Bundesliga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
13%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
22
35%
4) St.Pauli
14
22%
5) Mainz
9
14%
6) Augsburg
8
13%
7) Union Berlin
2
3%

Ukupno glasova: 63

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la geronimo » 24 avg 2010, 23:32

Werder----------->cmok :D :D

Amere, ne zovi ih više tako :twisted: , najuspješniji njemački klub u Europi.
Naravno poslije Bayerna. :P
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 avg 2010, 00:07

geronimo je napisao/la:Werder----------->cmok :D :D

Amere, ne zovi ih više tako :twisted: , najuspješniji njemački klub u Europi.
Naravno poslije Bayerna. :P
Sve dok "zabare" izbacuju i donse dodatno mjesto Bundesligi zovem ih tako. Vidis i sam uvijek kada ih tako zovnem da osiguraju Njemackoj prolaz.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 avg 2010, 00:15

Ti si baš sujevjeran. :D Primjetio sam to u više slučajeva.

Bilo je gusto da gustije ne može biti. Ja se već bio halalio od prolaska Werdera, kad ono Markus zabi.
Gledao sam istovremno njih i Partizan, tako da sam puno toga propustio. Možda je i bolje, manje sam se nervirao.
Doduše nije ni "Parni valjak" bio pogodan za moje nerve. :mrgreen: Bitno je da se dobro završilo.
Vom Jäger zum Gejagten

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 25 avg 2010, 00:21

Parni valjak nezasluženo, al eto haj. Werderu mogu samo čestitati, jer nisam gledao tekmu, pa prema tome ,svaka im čast i naravno drago mi je zbog koeficijenta njemačkog fudbala uopšte. Ja sam i prije utakmice govorio da će Werder proći, tačnije prognozirao, al stvarno nisam očekivao na ovakav način, tj. jedva.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 avg 2010, 00:23

Sretno i spretno (tako je jedino i moguće protiv ''žabara'') prođe ''naš'' Werder u LP :mrgreen:

Ovaj večerašnji sastav je apsolutno nekonkurentan za bilo šta u LP, i podhitno moraju dovesti neka pojačnja, pogotovo lijevog beka (Pasanen ne može igrat ni za Honku s onakvim kvalitetima) koji im je rak-rana decenijama i jednog krilnog igrača, jer Borowski, na onoj poziciji, je upotrebljiv kol'ko i obična panjina....I onaj Bargfrede treba biti protjeran iz prvog sastava, jest da trči k'o lud, ali onako kiksat kod trećeg gola Sampe je neoprostivo...Molit boga da se i Naldo što prije oporavi, jer Prodl ima postavljanje u odbrani na kojem mu ne bi pozavidjeli ni lošiji defanzivci iz Oberlige....
Der Mann für die entscheidenden Tore.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 avg 2010, 00:30

Naldo nedostaje dosta ovoj ekipi, naučio sam na dvometraški štoperski par. :mrgreen: Bargfrede je dobar igrač, biće od njega nešta. Završnica prelaznog roka će biti vrlo interesantna za nekoliko Bundesligaša.
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 avg 2010, 01:23

Naldo,Wesley,Hunt,Almeida...zar se više i moglo očekivati.Ako kupe lijevog beka i dovedu Ben Arfu onda bi bili vrlo opasni.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 avg 2010, 01:25

Ne znaju oni sta je lijevi bek,sta ce to njima :roll:

Nek' su prosli al' su labavi boze sacuvaj,onakva postavka u odbrani meni apsolutno nije jasna,Pasanen je u produzetku tek shvatio sta treba raditi kada MaArin uzme loptu,da nije Arnautovic usao umjesto Boro-a primili bi jos 2-3 komada.Rosenbergu svaka cast kao i Pizzi,najbolji im je igrac od kako se vratio.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 25 avg 2010, 01:35

pa eto kupili su weslija valjda bi to trebalo biti rijesenje za vezu...vidjelo se da werder nije zreo nije ni sampa...jednoj zreloj ekipi se nebi smjelo dogodit da prima golove u zadnjoj minuti sa igracem vise,da u prvih 15 minuta prima 2 gola itd..mislim ako ih sampdoria ovako nakanta kako ce onda tek mancester ili benfica...bargfrede je jos mlad i brzo napreduje ova tekma ce mu posluzit kao veliko iskustvo za dalje,pasanen realno taj covjek ima kvalitet za partizana sherifa i tako tih osrednjih ekipa a nikako za werdera...ko god bude igrao protiv njih stavi najbrzeg igraca na desnu stranu(werderovu lijevu0 i pola tekme si dobio...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 avg 2010, 02:05

