Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
mislim da on igra za a-repku lux-a
Nije. To je Aldin Skenderovic, defanzivac.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:Vec pisao o njemu na drugoj temi, Meris je iz Trpeza (Petnjica, Crna Gora) ali vrijedi pitat.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Teska situacija brate... dobili smo izlaznu kartu u genku, sto znaci nogu u guzicu... nema niko ne zove nema ponuda, probo Sam nesta u turskoj Ali dole samo vicu safet safet.. reko ne safet, neçak od safet, neznaju vice samo safet bosna hersek.. tako da zadnja nada je riviera splitska na koljena da se padne, i da hajducko srce ima milosti prema nasem tinceku.Rokoko87 je napisao/la:Yebo njega, de ti meni reci šta je sa Tinom?bhfanatic14 je napisao/la:Neki Meris Skenderovic prebacen u prvi Tim hoffenheima... 19godina, neznam Dal ima kakve veze sa BH. Treba provjerit
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Evo Di Marzio pise da bi Kapic iz Gorice trebao u Italiju,sad koji klub ne znam
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Navodno Genoa, a i Bologna zainteresovana, pa onda Stuttgart, Hamburg, Levante i Lech Poznań kaze Di MarzioEdoMajka je napisao/la:Evo Di Marzio pise da bi Kapic iz Gorice trebao u Italiju,sad koji klub ne znam
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
O tom prelasku se vec pise od prosle zime. Bilo bi dobro da nesto sad bude, momak ima potencijala. Bilo bi dobro da se u Italiji moze razvijat.DrFilgud je napisao/la:Navodno Genoa, a i Bologna zainteresovana, pa onda Stuttgart, Hamburg, Levante i Lech Poznań kaze Di MarzioEdoMajka je napisao/la:Evo Di Marzio pise da bi Kapic iz Gorice trebao u Italiju,sad koji klub ne znam
gdje li je onaj sto je govorio da ne lupetam kad sam govorio da simonovic treba da igra za repku bih
Navodno Genoa.
Ne znam sta ce u Stuttgart, tamo je Burna
Ne znam sta ce u Stuttgart, tamo je Burna
Ako Kapic ode u Genovu, Krunic u Kaljari, i ostalo sto se prica, onda ovo je sigurno najbolji transfer rok u nasoj dosadasnoj fudbalskoj historiji.
Uz transfer Simunovica u našu reprezentacijuVucevich je napisao/la:Ako Kapic ode u Genovu, Krunic u Kaljari, i ostalo sto se prica, onda ovo je sigurno najbolji transfer rok u nasoj dosadasnoj fudbalskoj historiji.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja imam koliko toliko insajderske informacije da bi trebao preći u Levante; sad koliko je to tačno, vidjećemoVucevich je napisao/la:Ako Kapic ode u Genovu, Krunic u Kaljari, i ostalo sto se prica, onda ovo je sigurno najbolji transfer rok u nasoj dosadasnoj fudbalskoj historiji.
Prijelazni rok jeste zasad odličan, ali konkretno za Krunića mislim da možda može i malo bolje od Cagliarija.
Za Kapicev stil igre mozda bi Levante i Spanija bila bolja opcija.
I dalje mi je nevjerovatno da nije dobio priliku u U21.
Za Krunica se takodjer slazem...ocekivao sam makar u Fiorentinu da ode s obzirom da je odigrao poprilicno dobru sezonu...a i Maccarone je tipovao njega.
Simunovic moze iz Celtica i kroz reprezentaciju daleko dogurati, tu prije svega mislim na korektan transfer u Premiership dogodine. Ako uspije dobro i bi (a vjerujem da hoce samo da ga povrede vise ne susrecu), ako ne uspije nista ne gubimo. Odlican potez Mehmeda
Vidjet cemo sta ce biti na kraju.
I dalje mi je nevjerovatno da nije dobio priliku u U21.
Za Krunica se takodjer slazem...ocekivao sam makar u Fiorentinu da ode s obzirom da je odigrao poprilicno dobru sezonu...a i Maccarone je tipovao njega.
Simunovic moze iz Celtica i kroz reprezentaciju daleko dogurati, tu prije svega mislim na korektan transfer u Premiership dogodine. Ako uspije dobro i bi (a vjerujem da hoce samo da ga povrede vise ne susrecu), ako ne uspije nista ne gubimo. Odlican potez Mehmeda
Vidjet cemo sta ce biti na kraju.
Ovaj Simunovic se cini kao dosta dobro pojacanje. Nije dalek put ni do PL ako se istinski pokaze u Celticu ove sezone. Bravo za Mesu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
"Procedura za Jozu Šimunovića je u toku, u kontaktu smo i on je već potpisao izjavu da želi promijeniti sportsko državljanstvo. Mi smo sve dokumente proslijedili FIFA-i pa je ovaj slučaj sada u nadležnosti svjetske nogometne organizacije. Postupak za promjenu sportskog državljanstva je pokrenut", izjavio je Pilav.
NSBiH sada čeka povratnu informaciju iz FIFA-e.
"Kada bi postupak mogao biti završen, nije nam poznato. Nije to slučaj koji se brzo rješava. Sada čekamo povratnu informaciju od FIFA-e, odnosno, da li će tražiti neku dodatnu dokumentaciju", dodao je Pilav.
Znaci vec ima nase drzavljanstvo, ipak bi mozda mogao zaigrat vec u sledecim utakmicama.
NSBiH sada čeka povratnu informaciju iz FIFA-e.
"Kada bi postupak mogao biti završen, nije nam poznato. Nije to slučaj koji se brzo rješava. Sada čekamo povratnu informaciju od FIFA-e, odnosno, da li će tražiti neku dodatnu dokumentaciju", dodao je Pilav.
Znaci vec ima nase drzavljanstvo, ipak bi mozda mogao zaigrat vec u sledecim utakmicama.
Nesto su mi Hrvati suvise mirni po ovom pitanju...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vala baš, nekako mi sve djeluje previše dobro da bi se ovako završilo..Sabinho je napisao/la:Nesto su mi Hrvati suvise mirni po ovom pitanju...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Zabice namjerno autogol protiv Belgije 
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Njima je izgleda najveca briga u ovom trenutku hoce li se Luka Modric oprostit od reprezentacijeSabinho je napisao/la:Nesto su mi Hrvati suvise mirni po ovom pitanju...