johnnyHZ je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Neprilagodjen je napisao/la:A zasto ti vrijedjas nekoga ko ima drugacije misljenje?
Poradi malo na kominikaciji,ne mozemo svi misliti isto,niti je ovo zeljozeljo.ba,nego sportsport.ba.
Ako hoces sajt gdje imas sve istomisljenike,idi na org....
Da si imalo pametan, pa se osvrnuo i na drugu stranu te svoje price, pa rekao: "Pa dobro Hapoel je istina i jak protivnik, imaju dobre napadace, odbranu, igrace, itd." Ali ne, glavno je da si ispao mangup pa rekao kako Zeljo bruka drzavu. To je prva evropska utakmica koja je dosla nakon dugog posta. Sta je bilo na Kosevu ???
Zasto ne kazes da je Hapoel pregazio sve poslije Zelje??? Zato sto nisi objektivan, i zato zasluzujes kritike za svoju licnost, jer i dalje mislim da si ogranicen.. Odn. ogranicenog razmisljanja, sto je opet jedno te isto..
ev ako cemo realno cluj nije nista slabiji od tog hapoela .....pa nismo dozivjel i sramotu ....i sta za kosevo kazes???? pa i tamo ste izgubili?? ili nisam dobro vidio ....
a admini ako citate ovo covjek direktno vrijedja drugog forumasa zbog drugacijeg razmisljanja...
kako ste osvojili titulu to vi najbolje znate ako je posteno halal al nemojte se praviti cvjecke .... hapoel je za mene dosta pokazao
Jarane, Hapoel bi poj'o tog Cluja..
Hoces da kazes da je Cluj bolji od Salzburga, od Aktobe-a, od Zelje mozda
Nikoga nisam vrijedjao, nego sam obrazlozio svoj komentar. Samo jednu stranu price gleda, i prica kako Zeljo bruka drzavu, a nece da kaze da je Hapoel stroj ekipa, koja je i usla u ligu prvaka. Fkt smijesno.
Jesmo li unisteni na Kosevu ??
Tvoj problem nije da li bi neko tada bio u prvoj postavi Zelje, niti si o tome pricao. Rekao si da je se Zeljo obrukao, a dobio je protivnika koji je jaci i od Anderlechta, i od Partizana, i od Dinama, i od Salzburga, itd. a Zeljeznicar je igrao prvu evropsku tekmu nakon dugo godina, i 2,3 igraca su prije toga samo vidila teren van BiH.
Stvarno mi niste jasni. Ajde uredu podjebavanje zbog poraza, itd. Ali pricati gluposti i neistine kako je 5 ekipa makar prosle sezone bilo bolje od Zelje, kako smo sve kupili, itd. je fkt smijesno. Borite se za Evropu, a na Kosevu Sarajevo ne moze primirisati golu Zelje, a prije toga razvalili Slaviju u gostima.
Uhh.. odoh, iznervirao sam se..
Laku noc
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM