Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Hoj **** him majku ljudi se ufurali da je mojaTV ko Federalna, pa moreš svugdje gledati na riblju kost.
Schlager je napisao/la:znači potpuno istu informaciju si dobio kao i ja ono što sam pitao u petak na 051/991-000UstanikSBII je napisao/la:Upravo sam kontaktirao službu BH Telecoma i operater mi je objasnio da nije moguće aktivirati uslugu Moja tv preko neta ako ne koristiš ADSL usluge BH Telecoma! Isto tako što je već poznato većini fiksni priključak a ujedno i internete BH-T ne može se aktivirati u dosta mjesta. Stvarno dolazimo do velikog apsurda da iako si voljan platiti nešto ne možeš gledati jer ti “mjesto stanovanja“ ne odgovara željama pojedinaca! Isto tako nije mi jasna politika BH T da ne možeš aktivirati Moja tv ako koristiš ADSL usluge drugog operatera (!!??) a ne možeš preći na BH T! Kakve im onda koristi od tog monopola na tv prava kad će i onako moći gledati samo njihovi korisnici i mali broj onih koji se oduče priključiti a da im mjesto stanovanja odgovara! Tužno i žalosno što nam rade u 21st!
tako da neću više ni zvati...očito nema potrebe,i momak mi je dobro objasnio
nek si jebu mater i oni koji mi ne daju da se pretplatim, i savez koji im je dao ekskluzivu...
mrš!!
Izvinucete obojica, ali su vam dali lazne informacije. Ja sam korisnik Logosofta, i bez ikakvih problema sam se registrovao sa mail adresom na MOJA WEB TV portal, i uredno platio 20KM za mjesec dana. To je bilo pred kraj sezone (od sredine aprila do sredine maja) Imao sam MOJATV Sport kanal i uredno ga gledao sa svih operatera. Cak sam pokusao i iz HR i radilo je bez problema.
Ovdje sam se registrovao:
https://www.bhtelecom.ba/webtv_registracija.html
A ovdje se logovao i uradio placanje i aktivaciju:
https://www.bhtelecom.ba/webtv_postavke.html
Nakon toga se logovao na ovu stranicu:
https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#list
I tu sam dobio listu kanala koji su uredno radili kako sam napisao gore.
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
vodis na grbavicu 4. koloMortemHz je napisao/la:Bujrum u prijestolnicu da gledamo zajedno.Schlager je napisao/la:znači potpuno istu informaciju si dobio kao i ja ono što sam pitao u petak na 051/991-000UstanikSBII je napisao/la:Upravo sam kontaktirao službu BH Telecoma i operater mi je objasnio da nije moguće aktivirati uslugu Moja tv preko neta ako ne koristiš ADSL usluge BH Telecoma! Isto tako što je već poznato većini fiksni priključak a ujedno i internete BH-T ne može se aktivirati u dosta mjesta. Stvarno dolazimo do velikog apsurda da iako si voljan platiti nešto ne možeš gledati jer ti “mjesto stanovanja“ ne odgovara željama pojedinaca! Isto tako nije mi jasna politika BH T da ne možeš aktivirati Moja tv ako koristiš ADSL usluge drugog operatera (!!??) a ne možeš preći na BH T! Kakve im onda koristi od tog monopola na tv prava kad će i onako moći gledati samo njihovi korisnici i mali broj onih koji se oduče priključiti a da im mjesto stanovanja odgovara! Tužno i žalosno što nam rade u 21st!
nek si jebu mater i oni koji mi ne daju da se pretplatim, i savez koji im je dao ekskluzivu...
mrš!!

e da, pa kako pokleknu zeljeznicar? bastion otpora

Zadnja izmjena: vlakanje, dana/u 17 jul 2017, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
I ja znam da može sa drugim netom da se registruje na moja web tv. Ostaje vam da jedan od vas dvojice se proba registrovati i da plati pa da javi da li mu radi.
pokušaću i to..
reci mi kako ti je radilo,ne zanimaju me ove performanse za stručnjake,pikselizacije,ovakav,onakav HD i ostale P.M...zanima me samo da li si mogao normalno gledati utakmicu,ili je bilo ovo kao kod virtuala,gdje kaže da se pretplatio na moja tv web,a ganjao streamove?

