FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 17 jul 2017, 16:22

MortemHz je napisao/la:E cuj dokaz.. pa gdje ti je dokaz za SDA i slicne hostaplere.. nemoj to molim te
To sam i rekao da je ne moguce dokazati da je neko ukrao pare od kampa a niko ne zna nista . ne znamo koliko je ulozeno, ko ulaze , koliko se trebalo ulozitii . zato kazem ta je prica magla .

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 jul 2017, 16:23

Svaka čast upravi
Svaki igrac kojeg su kontaktirali je potpisao
za drugi tim
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 jul 2017, 16:23

MortemHz je napisao/la:Hvala ti Karvina..
Ne znam sto se njegovo ime uopste provlacilo na ovom pdf.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2017, 16:24

Zagor je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Hvala ti Karvina..
Ne znam sto se njegovo ime uopste provlacilo na ovom pdf.
Ma Zuka je jednom rekao nekad prije desetak dana da ga je Cala htio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 17 jul 2017, 16:26

Pantelija je napisao/la:Svaka čast upravi
za drugi tim
Ajmo biti malo realni brate, svaki igrac ce prije otici negdje drugo, nego u ovoj kukuruz ligi..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2017, 16:29

f0rest1946 je napisao/la:
za drugi tim
Ajmo biti malo realni brate, svaki igrac ce prije otici negdje drugo, nego u ovoj kukuruz ligi..
Iznenadio bi se koliko pare pricaju

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 jul 2017, 16:30

f0rest1946 je napisao/la:
za drugi tim
Pare su u pitanju samo lovu daj svi ce doci dokaz su Benko,Jajalo,Delac,Alispahic u Kinu svi idu ne zbog lige i kineza nego zbog love .

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 jul 2017, 16:32

Kakve pare ba? O čemu vi?
S igračem treba znati pričati i znati ga ubijediti da potpise
Ne možeš reći igraču eto mi imamo tebe u planu pa ćemo ti se javiti
Ne možeš se raspravljati oko 409 maraka

Ovi su NESPOSOBNI!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jul 2017, 16:33

Kakva je povreda kod Ahmetovića?
Samo Saraj'vo.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 jul 2017, 16:35

Evander je napisao/la:Hoćko ipak izgleda da nećko doci kod nas.

P.S. Nesto razmisljam. Sad da nam ponude da mijenjamo cijeli sastav sa Zeljom ili sa Zrinjskim, ne znam da li bih pristao. Sve je to u pet deka. Tanko i kod konkurencije, kao i kod nas. Jedina prednost koju neko ima je Zrinjski, imaju karakter i cini se da znaju sta rade. Ne lutaju kao mi i komsije.
Ma gdje znaju sta rade? Pa ljudi pred Evropu ostanu bez 3-4 za njih bitna igraca, ispadnu na prvom testu i onda - opet jovo na novo - u novu sezonu gdje je cilj vrh i evropa pa ako se ukaze sansa i borba za trofeje. Samo sto dole nema tog "famoznog" pritiska kao kod nas pa prolazi. Niko ovdje nema neku viziju kako proci par kola u Evropi, pa nedaj Boze nekad i u nekoj grupnoj fazi zaglaviti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 17 jul 2017, 16:45

gledanje utakmica na mojatv sam riješio na sljedeći način...

obzirom da sam na telemahu, a kod stare je mojatv, instalirao sam na mobitel aplikaciju - MojaTV (Apple), a ima i na Androidu. nakon instalacije aplikacije na telefon, uradio sam sljedeće upute:

kada se sve ispostuje, unese aktivacijski kod u aplikaciju, pojave se svi kanali... naravno i moja tv sport.

može se gledati na telefonu, a može i na tv ko ima pametni tv sa andoidom, tako što se šeruje sadržaj displeja na tv. za Apple treba imati Apple tv.

usluga košta 3 marke...

dakle, možete zamoliti bilo koga da vam da aktivacijski ključ, a da mu vi namirite 3 marke za mjesec.

prošle godine je aplikacija radila i van BiH, ali ove godine su uveli restrikcije...znaci da se može gledati samo u BiH bez obzira na kojoj ste mreži.

maksimalan broj uređaja je 3, što znači da jedan korisnik mojetv može da podijeli 3 aktivacijska ključa.
Zadnja izmjena: Coromandel, dana/u 17 jul 2017, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 jul 2017, 16:46

Realno, da smo mi odradili prelazni rok kao Zrinjski tog Pezera bi likvidirali prije nego što bi debitovao, u 5. minuti protiv Zarije bi se zaorilo uprava napolje a ovde bi se, vjerovatno, diskutovalo bi li mogli uzeti šta para na kampu prilikom stečajnog postupka
1946