Pasanen je u produzetku tek shvatio sta treba raditi kada MaArin uzme loptu,
Pasanen je izašao u drugom poluvremenu, a umjesto njega je ušao Boenisch i odmah je bio osjetan napredak u napadu po lijevoj strani kada je Marin počeo da hara.....

Što se tiče Bargfredea, dobar je on, ima odlične karakteristike za jednog defanzivnog veznog, ali me večeras par puta iznervirao, pogotovo kod onog trećeg gola...

Samp nije neš' specijalno igrala, prvi gol je bio iz ofsajda, a u svakom slučajo uhljup Wiese je ono morao braniti kao i treći gol (koji je takođe bio iz sumnjive situacije)...Drugi gol je velemajastorija Pazza :o , a šta je bilo s Fritzom da onako pusti najboljeg italijanskog napadača trenutno, nije mi jasno...Ipak u produžetku se vidilo da je WB puno bolja i kvalitetnija ekipa, i sasvim zasluženo idu dalje....Ali moraju dovesti dva dobra ljevaka u ekipu, kak' bočnog tak' i krilnog, ako žele prezimiti u LP....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2010, 02:07

gruezi je napisao/la:jednoj zreloj ekipi se nebi smjelo dogodit da prima golove u zadnjoj minuti sa igracem vise.
Kakav igrac vise? :roll:
pa eto kupili su weslija valjda bi to trebalo biti rijesenje za vezu
Pokusace se nadomjestiti Ozil, ali jos se nista ne zna o ovom momku. Ostaje da vidimo sta ce ponuditi?
pasanen realno taj covjek ima kvalitet za partizana sherifa i tako tih osrednjih ekipa a nikako za werdera
Slazem se za Pasanena. Njegovo je davno proslo, a i u utakmici je pokazao slabu formu i izraziti nekvalitet.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 avg 2010, 02:07

Hare_BvB je napisao/la:
Pasanen je u produzetku tek shvatio sta treba raditi kada MaArin uzme loptu,
Pasanen je izašao u drugom poluvremenu, a umjesto njega je ušao Boenisch i odmah je bio osjetan napredak u napadu po lijevoj strani kada je Marin počeo da hara.....
.
Promaklo mi izgleda,gledao se malo i Partizan :mrgreen: Vidim ja odjednom bek prati Marina...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 25 avg 2010, 04:44

Znaci drugi gol Zabara, strasan.
Pojacajte zvucnike, kako se cuje fino kad raspali po lopti :mrgreen:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 25 avg 2010, 06:33

Omerbavarac je napisao/la:
gruezi je napisao/la:jednoj zreloj ekipi se nebi smjelo dogodit da prima golove u zadnjoj minuti sa igracem vise.
Kakav igrac vise? :roll:
pa eto kupili su weslija valjda bi to trebalo biti rijesenje za vezu
Pokusace se nadomjestiti Ozil, ali jos se nista ne zna o ovom momku. Ostaje da vidimo sta ce ponuditi?
pasanen realno taj covjek ima kvalitet za partizana sherifa i tako tih osrednjih ekipa a nikako za werdera
Slazem se za Pasanena. Njegovo je davno proslo, a i u utakmici je pokazao slabu formu i izraziti nekvalitet.
igrac vise u prvoj tekmi pa su primili u zadnjoj minuti kontas,kod vodstva 3 0...ovaj wesley vidio sam na youtubeu par snimaka ono sto se dalo odmah primjetiti je daje momak allround veznjak nesto poput bargfredea...inace ima preko 100 utakmica u brazilskoj ligi a tek mu 22 godine....nije lose...a boenisch je bio standarda pretprosle godine kad su bili u finalu evropa lige nemogu da vjerujem da je tako pao u formi...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 avg 2010, 13:18

