Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Los*Blancos
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Volim ovakve izjave(nebitno ko je autor istih). Helem, smiješno je bilo slušati Schustera i Ramosa kako kukaju da je Barcu nemoguće pobijediti, te da je Barca za njih neki drugi svijet. Ovako, uz Mourinha, okuražili su se i igrači, a to može samo značiti jednu stvar - SPEKTAKL na terenu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ramos nikad nije rekao toMonolog je napisao/la:Volim ovakve izjave(nebitno ko je autor istih). Helem, smiješno je bilo slušati Schustera i Ramosa kako kukaju da je Barcu nemoguće pobijediti, te da je Barca za njih neki drugi svijet. Ovako, uz Mourinha, okuražili su se i igrači, a to može samo značiti jednu stvar - SPEKTAKL na terenu.
- Nail for Real
- Kontakt:
Lako je pricat, i prosle sezone su pricali, pa nas Messi opet promijesa.Monolog je napisao/la:Volim ovakve izjave(nebitno ko je autor istih). Helem, smiješno je bilo slušati Schustera i Ramosa kako kukaju da je Barcu nemoguće pobijediti, te da je Barca za njih neki drugi svijet. Ovako, uz Mourinha, okuražili su se i igrači, a to može samo značiti jednu stvar - SPEKTAKL na terenu.
Ovako se samo dizu tenzije, a za mene je ocito da ce Barca i ove godine da nas unisti. Zacarani krug .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma nema sanse da mi pobjedimo Barcu ove godine. Treba gledati pa da dobijemo bodove protiv SEville i Athletica
Barcelona ce kiksati u malim utakmicama, i protiv Atletico Madrida
A to mi nikako ne smijemo ako hocemo do naslova.
Barcelona ce kiksati u malim utakmicama, i protiv Atletico Madrida
- Los*Blancos
- Kontakt:
Kakvi ste vi navijaci Real Madrid C.F??? pm 
Pa trebao si napisati ovako: Kakvi ste vi navijaci Real Madrida? U piicku materinu
- Nail for Real
- Kontakt:
Mogu ja napisat, da cemo razvalit Barcu, ali to ne igra nikakvu ulogu. Igraci igraju, ne mi. A svi znaju da je Barca prejjaka, i ja kontam, bolje da budem objektivan, isto mi se ufati.Los*Blancos je napisao/la:Kakvi ste vi navijaci Real Madrid C.F??? pm
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Barca jest jaca i uigrana sada, ali ja vijerujem u RM, i nepostoje od jucer i nikad u duelu Barca-Real Madrid nebi rekao izgubicemo, ni kad bi imali 2 igraca manjeNail for Real je napisao/la:Mogu ja napisat, da cemo razvalit Barcu, ali to ne igra nikakvu ulogu. Igraci igraju, ne mi. A svi znaju da je Barca prejjaka, i ja kontam, bolje da budem objektivan, isto mi se ufati.Los*Blancos je napisao/la:Kakvi ste vi navijaci Real Madrid C.F??? pm
Realno Barca je jos uvijek jaca od nas medjutim Mourinho je to, ugusice on nekako Barcinu igru pa da izvucemo remi na Nou Campu a onda kuci pobjeda naravno
Moze to Mou posloziti ja vjerujem, u El Clasicu je sve moguce, mene strah da ne kiksamo protiv malih ekipa
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Ne potcjenjujte znanje Mourinha.Pogledajte kakav je samo posao napravio u Interu.Prije njega je Inter bio tim sa gubitničkim mentalitetom u Europi, nismo mogli proći osminu finala par godina iako smo imali rezultat u Italiji,.Njegovim dolaskom se sve promijenilo.
Najveći je napravio od Samuela i Lucia jedan od najboljih stoperskih parova na svijetu, to ne treba potcjenjivati.
Možda neće odmah napraviti rezultat sa Realom ( prepreka mu je samo Peres i negovo pošto-poto da bude bolji od Barce )i kako napisa Monolog spektakl je tu...
Najveći je napravio od Samuela i Lucia jedan od najboljih stoperskih parova na svijetu, to ne treba potcjenjivati.
Možda neće odmah napraviti rezultat sa Realom ( prepreka mu je samo Peres i negovo pošto-poto da bude bolji od Barce )i kako napisa Monolog spektakl je tu...
