AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 18 jul 2017, 15:49

Solidna tekma fakat. RR, mustang, kessie vrlo zadovoljan. Jos kad se prikljuci ostatak i uigra , ima mateirjala.
Naravno pojedince ne treba komentarisati. 352 sa galom i silvom ,te contijem i rr po strani ulijeva optimizam, ako se M odluci na to.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 jul 2017, 16:15

Nego 55 Eura prevoz + karta za tekmu protiv Rumunskog predstavnika. Krece se iz Beograda.

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 18 jul 2017, 16:35

UrbyEmanuelson je napisao/la:Nego 55 Eura prevoz + karta za tekmu protiv Rumunskog predstavnika. Krece se iz Beograda.
Lakse otici u Milano, nego do Beograda :D ja sam iz Bihaća, pa zato kazem.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jul 2017, 17:27

meskalin je napisao/la:Lakse otici u Milano, nego do Beograda :D ja sam iz Bihaća, pa zato kazem.
ja prije dodjem u Beograd, nego u Sarajevo lol

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 jul 2017, 17:33

Taman Chini da odes podrzat voljeni ACM, nije ti dalako :tralala:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jul 2017, 17:38

muha milanez je napisao/la:Taman Chini da odes podrzat voljeni ACM, nije ti dalako :tralala:
dovedite Ciruzza brata i mijenjam boju dresa :kafa:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 jul 2017, 17:40

meskalin je napisao/la:
UrbyEmanuelson je napisao/la:Nego 55 Eura prevoz + karta za tekmu protiv Rumunskog predstavnika. Krece se iz Beograda.
Ja da živim u Bihaću ja bi svaku domaću tekmu Milana uživo gledao :opaopa:
Ti si od nas svih najbliži Milanu.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 jul 2017, 17:42

Chini kao da je Raiola, samo dodatne uslove postavlja. Doveli smo kapitena, valjda je dovoljno.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 jul 2017, 20:25

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika

slika
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 jul 2017, 20:34

Auu.. subota 11:20 protiv Bayerna, ne mogu da docekam da vidim Silvu i ostale prinove u akciji :ljepota:

ESPN: Renato Sanches je praktično novi igrač Milana on bi trebao doći na dvogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa od 30 miliona!
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 18 jul 2017, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 jul 2017, 20:57

Brat rope došao konačno na svoje! :ljepota:

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 18 jul 2017, 23:25

LegendKiller je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
Ja da živim u Bihaću ja bi svaku domaću tekmu Milana uživo gledao :opaopa:
Ti si od nas svih najbliži Milanu.
Isao sam 2014 za Novu Godinu u Milano, bio sam u Casa Milan , pregledao je uz duz i poprijeko :D bilo je stvarno ekstra... sad na jesen idem u Njemacku zivjeti i raditi, onda ce biti i sanse da se na tekmu ode :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 jul 2017, 23:39

Di Marzio confirms that Belotti wants to join Milan. Milan made an offer of 45M-+ Niang and Paletta but Torni want 80M + the players.
e vala ako ga plate više od 50 miliona... :facepalm: :facepalm:

hajde 40+niang i paleta bi bilo kao iole prihvatliva opcija, pogotovo jer je valjda zatražio transfer pa će cairo htio ne htio do kraja avgusta morati spuštati cijenu, ali sve iznad toga je ludost.

montela je potvrdio da će se možda prešaltati na 352 poslije svih ovih pojačanja, znači to je to. :cool:

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jul 2017, 23:52

Cairo bi bio lud da prihvati tu ponudu, prvenstveno jer Belotti ima jos 4 godine ugovora i on ne mora nista
Cairo ako je pametan, trazit ce iskljucivo cash, nikakve igrace itd

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jul 2017, 00:02

pa ako bude tražio samo keš onda ga nikad neće prodati, zar postoji budala koja bi dala toliko para na igrača sa samo jednom dobrom sezonom u yebenom torinu :zzz:
sedamdesetak miliona je nadrealno dobra ponuda, ionako ne vrijedi ni duplo od toga.

očekujem da flopne iduće sezone :kafa:

za milan bi bilo najpametnije da ove godine odustane od bilo kakve kupovine napadača (ne računajući back up napadača) i pokušaju opet iduće godine, sad osim morate i aube koji su vjerovatno otpali nemaš nijednu normalnu opciju na tržištu.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 19 jul 2017, 01:05

Šta ti je ovisnost. Cijelo vrijeme dok sam u kući kompjuter je upaljen na milaneye na twitteru pa kad se pojavi novi tvit očekujem neku novu vijest. Sve zvanično se tu pojavi i to veoma brzo ali se pojavi i mnoštvo nekih informacija koje ne vode nigdje. A i ponavljaju tvitove. Evo sad 50 minuta ništa pa najednom dva ista tvita i to zadnja 4 igrača koji se pridružuju timu u Kini idu za Kinu a oni su već tamo. Sad je dosta, idem spavati.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 19 jul 2017, 08:21

rope11 je napisao/la:pa ako bude tražio samo keš onda ga nikad neće prodati, zar postoji budala koja bi dala toliko para na igrača sa samo jednom dobrom sezonom u yebenom torinu :zzz:
sedamdesetak miliona je nadrealno dobra ponuda, ionako ne vrijedi ni duplo od toga.

očekujem da flopne iduće sezone :kafa:

za milan bi bilo najpametnije da ove godine odustane od bilo kakve kupovine napadača (ne računajući back up napadača) i pokušaju opet iduće godine, sad osim morate i aube koji su vjerovatno otpali nemaš nijednu normalnu opciju na tržištu.
Pokušavaju na silu, da izmisle napadača. Ako nema nikog na tržištu, a nema, okreni se drugim pozicijama. Silva, Bacca, Borini su dovoljni da iznesu sljedeću sezonu, ako će se igrati samo sa jednim napadačem. Ako će prodati Baccu, mogu dovesti nekog za iste pare. Ne smijem imenovati :mrgreen:

Vjerovatno žele da potpišu jedno "veliko" ime ali neka pokušaju za drugu poziciju. Neka pokušaju nekoga poput Dembelea, Carrasca, za te krilne pozicije. Lupam imena, jer sam vidio da se povezuju s nekim klubovima. Ne znam ni koliko bi koštali ni da li bi bili zainteresovani da dođu u Milan.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 jul 2017, 08:41

Bas na silu, čitam da je Belotti prihvatio ponudu Milana ali da sad Cairo traži 80mil.. Jbte bježite od ovog vise, bolje ostavite Baccu jer čovjek ce sa ovim saigracima zabit min 20 golova u ligi. Tu su i Silva, Borini, Cutrone..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jul 2017, 09:46

al'problem je što ni iduće godine nećeš imati puno izbora, morata će u drugi klub, auba ulazi u tridesetu i opet ostaje taj mučeni belotti kao jedina opcija :mrgreen: mada ako ponovi dobru sezonu onda nemam ništa protiv te kupovine, samo pitaj boga koliko će tek onda cairo napumpati cijenu.

može se uzeti dobro krilo, al' sad predstavlja problem što montela razmišlja o promjeni formacije pa su zapeli za to veliko ime u napadu jer jedino još napadač fali pa da se zaigra sa trojicom pozadi.

ili najbezbolnije riješenje, nastavi igrati staru formaciju, kupi dobro krilo umjesto belotija, forsiraj silvu pa će se vidjeti iduće godine šta i koga treba mjenjati.

FORZA MILAN !

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 19 jul 2017, 10:10

Evo Montela najavljuje promjenu formacije protiv Bajerna. Benzema se spominje kao novi napadac al nisu veliki izgledi.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.