajmicu i borba za scudetto je tu. Alvaro je klasa, ne bih ga volio vidjeti kod vas jer je baš bio vezan za naš dres i u onim izjavama prije mjesec i pol kad ste ga ganjali sam ga baš slušao, reče da mu je Juve druga kuća i da nije Reala nikada ne bi otišao. Ali hajde, i Bonnuci je bio na tribini pa ode. Ipak, uzmite Bellotia :mrgreen: , ne bih mogao gledati Alvara u vašem dresu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 17 jul 2017, 17:57

Kako ovi nasi rade mozda dodju i Morata i Beloti :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jul 2017, 18:03

Pogba je napisao/la:
SonVolt je napisao/la:Šiljkan izgleda u Juventusu za 12 mil. :salut: :salut: :salut:

Nego, Morata i recimo mali Sanches na neku pozajmicu i borba za scudetto je tu. Alvaro je klasa, ne bih ga volio vidjeti kod vas jer je baš bio vezan za naš dres i u onim izjavama prije mjesec i pol kad ste ga ganjali sam ga baš slušao, reče da mu je Juve druga kuća i da nije Reala nikada ne bi otišao. Ali hajde, i Bonnuci je bio na tribini pa ode. Ipak, uzmite Bellotia :mrgreen: , ne bih mogao gledati Alvara u vašem dresu.
Čitam danas izjavu Mirabellia i izgleda da ćemo ime novog napadača i veznog igrača saznati do kraja jula. Također nije isključio i dolazak jednog krilnog igrača( Cuadrado :mrgreen: ). A august će biti mjesec čišćenja ostatka škarta iz ekipe. Dakle za očekivati je još čak i 3 pojačanja. Anćeloti se oglasio i rekao je da ako Milan pošalje dobru ponudu Renato može u Milan što se njega tiče.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jul 2017, 18:07

Mirabelli: "Naš cilj je veći nego samo da završimo iza Juventusa i drugih timova. Mi želimo da budemo lideri."
Mirabelli: "Ekipa mora da grize u svakom meču na ponovo rasprodatom San Siru."
Mirabelli: "Računamo da za 2-3 sezone postanemo sjajan tim. U predstojećoj sezoni ne smijemo izgubiti entuzijazam koji smo ponovo stvorili kod naših navijača."

Razumno i pametno zbori.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 17 jul 2017, 18:27

Pogba je napisao/la:

Nije Juve imao takvog desnog beka jos od vremena Marca Motte

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 jul 2017, 18:45

Ode najveca mora od igraca napokon, il' je lik bio totalno bezvoljan da igra za Milan il' je propalitet teski. Prije ce bit ovo drugo, Juventini ce da donesu konacnu presudu kad je u pitanju siljkan.. Joj nisu ni svjestni koliko ce zivaca da im potrga :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jul 2017, 19:03

De Sciglio je od danas najbolji italijanski bek.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 17 jul 2017, 19:58

Gdje je Rope da postavi Siljkanovu sliku za oprostaj..sexyyy :mrgreen:

#hungrierthanever.......Bonnuci

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 17 jul 2017, 20:31

Sto Maxovog guznog havera niste prodali u kinu nego ovako sad mi moramo gledati njegove nogometne sposobnosti
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jul 2017, 20:40

znači dobili smo wc stopera za 28 miliona i to na tri rate :tokralju:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.