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 17 jul 2017, 16:49

miky_hz je napisao/la:Nemos svijumi ni ovog Hocka dovesti,ev frajer ode u Portugal izgleda :urnebes: Stojcev skace po probama nekim
Ja mislim da se neke stvari namjerno urade odnosno poturaju nama. Tipa mi ovog želimo, a onda se objavi kao on ode u Moldaviju, Siriju ili Pakistan samo da bi se još veći nemir uvukao kako među navijače tako i u klub. Problem je što klub, ako nije kontaktirao spomenutog igrača, odmah ne oglasi da su to lazi i izmišljotine,pa mi pišemo ovakve postove.
Kakvi god da smo, ko god da nas vodi ja ću biti na zapadu.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 17 jul 2017, 16:53

PitarBordo je napisao/la:
pasica je napisao/la:Trening kamp, cijena prava sitnica, 4 miliona eura. Sta uradise nasi s parama?

https://fkvardar.mk/en/trening-kamp
Kod nas stavili pločice nove u onoj staroj kući pored i raja svršavala. Kontaju normalan kamp košta milijardu. A ono ovo što je do sada urađeno stvarna vrijednost u rangu prosječnog nenamještenog trosobnog stana na Dolac Malti.
Ovo se vec granici sa bezobrazlukom druze. Daleko od toga da imamo kamp kakav treba biti ali bas si pretjerao. Pa samo 3 terena vrijede obzirom da su sva 3 radjena nanovo. Tereni koji su bili kod Paje su ustvari bile samo izvaljane livade bez drenaznih sistema ili sto bi Paja rekao sa "prirodnom drenazom".
Umjetni teren koji smo radili je isti radio i Vardar. Ono sta mi nismo nikad uradili a zbog cega nam je funkcionalnost kampa na nekih 30%-40% jeste zgrada sa pratecim sadrzajem.

Inace cijenim tvoju diskusiju i trudis se argumentima sve potkrijepiti ali ne stoji ti ovo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jul 2017, 17:01

Ipak nedjelja u 19h. protiv Zrinjskog.

Sad ce Zip doci i reci da sam manager i da izmisljam :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 17 jul 2017, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2017, 17:02

:roll: :?

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 17 jul 2017, 17:03

Evander je napisao/la:Ipak nedjelja u 19h. protiv Zrinjskog.

Sad ce Zip doci i reci da sam manager i da izmisljam :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Taman tad ne mogu. Pljuvac sam ali protiv bojkota :mrgreen:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 jul 2017, 17:05

Zip je napisao/la:Evo javi se i ovaj sto ce da angazuje advokata da provjeri statut :lol: :lol:

A najzalosnije sto ovo dijete zagorski je pao pod uticaj ovih bojkot boysa...
Kad neko nema svoje misljenje, sta drugo i ocekivsti nego da blene i slusa gluposti.
Izbavi me iz ruku zlih forumasa,veliki egzorcisto zipee :facepalm:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jul 2017, 17:10

Orangina85 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
pasica je napisao/la:Trening kamp, cijena prava sitnica, 4 miliona eura. Sta uradise nasi s parama?

https://fkvardar.mk/en/trening-kamp
Kod nas stavili pločice nove u onoj staroj kući pored i raja svršavala. Kontaju normalan kamp košta milijardu. A ono ovo što je do sada urađeno stvarna vrijednost u rangu prosječnog nenamještenog trosobnog stana na Dolac Malti.
Ovo se vec granici sa bezobrazlukom druze. Daleko od toga da imamo kamp kakav treba biti ali bas si pretjerao. Pa samo 3 terena vrijede obzirom da su sva 3 radjena nanovo. Tereni koji su bili kod Paje su ustvari bile samo izvaljane livade bez drenaznih sistema ili sto bi Paja rekao sa "prirodnom drenazom".
Umjetni teren koji smo radili je isti radio i Vardar. Ono sta mi nismo nikad uradili a zbog cega nam je funkcionalnost kampa na nekih 30%-40% jeste zgrada sa pratecim sadrzajem.

Inace cijenim tvoju diskusiju i trudis se argumentima sve potkrijepiti ali ne stoji ti ovo.
Priča je bila kako mi imamo kamp, a ljudi haman manje od nas potrošili i imaju je8eni Cambridge kampus a mi tri izvaljana terena. Možda jeste brutalno, ali ne mogu voše muda pod bubrege. Pa oni renderi što su predstavljeni šatro Kamp Akademije FK Sarajevo, radovi bi koštali negdje u rangu sa ovim iz Vardara. Dovoljno da vidim onu kuću staru 60 godina prekrečenu i povraća mi se našeg konformizma. Zadovoljili se mrvicama koje su koštale 10x više nego što su trebale. Da ne ulazimo u priču oko nabavke materijala, možda nisam upućen u ugovore oko igrača, ali oko kampa znam iz prve ruke.

Ne vidim samo šta mi ne stoji u prethodnom postu? Imamo tri terena i renoviranu kuću gotovo staru kao i sam klub. I povrh svega to stalo na 10% drkali nas do neki dan o pričama o stadionu, a nismo ni ovo šatro zacrtano ni upolovili.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: propoklopac, TETRAPAK i 37 gostiju.