Krste i HadZija od prve minutebelosevic28 je napisao/la:Ako Krste bude igrao na krilu opet, nekome definitivno treba yebati majku !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Krste i HadZija od prve minutebelosevic28 je napisao/la:Ako Krste bude igrao na krilu opet, nekome definitivno treba yebati majku !
Možemo i tebe s njima u paketu ako ništa dobićeš švedsku šarurobertkosar je napisao/la:Bosanac iz Švedske poručio: Tražim četiri igrača, trenera, pobjede i dobro plaćam. Dojavite upravi neka prodaju calu i strucni stab . Em ce zaradit em ce se rijesit nadri strucnjaka a hihtijarevica dati u paket sa njima gratis
2:0 u prvom poluvremenu a onda bezmudi strateg prelazi u defanzivu da sacuva bod.Primorac je napisao/la:Krste i HadZija od prve minutebelosevic28 je napisao/la:Ako Krste bude igrao na krilu opet, nekome definitivno treba yebati majku !u napadu naravno i lagana 3 boda već osigurana u prvih 45min...
Za tvoju informaciju tu sam vec 10 godheat je napisao/la:Možemo i tebe s njima u paketu ako ništa dobićeš švedsku šarurobertkosar je napisao/la:Bosanac iz Švedske poručio: Tražim četiri igrača, trenera, pobjede i dobro plaćam. Dojavite upravi neka prodaju calu i strucni stab . Em ce zaradit em ce se rijesit nadri strucnjaka a hihtijarevica dati u paket sa njima gratis
Ma nece , sta sad , da je to Sarajevo kakvo sam nado se da ce bit pa hajde , ovako gledo sam proslu sezonu uzasno ruznog fudbala , tako da mozda tekstualno makar mozes zamisljat da igraju ljepo.Sabinho je napisao/la:Brate danas kad sam vidio da je Moja TV definitivno uzela svr nase utakmice, ti si mi prvi bio u mislima.paulus je napisao/la:Pa sto ne stavi malog da igra m ako je talenat pokazace gaBice bogaranja sat pred svaku tekmu
joj odu nam igraci kako hoce a Benku su radi pive otjerali , svaki dan sve gore i goremiky_hz je napisao/la:Opet Crnkic pobjegao,niko nezna gdje je ,opet.mu kao dali rok do petka da se javi.
![]()
![]()
![]()
Stojcev nerealna opcija,skup.
Dupovac ce doci ako mu ne ispadne vani neki klub.
Benko je otjeran zbog visoke plate !! Piva je bila opravdanje za navijace i javnost. Jednostavno problem FKS je sto nema love i ambicija od vecinskog vlasnika .paulus je napisao/la:joj odu nam igraci kako hoce a Benku su radi pive otjerali , svaki dan sve gore i goremiky_hz je napisao/la:Opet Crnkic pobjegao,niko nezna gdje je ,opet.mu kao dali rok do petka da se javi.
![]()
![]()
![]()
Stojcev nerealna opcija,skup.
Dupovac ce doci ako mu ne ispadne vani neki klub.
moze, sto ne moze, samo da se vrati do petka i ako prodje probu, dobije papireEvander je napisao/la:Znaci, klub je kao autobuska stanica. Ode ko hoce, kad hoce i nema poslijedica. Bitno je da se vrati do petka
Sutra isto ovako recimo Marko moze otici svojom voljom na par dana?
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Dave, ErosViverosViv, napoleon72, NazorUso i 95 gostiju.