Ja licno ne vjerujem da Real moze uzeti titulu u Spaniji, lakse ce osvojiti ligu prvaka, jer do odlucujucih utakmice Morinjo ce uigrati ekipu , a ovamo u domacem prvenstvu cete vjerovatno prosuti nekoliko bodova u prvih 10 kola i onda ce vam Barca biti nedostizna. Morinjo jeste sjajan trener, ali nije nikakav cudotvorac, ima jos u sviojetu sjajnih trenera, sjajan je i Guardiola koji uz to jos ima i jaci i uigraniji tim. Sad naravno, moze se desiti da i Barca zbog neke zasicenosti pocne prosipati bodove, al to se tesko moze desiti. U el classicu moze svasta biti, pitanje je u kakvim ce raspolozenjim ekipe docekati te derbije, Barca jeste jaca, ali jedna utakmica je jedna utakmica, i nikad se ne zna kako moze krenuti.
Prosle sezone kudili ste Pellegrinija, a u el classicu na Kamp Nou je da budemo posteni Real nadmudrio i nadigrao Barcu u prvom poluvremenu, a sad nije kriv trener bio sto su Ronaldo i Higuain promašivali zicere, niti je Pep bio kasnije kriv sto je Sergio glupo i bespotrebno dobio crveni karton. U jednoj utakmici se svasta moze desiti, treneri ne mogu uticati na sve, pa ni Morinjo, mora se tu dosta toga poklopiti. Moze se desiti i da proklinjete Morinja i zalite za Pellegrinijem i onih 90 i nesto bodova sto ste osvojili.
Prosle sezone kudili ste Pellegrinija, a u el classicu na Kamp Nou je da budemo posteni Real nadmudrio i nadigrao Barcu u prvom poluvremenu, a sad nije kriv trener bio sto su Ronaldo i Higuain promašivali zicere, niti je Pep bio kasnije kriv sto je Sergio glupo i bespotrebno dobio crveni karton. U jednoj utakmici se svasta moze desiti, treneri ne mogu uticati na sve, pa ni Morinjo, mora se tu dosta toga poklopiti. Moze se desiti i da proklinjete Morinja i zalite za Pellegrinijem i onih 90 i nesto bodova sto ste osvojili.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma nećemo žalit za Pellegrinijem ja bi bio zadovolja sa sličnom sezonom kao kada je Capello bio zadnji put trener
(sjećate se)samo sa bolji rezom u lp barem da prođemo 1/8 finala.
Barca jedino ima bolji napad od nas odnosno jaču konkurenciju Villa i Ibra ne zna se koji je bolji onaj krkan nije nešto(lako je davat golove kad svi čuvaju Messija
)mi imamo Pipitu koji je možda bolji od njih obojice(možda)i Benza kojeg više ni SAF neće(mislim dsa je sve jasno
)Imaju uigraniju odbranu,ali ne nešto bolju samo uigraniju i sredina također oni imaju Xavia,ali također imaj i Busquetsa koji je najveća slabost te ekipe,a mi smo solidno popunjeni kako god biće uzbudljiva sezona 
Da im je ostao Yaya drugačije bi pričao čak sada mi imamo širi izbor igrača što može biti dobro,a i loše
Barca jedino ima bolji napad od nas odnosno jaču konkurenciju Villa i Ibra ne zna se koji je bolji onaj krkan nije nešto(lako je davat golove kad svi čuvaju Messija
Da im je ostao Yaya drugačije bi pričao čak sada mi imamo širi izbor igrača što može biti dobro,a i loše
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Romariooo prema tom tvom ispada kako Barca nece prosuti bodove i kako svaki trener mora uigrati svoj tim u prvih 10-ak utakmica...
