Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Inter trebaju svi mrzit klub koji se digao iz mulja na nesreći Milana i Juvea poslije 2006te
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pipita je ove godine u top formi...skino je kilazu dobro...prosle godine se zgovno....al i takve je zdepaste gradjePrinceofVeresija je napisao/la:Higuainu haman ide cijena po kilaži...Ponos Torina je napisao/la:Odbili ponudu Chelsea od 99M eura za Higuaina![]()
kg=milion

Šteta, ogroman udarac. Mali je veliki potencijal i apsolutno nema ni blizu kvalitetnog rješenja trenutno na tržištu na poziciji špice.Schick, la Juventus non intenzionata a procedere con l'acquisto
Nažalost, ta srčana aritmja o kojoj se priča je izgleda preveliki rizik za naše.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kad postane jedan od boljih igraca na svijetu sjetit cemo se ovog dana 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Kakvo objašnjenje.Le Società Juventus FC e UC Sampdoria comunicano che é stato deciso, di comune accordo, di non perfezionare il trasferimento del giocatore Patrick Schick.
Nadam se da nećemo zažaliti, pogotovo ako je nešto što se može riješiti, nije ni prvi ni posljednji koji je nastavio igrati, Licht, i sl. Ali oni bolje znaju, ako on nastavi karijeru i nakon 2 mjeseca to znači da je ipak ok.
Veliki udarac po meni, ovaj transfer me je, uz Costu, najviše radovao. Ne ide nam od Cardiffa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vratiti ce se on brzo, to ce se rijesiti nekim rutinskim zahvatom. Nista sto zavrsava karijeru ..Postoje bolesti srca sa kojima mozes da zivis, a da to ne znas i da uz to sve nisu opasne po zivot.
Znaci Schick propao steta stvarno sam se radovao njegovom dolasku
Zato nam je De Cigla stigao
Zato nam je De Cigla stigao
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Ponos Torina
- Kontakt:
Higuain se pokazao u finalu LP ne mora vise nista pokazivatijelle je napisao/la:Pipita je ove godine u top formi...skino je kilazu dobro...prosle godine se zgovno....al i takve je zdepaste gradjePrinceofVeresija je napisao/la:Higuainu haman ide cijena po kilaži...Ponos Torina je napisao/la:Odbili ponudu Chelsea od 99M eura za Higuaina![]()
kg=milion
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa ko je to u finalu pokazo nesto....Dybala kojeg cijene 120 mil skakuto isto zecic.....
Nama on i treba da trpa italijansku nejac...Da je Poolu jedan takav da bilo kakvu nejac trpa..
Nama on i treba da trpa italijansku nejac...Da je Poolu jedan takav da bilo kakvu nejac trpa..
Dobro je covijek reko...ovi navijaci sto seru po upravi ce valjda skontat to nekad....pola ih na grbaci roditeljima ne znaju jaje sebi napravit al seru kako vodit jedan od najuspjesni klubova na svijetu...komedija...Agnelli: "Nedved, Marotta & Paratici are the heart of Juventus today. People will realize perhaps in ten years what we have done in these six seasons."
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Inače forum je mjesto gdje ljudi diskutuju i raspravljaju o raznim stvarima, pa se desi da se ne slažu oko nečega. Inače se ne bi zvao forum nego npr sj. koreja..al kako bi ti to znao kad si foka koja aplaudira na sve sto kažu, urade ili ne urade ljudi iz uprave.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Velika šteta za Schicka. Valjalo bi kad bi u Doriji ostao do januara, pa opet pokušati nešto ako bude bolji. Svakako je jedna od opcija bila i da ostane na posudbi, a ovo bi valjalo kad bi moglo.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Pa kad ozdravi nek ga kupe, nismo mi humanitarna ustanova.
Uostalom te pare nek se preusmjere na vezni red, svakako nam špic nije prioritet jer imamo higuaina i mandzukica.l, svakako da ga se makne sa krila.
Uostalom te pare nek se preusmjere na vezni red, svakako nam špic nije prioritet jer imamo higuaina i mandzukica.l, svakako da ga se makne sa krila.
#ALLEGRIOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljut je sada predsjednik Sampdorie, ako taj proigra u ovoj sezoni sigurno ga nece nama prodati. Trenutno je izgubio ali moze dobiti u buducnosti jer nema vise klauzule o pustanju za 30 miliona, sada moze traziti vise ako ovaj rijesi problem (a rjesiti ce jer je to rutinska stvar) i nastavi igrati na nivou prosle sezone.Sarajevo1946 je napisao/la:Velika šteta za Schicka. Valjalo bi kad bi u Doriji ostao do januara, pa opet pokušati nešto ako bude bolji. Svakako je jedna od opcija bila i da ostane na posudbi, a ovo bi valjalo kad bi moglo.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Znam, čitao sam o tome, ali pita se tu i igrač. Nadam se da on nije toliko ljut prvenstveno, a svakako smo Sampi dali više od klauzule da bi ga na rate mogli uzeti. Nek se ne ljute. [emoji14]
Imam osjećaj da bi ludi Inter mogao uletiti sad hahah...
Imam osjećaj da bi ludi Inter mogao uletiti sad hahah...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ma tesko da on kod nas zavrsi u nekom od sljedecih transfer rokova. Pise se da je Juve nudio 8mil za posudbu ali da je Sampa odbila.
Steta
Steta
Ma dobro, da je u pitanju neka manja stvar vjerovatno bi se preko toga presli. Ne mozemo mi biti veci strucnjaci od doktora. Sinoc citam na onoj jednoj stranici, kakav bi to sam bio udarac za Juventus kao firmu kada bi se desilo nesto njihovom igracu, a da je Juventus djelimicno krivac za to. Steta za momka, ali da se mi ne lazemo, u ove sljedece 2 pa i 3 godine, dok je Pipite, on tu nema sta traziti konkretno.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma hajmo biti ozbiljni, medicinski pregled nije ni blizu rutina,naši otvorili J kliniku i valjda znaju šta rade kad kažu takvom igraču: hvala, ali ne kupujemo te zbog zdravstvenog stanja...
Možemo pričati da imamo manjak sreće sa tim talentima, Pjaca ligamenti, taman kad je počeo igrati, Shick srce taman kada smo ga dogovorili...ali nije alarmantno ništa.
Idemo dalje
Možemo pričati da imamo manjak sreće sa tim talentima, Pjaca ligamenti, taman kad je počeo igrati, Shick srce taman kada smo ga dogovorili...ali nije alarmantno ništa.
Idemo dalje
- BuffonGigi
- Kontakt:
Htio nas Ferrero naguzit, al ne ide to tako lako, Beppe jednim okom gleda ekg, drugim cita detaljno ugovor
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.