Krste i HadZija od prve minutebelosevic28 je napisao/la:Ako Krste bude igrao na krilu opet, nekome definitivno treba yebati majku !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možemo i tebe s njima u paketu ako ništa dobićeš švedsku šarurobertkosar je napisao/la:Bosanac iz Švedske poručio: Tražim četiri igrača, trenera, pobjede i dobro plaćam. Dojavite upravi neka prodaju calu i strucni stab . Em ce zaradit em ce se rijesit nadri strucnjaka a hihtijarevica dati u paket sa njima gratis
- Sarajlijica1946
- Kontakt:

Nista TV, nista radio.
2:0 u prvom poluvremenu a onda bezmudi strateg prelazi u defanzivu da sacuva bod.Primorac je napisao/la:Krste i HadZija od prve minutebelosevic28 je napisao/la:Ako Krste bude igrao na krilu opet, nekome definitivno treba yebati majku !u napadu naravno i lagana 3 boda već osigurana u prvih 45min...
"Niko ne zna gdje je Nermin Crnkić" piše Dnevni avaz
- robertkosar
- Kontakt:
Za tvoju informaciju tu sam vec 10 godheat je napisao/la:Možemo i tebe s njima u paketu ako ništa dobićeš švedsku šarurobertkosar je napisao/la:Bosanac iz Švedske poručio: Tražim četiri igrača, trenera, pobjede i dobro plaćam. Dojavite upravi neka prodaju calu i strucni stab . Em ce zaradit em ce se rijesit nadri strucnjaka a hihtijarevica dati u paket sa njima gratis
Zaboravih napisati Trener ove ekipe je bio Sener Bajramovic ali kaze ode na bolje mjesto
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Opet Crnkic pobjegao,niko nezna gdje je ,opet.mu kao dali rok do petka da se javi
.
Stojcev nerealna opcija,skup.
Dupovac ce doci ako mu ne ispadne vani neki klub.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Meni odgovara ovo s MojaTV, al' mi je fakat žao zbog ljudi koji nemaju mogućnost da je prijave. Ne samo da je BHTelecom užasan operater, da meni npr puca konekcija non stop i da mi se resiver gasi sam od sebe u po' filma, al' ih ja trpim samo zbog Premijer lige (kao što bi i većina vjerovatno žrtvovala Telemach zbog utakmica voljenog kluba). Al' šta je s ljudima u RS-u i ljudima koji nikako ne mogu uvest MojuTV? Prije svega bruka države pa i bruka us.rane lige koju svakako prati mali broj ljudi, ovakvim ugovorima samo smanjuju broj gledalaca.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Joj Crnkica..pa imas li menadzera? Za sta on sluzi ako ne za rijesavanje kluba. Ocigledno je na probu otisao, sto implicira da bi on mogao ici za dz. Ja se ipak nadam da ga nece pustiti bez odstete, i da grijesim 
A ovo oko Dupovca, jos mjesec i sitno traje prelazni rok, jel' dotad trebamo cekati hicel' naci klub? Dajte mu rok do petka i cao vozdrica.
A ovo oko Dupovca, jos mjesec i sitno traje prelazni rok, jel' dotad trebamo cekati hicel' naci klub? Dajte mu rok do petka i cao vozdrica.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ElCartel11
- Kontakt:
Cudno, da Cala ceka Dupovca, a nije htjeo cekati Pirica...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Princip je princip. Sve ostalo su nijanse.
Utorak
Utorak
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ma nece , sta sad , da je to Sarajevo kakvo sam nado se da ce bit pa hajde , ovako gledo sam proslu sezonu uzasno ruznog fudbala , tako da mozda tekstualno makar mozes zamisljat da igraju ljepo.Sabinho je napisao/la:Brate danas kad sam vidio da je Moja TV definitivno uzela svr nase utakmice, ti si mi prvi bio u mislima.paulus je napisao/la:Pa sto ne stavi malog da igra m ako je talenat pokazace gaBice bogaranja sat pred svaku tekmu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
joj odu nam igraci kako hoce a Benku su radi pive otjerali , svaki dan sve gore i goremiky_hz je napisao/la:Opet Crnkic pobjegao,niko nezna gdje je ,opet.mu kao dali rok do petka da se javi.
![]()
![]()
![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Benko je otjeran zbog visoke plate !! Piva je bila opravdanje za navijace i javnost. Jednostavno problem FKS je sto nema love i ambicija od vecinskog vlasnika .paulus je napisao/la:joj odu nam igraci kako hoce a Benku su radi pive otjerali , svaki dan sve gore i goremiky_hz je napisao/la:Opet Crnkic pobjegao,niko nezna gdje je ,opet.mu kao dali rok do petka da se javi.
![]()
![]()
![]()
cisto da znate u kakvom smo K.U.R.CU a vi i dalje pravite lazne atmosfere i pozitivne vibracije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Znaci, klub je kao autobuska stanica. Ode ko hoce, kad hoce i nema poslijedica. Bitno je da se vrati do petka 
Sutra isto ovako recimo Marko moze otici svojom voljom na par dana?
moze, sto ne moze, samo da se vrati do petka i ako prodje probu, dobije papireEvander je napisao/la:Znaci, klub je kao autobuska stanica. Ode ko hoce, kad hoce i nema poslijedica. Bitno je da se vrati do petka
sta ti nije jasno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Jel dobre glave ovaj? Neki dan izjavljuje da prica sa Stojcevom nije zavrsena, sad izjavljuje da je to nerealna opcija..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E cuj cekat ga ko da je nesto, lik fuli 150 zicera i penala i direktno nas kosta svega i samo ode, pa familiju ti **** ne bi ti dao slobodne papire nema tog boga. Godinu bi sjedio na zapadu i natjerao bi te da dolazis svaku i domacu i gostujuci utakmicu. Trenirao bi 3 puta sa djecicom onom i placao bi bas najmanje sto mogu i naravno dodati sve kazne, idiot.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na dobrom smo putu, samo treba biti strpljiv 
Kad slijedce godine Sloga Simin Han nas bude mlatila, ili u najmanju ruku bude ravnopravna sa nama, trebamo i tad biti strpljivi. Nista ne moze preko noci.
Valentine, kolika ti je plata da nista ne radis?
Kad slijedce godine Sloga Simin Han nas bude mlatila, ili u najmanju ruku bude ravnopravna sa nama, trebamo i tad biti strpljivi. Nista ne moze preko noci.
Valentine, kolika ti je plata da nista ne radis?