Cini mi se da je Real imao tri boda manje od vas u prosloj sezoni sa 2 puta slabijim trenerom
Cini mi se da je Real imao tri boda manje od vas u prosloj sezoni sa 2 puta slabijim trenerom
Vidjecemo kako ce biti, srecom po vas u prvih deset kola imate lagan raspored, prvo kolo je mozda i najteze kad gostujete Majorki, al i pitanje jesul oni jaki ko prosle sezone. Gostujete i sosiedadu, levanteu, malagi, herculesu, gijonu, pa onda el classico. Kuci od jacih ekipa jedino atletico madrid cekate. Dakle, nista posebno, dobar raspored, ne smije tu biti kikseva. S druge strane, Barca do el classica ima dva hebena gostovanjatletico madridu i bilbau, kod kuce cekamo valenciju, sevilju i viljareal.
hehe, haman sam se zezno, bice nama zajebanije do el classica, mada je realno ocekivati da i mi i vi bilo koga moramo pobijediti i kuci i na strani. Ja kako kontam, ova sezona ce biti zesca nego prosla sto se tice trke za titulu, oba tima ce otici preko stoje sto se bodova tice. Realu bi bilo zeznuto sigurno da je el clasicco na samom po cetku sezone nekad ili da ima teska gostovanja, ovako, protiv ovih slabijih ekipa mozete uhvatiti odmah pobjednicki niz
hehe, haman sam se zezno, bice nama zajebanije do el classica, mada je realno ocekivati da i mi i vi bilo koga moramo pobijediti i kuci i na strani. Ja kako kontam, ova sezona ce biti zesca nego prosla sto se tice trke za titulu, oba tima ce otici preko stoje sto se bodova tice. Realu bi bilo zeznuto sigurno da je el clasicco na samom po cetku sezone nekad ili da ima teska gostovanja, ovako, protiv ovih slabijih ekipa mozete uhvatiti odmah pobjednicki niz
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Stativa Alonsa, ponisten gol Higuainu i sjajan udarac Canalesa sa dvadesetak metara su obiljezja dosadasnjeg dijela utakmice. Oni bez prilike
Di Maria iza sebe ostavioooo 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 igraca XD i 1:0 za Real
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Cuj onog strucnjaka pa kaze da Barca ima samo Napada jaci ! I jos kaze da je Higuain bolji od Ibre i Ville ! Jel te stid sviju ti ! napadace necu spominjat jer trosit riejci na Messija, Ibru , Villu i Pedra sa nekim Pipitom i Benzemom mislim , druga galaksija !
A sto se veze tice e tu je vec drasticna razlika u svjetlosnoj godini ! Xavi-Iniesta-Busquets , trenutno ije moguce jaci vezni red sastavit ! Saces ti meni reci da je Busquets retard a ja cu ti rec da je taj retard prvi DM u spaniji i da ima vecu prednost od Xabija ! Meni je Xabi bolji ali veoma malo , razlgo godine i iskustvo !
Xavija i Iniestu poredit sa bilo kojim igracem Reala je suludo jer oni su kreatori svih mogucih ponizenja i jeebbacina koje ste dozivili !
Barca najmanje golova u svijetu primila proteklu sezonu ! Da nam odbrana ne ljava vi bi makar 1 go mogli dat !
A eto uzdate se u Mourinha sto i nije pametno , jer on nije God! On je sa Interom imo savrsenu ekipu savrsen tajming i uzo sto je mogo uzet !
A sto se veze tice e tu je vec drasticna razlika u svjetlosnoj godini ! Xavi-Iniesta-Busquets , trenutno ije moguce jaci vezni red sastavit ! Saces ti meni reci da je Busquets retard a ja cu ti rec da je taj retard prvi DM u spaniji i da ima vecu prednost od Xabija ! Meni je Xabi bolji ali veoma malo , razlgo godine i iskustvo !
Xavija i Iniestu poredit sa bilo kojim igracem Reala je suludo jer oni su kreatori svih mogucih ponizenja i jeebbacina koje ste dozivili !
Barca najmanje golova u svijetu primila proteklu sezonu ! Da nam odbrana ne ljava vi bi makar 1 go mogli dat !
A eto uzdate se u Mourinha sto i nije pametno , jer on nije God! On je sa Interom imo savrsenu ekipu savrsen tajming i uzo sto je mogo uzet !
Imao je i Mancini prije njega nista slabiji Inter pa ga nigdje nije bilo u L.Prvaka,,ne podcjenjuj MourinhaAndres je napisao/la:Cuj onog strucnjaka pa kaze da Barca ima samo Napada jaci ! I jos kaze da je Higuain bolji od Ibre i Ville ! Jel te stid sviju ti ! napadace necu spominjat jer trosit riejci na Messija, Ibru , Villu i Pedra sa nekim Pipitom i Benzemom mislim , druga galaksija !
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.