AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
gambler1899
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ej sudije šta svira kao prekrsaj u prilici za gol 
- LegendKiller
- Kontakt:
Koliko vidim ovo je sastav za prodaju. Igraj pokaži se, ne bi li te ko primijetio i doveo. Paleta, Zapada, Niang, mauri, baca, abate sve je to za transfera spremno
gledaj ovo cigana borinija, kao slučajno ga nagazio 
baš mi je falio ovaj milan koji ne može uvezati tri pasa i ljepotanovi kiksevi u odbrani
baš mi je falio ovaj milan koji ne može uvezati tri pasa i ljepotanovi kiksevi u odbrani
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Imamo podršku kao da igramo na San Siru 
Mauri nije u tom drustvu za odstrijel...LegendKiller je napisao/la:Koliko vidim ovo je sastav za prodaju. Igraj pokaži se, ne bi li te ko primijetio i doveo. Paleta, Zapada, Niang, mauri, baca, abate sve je to za transfera spremno
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Slazem se za Mauria, mislim da treba ostati u rosteru ove sezone.
Al ovaj Borini gluho bilo
Al ovaj Borini gluho bilo
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- muha milanez
- Kontakt:
Nianga OBAVEZNO zaboravit negdje duboko na teritoriji Kine!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: RE: Re: AC Milan
Hahahahamuha milanez je napisao/la:Nianga OBAVEZNO zaboravit negdje duboko na teritoriji Kine!
Dobar Borini,ako je doveden da obavlja sluzbu domara.
lazni Kinezi, lazni navijaci :kafa:LegendKiller je napisao/la:Imamo podršku kao da igramo na San Siru :opaopa:
- LegendKiller
- Kontakt:
Ja vjerujem da bi ga klub prodao ako bi došla neka ponuda. Već 3 sezonu je tu, bio je i po prosudbama ali nikada nije uspio negdje nekog traga ostaviti. To što on nas kupi svojom borbom ne znači da je neki igrač. A nije tako ni mlad da se razumijemo. Bolje Zanatela držati kao neku opciju sa klupe. Jednostavno taj Mauri spada u ovaj skart koji se nakupio u Milanu prethodnih godina i treba ga prodati.koraj je napisao/la:Mauri nije u tom drustvu za odstrijel...LegendKiller je napisao/la:Koliko vidim ovo je sastav za prodaju. Igraj pokaži se, ne bi li te ko primijetio i doveo. Paleta, Zapada, Niang, mauri, baca, abate sve je to za transfera spremno
Borini se nikako se uklapa u opciju pojačanja. Kao da ga je Čelo doveo
Imaju oni rudnika, ionako nije za boljeg poslamuha milanez je napisao/la:Nianga OBAVEZNO zaboravit negdje duboko na teritoriji Kine!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
S obzirom da nedostaje mnogo igraca , i nije to tako lose , cisto da ne zaboravimo kao se igralo predhodnih godina hahha , vecina igraca lose al niang , paleta i borini su smijesni , ovaj borini je jedini minus upravi osim ako ga nisu morali dovest , bolje da su gezalu dali platu sto ce borini djaba uzet al et
Cekam drugo da malo vidim musacio i hakana .
Gledam RR Cojk centarsutem odma pogadja 16 m , sto je za neke misaona imenica bila .
Jedva cekam sve igrace na okupu pa da gledamo i uzivamo .
Cekam drugo da malo vidim musacio i hakana .
Gledam RR Cojk centarsutem odma pogadja 16 m , sto je za neke misaona imenica bila .
Jedva cekam sve igrace na okupu pa da gledamo i uzivamo .
-
celikmilan
- Kontakt:
Kao BVB ne pušta Aubameyanga da ode. Sad ako novi vlasnik ili vlasnici gledaju utakmicu neka dadnu još 200 miliona i dovedu Aubameyanga i Dembelea i spremni smo za sljedeću sezonu.
hajde kako je počelo, dobro je završilo
dortund u neuporedivo jačoj i uigranoj postavi izašao pa opet dadoše gol iz penala i greške storarija, poslije se ovaj jadni milan malo dohavizao.
ma borini je fudbalski zakinut, ali ovako makar tip trči, smeta, udara, provocira da ga fauliraju pa s te strane može biti koristan jer imamo dobre izvođače udaraca, evo baš sad je iz ničega namjestio dobar zicer rodriguezu.
ali zato niang
dortund u neuporedivo jačoj i uigranoj postavi izašao pa opet dadoše gol iz penala i greške storarija, poslije se ovaj jadni milan malo dohavizao.
ma borini je fudbalski zakinut, ali ovako makar tip trči, smeta, udara, provocira da ga fauliraju pa s te strane može biti koristan jer imamo dobre izvođače udaraca, evo baš sad je iz ničega namjestio dobar zicer rodriguezu.
ali zato niang
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Borini po meni nije toliko los, ova pozicija mu ne odgovara jer je daleko od gola. A nadam se da ce Montela korsitit drugu formaciju, ovo je vjerovatno u skladu sa trenutnim mogucnostima i igracima.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Tacno se isplati za Dembelea dati 80M prije nego za aubameyanga
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
celikmilan
- Kontakt:
Izlazak Nianga i ulazak Calhanoglua učinio je to da ovih 5 minuta izgleda bolje nego čitavo prvo poluvrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.