Izgleda da Allofs i klapa vide u Silvestreu riješenje za svoje defanzivne probleme :shock:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2010, 14:16

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 25 avg 2010, 17:03

Bayer je dao na posudbu mladog Marcela Risse-a u Mainz do kraja sezone, tačnije do Juna 2011. godine. Nakon isteka ovog ugovora Mainzu je otvorena opcija kupovine ovog igrača, koji je inače bio posuđen i Nurnbergu u Januaru 2009. godine. Marcel je veoma talentovan igrač koji se već i dokazivao u omladinskim selekcijama Njemačke reprezentacije, znači ukoliko uprava Bayera kasnije bi želila da ga proda, mogla bi uzeti finu kintu za ovoga talenta.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

Klare

Post Postao/la Klare » 25 avg 2010, 18:29

Bayern u prvom, Werder u drugom, Schalke u trećem šeširu za izvlačenje grupa u LP.
Stuttgart u prvom, Bayer u drugom, Dortmund u trećem.
Prema ovome po meni jedino je upitan prolaz Schalkea u sljedeću rundu kakve god da se grupe izvuku, mada ni sa Werderom se nikada ne zna :?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 avg 2010, 18:31

u prvoj utakmici se vidjela velika razlika izmedju werdera i sampdorije...medjutim werder je takva ekipa koja uvijek nekako igra otvoreno i ne zna utakmicu zatvorit i upravo taj gol u zadnjoj minuti u bremenu mogao im je biti koban....al werder je s druge strane cudo od ekipe i opet su napravili veliku stvar i okrenuli cudesnu jednu utakmicu...zbog toga je ta ekipa zanimljiva...ovo je svakako i velika stvar za bundesligu a jos jedan udarac za seriu A...jednostavno kada sve pogledamo bundesliga je jednostavno bolja sada, vise atraktivni igraca je doslo ovog ljeta, klubovi se bolje prezentuju u evropskim takmicenjima u odnosu na italijanske...al je stvarno smijesno kada se pogleda da su italijani ovog ljeta vise investirali od bundeslige, a opet nisu doveli u svoju ligu skoro ni jedno zvucno ime....medjutim u zadnje vrijeme italijani i dosta prodaju i vidi se da veliki klubovi poput milana i juvea vise ne mogu dovesti velika imena...milan je prosle sezone zato bio jako los, nikog znacajnog nisu doveli, ove et mozda uspiju nesto s ibrom , tu se nesto zestoko kuha pa cemo vidjet.....u bundesligu su 2 velika imena dosla bez obestecenja ballack i raul i to treba napomenut, zato su za njihove plate klubovi dobro iskesirali

a ev silvestre je vrlo blizu werdera (ovo je potrebno pojacanje werderu ali trebao bi njima mozda jos neko, iako taj wesley se mozda pokaze kao pun pogodak, znali su oni iz brazila dobre igrace dovest)....baptista navodno jako blizu schalkea.....a ev diego jako blizu wolfsburga ti bi transferi atraktivnost bundeslige jos vise pojacali...bit ce jos zanimljivo na transfer trzistu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 avg 2010, 18:45

Glup, gluplji Dieter Hoenness. Najboljeg asistena Bundeslige u prethodne dvije godine zamjeni s igracem koji je svugdje u svojoj karijeri propao kao zeton izuzev Bremena. Sta bi dao da Misimovic ode u Schalke, i da opet pokaze kvalitet, a hobi VW-a propadne s Diegom. Pa sam je Thomas Schaaf govorio, postavite na Diega prgavog igraca i dobili ste utakmicu. Dok se on uklopi u stil igre Wolfsburga, prodje sezona, a Magath vec trlja ruke i hinjski se smije. Prognoziram da ce Dieteru Hoennessu hebati sve po spisku u maju naredne godine.
"Veliki Dieter" je odveo Herthu u propast a isto od srca zelim hobiju VW-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.