reci mi kako ti je radilo,ne zanimaju me ove performanse za stručnjake,pikselizacije,ovakav,onakav HD i ostale P.M...zanima me samo da li si mogao normalno gledati utakmicu,ili je bilo ovo kao kod virtuala,gdje kaže da se pretplatio na moja tv web,a ganjao streamove?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
vlakanje je napisao/la:vodis na grbavicu 4. koloSchlager je napisao/la:znači potpuno istu informaciju si dobio kao i ja ono što sam pitao u petak na 051/991-000UstanikSBII je napisao/la:Upravo sam kontaktirao službu BH Telecoma i operater mi je objasnio da nije moguće aktivirati uslugu Moja tv preko neta ako ne koristiš ADSL usluge BH Telecoma! Isto tako što je već poznato većini fiksni priključak a ujedno i internete BH-T ne može se aktivirati u dosta mjesta. Stvarno dolazimo do velikog apsurda da iako si voljan platiti nešto ne možeš gledati jer ti “mjesto stanovanja“ ne odgovara željama pojedinaca! Isto tako nije mi jasna politika BH T da ne možeš aktivirati Moja tv ako koristiš ADSL usluge drugog operatera (!!??) a ne možeš preći na BH T! Kakve im onda koristi od tog monopola na tv prava kad će i onako moći gledati samo njihovi korisnici i mali broj onih koji se oduče priključiti a da im mjesto stanovanja odgovara! Tužno i žalosno što nam rade u 21st!
mrš!!
e da, pa kako pokleknu zeljeznicar? bastion otpora
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Morteme ne pretvaraj svaku temu u prepucavanja
Sigurno da Web TV radi i sa drugih operatera, ali veliki je problem što je tar servis nestabilan. Smeće pravo, to moraju popraviti i sigurno bi imali veći broj korisnika. Ali da naprave neke pakete. Meni npr. a vjerujem i većini bi bio potreban samo Moja TV Sport kanal i neka ga stave 2 KM ili najviše 5 KM, a ne da mi naplate 20 KM za kanale koje ja imam u sklopu kablovske koju koristim.
-
- Kontakt:
Pa niko ni da jaukne, kontam mozda su im ruke zavrtali da potpisu, kako su ljudi ovdje pisali, ja sam mislio, nece pristati pa taman da je neznam sta u pitanju, kad ono, gace spale same.
"JOŠ OD 1926"
Schlager je napisao/la:pokušaću i to..
reci mi kako ti je radilo,ne zanimaju me ove performanse za stručnjake,pikselizacije,ovakav,onakav HD i ostale P.M...zanima me samo da li si mogao normalno gledati utakmicu,ili je bilo ovo kao kod virtuala,gdje kaže da se pretplatio na moja tv web,a ganjao streamove?![]()
Sve je bilo ok. Za tih mjesec dana sam pregledao sve gostujuce tekme bez nervoze od stekanja i ostalih sranja. Mada je kod mene bas velik i Download i Upload.
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
- BatistutA19
- Kontakt:
Steta za arenu sport i nisu budale da pren0se jer su ovi uzeli najbolje tekme ....
-
- Kontakt:
Moja web tv radi sa bilo kojim Internetom naravno uz plaćanje. Ne lupajte gluposti da ne radi. Koji je kvalitet druga stvar ali radi i da si u Australiji.
Zovite broj 1444 ko je korisnik bh telecom mobilni ili 0800 27777 korisnici drugih mreža.
Zovite broj 1444 ko je korisnik bh telecom mobilni ili 0800 27777 korisnici drugih mreža.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa eto ti zovni i predstavi se da zoveš iz Zapadnohercegovačke Županije ili zapadnog Mostara pa upitaj koje su mogućnosti aktivacije? Ili su im operateri nestručni ili namjerno ne govore prave informacije!sviunapad1010 je napisao/la:Moja web tv radi sa bilo kojim Internetom naravno uz plaćanje. Ne lupajte gluposti da ne radi. Koji je kvalitet druga stvar ali radi i da si u Australiji.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Korisnici Moja webTV usluge BH Telecoma mogu biti:
postojeći pretplatnici paketa usluga BH Telecoma koji uključuju uslugu širokopojasnog pristupa Internetu: MojaTV, netFlat, TopInternet i
korisnici drugih Internet servis providera.
Osnovni uslov za korištenje usluge Moja webTV je da korisnik posjeduje odgovarajući terminalni uređaj putem kojeg je moguće korištenje usluge, kao i širokopojasni pristup Internetu koji korisnik plaća po cijenama i uslovima svog Internet providera neovisno od Moja webTV usluge.
BH Telecom će aktivirati/deaktivirati uslugu Moja webTV na osnovu zahtjeva korisnika.
Minimalan period korištenja usluge je mjesec dana.
postojeći pretplatnici paketa usluga BH Telecoma koji uključuju uslugu širokopojasnog pristupa Internetu: MojaTV, netFlat, TopInternet i
Osnovni uslov za korištenje usluge Moja webTV je da korisnik posjeduje odgovarajući terminalni uređaj putem kojeg je moguće korištenje usluge, kao i širokopojasni pristup Internetu koji korisnik plaća po cijenama i uslovima svog Internet providera neovisno od Moja webTV usluge.
BH Telecom će aktivirati/deaktivirati uslugu Moja webTV na osnovu zahtjeva korisnika.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Mortem nismo ni mi ostali baš ovceMortemHz je napisao/la:Korisnici Moja webTV usluge BH Telecoma mogu biti:

