AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma Aubameyang dolazi,imam dojave.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Official lineup vs @BVB: Storari; Abate, Paletta, Zapata, Ricardo Rodriguez; Kessie, Mauri, Bonaventura; Borini, Bacca, Niang. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Milan sa ovakvim sastavom izlazi tjedan dana prije početka sezone,a ljudi placu što Inter nije doveo 3-4 igrača koja treba dovest mjesec i nesto prije početka 
-
gambler1899
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:milanista jesi shvatio instaliraj mobdro
mobdro!!!
MOBDROO!!!!
mobdro instaliraj.
Nisam vidio da je iznad detaljno objasnjeno mahmurluk ubi:D halalite
Nego niko ne odg jel arena prenosi?
P.s. mobdro instaliraj:D
- muha milanez
- Kontakt:
Dortmund's lineup: Weidenfeller, Zagadou, Bartra, Sokratis, Piszczek, Sahin, Castro, Rode, Aubameyang, Dembele, Pulisic
Protiv naseg stoperskog para ce da nam utrpaju minimalno 2 gola
Protiv naseg stoperskog para ce da nam utrpaju minimalno 2 gola
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
nemoj zajebavati, fali nam četvorica pojačanja plus povrijeđeni suso, romagnoli i monto (hehe)SiamoNoi je napisao/la:Milan sa ovakvim sastavom izlazi tjedan dana prije početka sezone,a ljudi placu što Inter nije doveo 3-4 igrača koja treba dovest mjesec i nesto prije početka
od ovih su samo RR, kessie i možda jack prvotimci, za ovaj ostatak je testna utakmica da vidimo koga ostaviti, a koga šutnuti.
milanista jesi instalirao mobdro?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
sto niang igra nije mi jasno, ako se ne racuna na njegaa
Pa znam,zato i kazemrope11 je napisao/la:nemoj zajebavati, fali nam četvorica pojačanja plus povrijeđeni suso, romagnoli i monto (hehe)SiamoNoi je napisao/la:Milan sa ovakvim sastavom izlazi tjedan dana prije početka sezone,a ljudi placu što Inter nije doveo 3-4 igrača koja treba dovest mjesec i nesto prije početka
od ovih su samo RR, kessie i možda jack prvotimci, za ovaj ostatak je testna utakmica da vidimo koga ostaviti, a koga šutnuti.
Jel ti krivo sto nikoga ne mozete dovestiSiamoNoi je napisao/la:Milan sa ovakvim sastavom izlazi tjedan dana prije početka sezone,a ljudi placu što Inter nije doveo 3-4 igrača koja treba dovest mjesec i nesto prije početka
ma milan je 80% kompletan, ovo su više sile u pitanju zašto ne možemo sa prvim sastavom igrati 
pa kud staviše didu storarija na streljanu, trebao ga je makar u dr. poluvremenu staviti kad se zamjene ovi prvotimci
pa kud staviše didu storarija na streljanu, trebao ga je makar u dr. poluvremenu staviti kad se zamjene ovi prvotimci
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zapata-Paleta vjerovatno poslijednji put zajedno

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kad zaigraju Mussachio i Bonucci bit će neprelazno to
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ovaj komentator kralj kaze Romanjoli i Musacio su prvi stoperski par Milana za iducu sezonu
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
J.ebo sve ove napadace koji se spominju treba ovog Dembelea odmah poslije utakmice kupiti 
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
gambler1899
- Kontakt:
Paleta zadnjih 10utakmica ili je penal napravio ili crveni dobio 
Baccaaaaa
Baccaaaaa
Zadnja izmjena: gambler1899, dana/u 18 jul 2017, 13:46, ukupno mijenjano 2 puta.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bas mi drago sto neka lica vise necemo gledati u timu.
Bravo Bacca doktore
Bravo Bacca doktore
- muha milanez
- Kontakt:
Bacca 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.