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haj cekaj sredit cu ti jaUstanikSBII je napisao/la:Mortem nismo ni mi ostali baš ovceMortemHz je napisao/la:Korisnici Moja webTV usluge BH Telecoma mogu biti:
Minimalan period korištenja usluge je mjesec dana.pozovi pa zamoli da ti objasne pa se javi!
-
- Kontakt:
Operateri po centrima tim uglavnom veze s vezom nemaju. Zovite glavni centar. A 100% je moguće. Dalje može se raja skupiti u nekom kafiću ili kod jednog uplati se i gleda. Ne mora platiti svako. Treba malo ideja i organizacije.UstanikSBII je napisao/la:Pa eto ti zovni i predstavi se da zoveš iz Zapadnohercegovačke Županije ili zapadnog Mostara pa upitaj koje su mogućnosti aktivacije? Ili su im operateri nestručni ili namjerno ne govore prave informacije!sviunapad1010 je napisao/la:Moja web tv radi sa bilo kojim Internetom naravno uz plaćanje. Ne lupajte gluposti da ne radi. Koji je kvalitet druga stvar ali radi i da si u Australiji.
Evo vam link za registraciju ne morate zvati. Pogledajte i uslove korištenja.
https://www.bhtelecom.ba/webtv_registracija.html
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pogledaj ... osu/244993
POGLEDAJTE RASPORED...
Samo po jedna utakmica Sarajeva i Želje na BHT1, ima par zanimljivih utakmica na BHT1 između Zrinjskog i Širokog npr.
Sve u svemu dosta syebana situacija.
POGLEDAJTE RASPORED...
Samo po jedna utakmica Sarajeva i Želje na BHT1, ima par zanimljivih utakmica na BHT1 između Zrinjskog i Širokog npr.
Sve u svemu dosta syebana situacija.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ma evo prva tekma Sarajevo-Zrinja na Moja tv.Koja logika ,pitari ce svakako na stadion a mi nemamo Moju tv i pusing.Ali ništa novo ,vecina zapadne hercegovine svakako nema ni mogućnost gledanja ni BHtv ni FTV a svakako nemaju šta ni gledati.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Potrudit će se Larson da bude stream pa da možete gledati.ALOBOLA je napisao/la:Ma evo prva tekma Sarajevo-Zrinja na Moja tv.Koja logika ,pitari ce svakako na stadion a mi nemamo Moju tv i pusing.Ali ništa novo ,vecina zapadne hercegovine svakako nema ni mogućnost gledanja ni BHtv ni FTV a svakako nemaju šta ni gledati.

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 25 gostiju.