Bordo79 je napisao/la:Raja ne vrijedi zivce gubiti, prodali smo se i sa tim je prica zavrsena. Tanu ako se digne da ugasi klub, to moze uraditi jer je njegov. Mi samo mozemo lajati na zvijezde i srati po forumu. Jbg takva nam je realnost, nazalost

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bordo79 je napisao/la:Raja ne vrijedi zivce gubiti, prodali smo se i sa tim je prica zavrsena. Tanu ako se digne da ugasi klub, to moze uraditi jer je njegov. Mi samo mozemo lajati na zvijezde i srati po forumu. Jbg takva nam je realnost, nazalost
Daj dokaz da nije tako kako sam naveo. Ili hoces da kazes da nam je situacija extra u klubu???f0rest1946 je napisao/la:Bordo79 je napisao/la:Raja ne vrijedi zivce gubiti, prodali smo se i sa tim je prica zavrsena. Tanu ako se digne da ugasi klub, to moze uraditi jer je njegov. Mi samo mozemo lajati na zvijezde i srati po forumu. Jbg takva nam je realnost, nazalost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne kazem da je sitacija extra u klubu, ali ovo sto si napisao tan moze ugasit klub kad god hoce jer je njegov wtf, on je samo vecinski vlasnik FK Sarajeva.Bordo79 je napisao/la:Daj dokaz da nije tako kako sam naveo. Ili hoces da kazes da nam je situacija extra u klubu???f0rest1946 je napisao/la:Bordo79 je napisao/la:Raja ne vrijedi zivce gubiti, prodali smo se i sa tim je prica zavrsena. Tanu ako se digne da ugasi klub, to moze uraditi jer je njegov. Mi samo mozemo lajati na zvijezde i srati po forumu. Jbg takva nam je realnost, nazalost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što to, kada budu igrali sa Širokim vidjećete da nije nikakav bauk. plus će Široki inkasirati dobru lovu.High je napisao/la:Dobro je pa mi ne dočekasmo ovaj Apollon...
Ako prođu u trece pretkolo dobit ce oko 700K eura samo od Uefe, racunaj tu i karte, moguca tv prava i slicno.Esport je napisao/la:Što to, kada budu igrali sa Širokim vidjećete da nije nikakav bauk. plus će Široki inkasirati dobru lovu.High je napisao/la:Dobro je pa mi ne dočekasmo ovaj Apollon...
Kako će ga ugasit kad je vlasnik svega 51% upravljačkih jedinica? A nije ni klasični vlasnik kao što je npr Abramovič vlasnik kluba, mi nemamo taj zakon o sportu. U "najgorem" slučaju može prodat svoje dionice i to je sve. Bilo je Sarajeva i prije Tana, bit će ga i poslije Tana.Bordo79 je napisao/la:Raja ne vrijedi zivce gubiti, prodali smo se i sa tim je prica zavrsena. Tanu ako se digne da ugasi klub, to moze uraditi jer je njegov. Mi samo mozemo lajati na zvijezde i srati po forumu. Jbg takva nam je realnost, nazalost
Otkud ti to boga ti? Covjek ima od 91% do 97%.skoroalen je napisao/la:Kako će ga ugasit kad je vlasnik svega 51% upravljačkih jedinica? A nije ni klasični vlasnik kao što je npr Abramovič vlasnik kluba, mi nemamo taj zakon o sportu. U "najgorem" slučaju može prodat svoje dionice i to je sve. Bilo je Sarajeva i prije Tana, bit će ga i poslije Tana.Bordo79 je napisao/la:Raja ne vrijedi zivce gubiti, prodali smo se i sa tim je prica zavrsena. Tanu ako se digne da ugasi klub, to moze uraditi jer je njegov. Mi samo mozemo lajati na zvijezde i srati po forumu. Jbg takva nam je realnost, nazalost
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Nisam mislio bukvalno ugasiti, ali pogledaj sadasnju situaciju. Sad mozemo plakati jer bez njegovog dobrenja nista ne mozemo.skoroalen je napisao/la:Kako će ga ugasit kad je vlasnik svega 51% upravljačkih jedinica? A nije ni klasični vlasnik kao što je npr Abramovič vlasnik kluba, mi nemamo taj zakon o sportu. U "najgorem" slučaju može prodat svoje dionice i to je sve. Bilo je Sarajeva i prije Tana, bit će ga i poslije Tana.Bordo79 je napisao/la:Raja ne vrijedi zivce gubiti, prodali smo se i sa tim je prica zavrsena. Tanu ako se digne da ugasi klub, to moze uraditi jer je njegov. Mi samo mozemo lajati na zvijezde i srati po forumu. Jbg takva nam je realnost, nazalost
Ne kazem da je sitacija extra u klubu, ali ovo sto si napisao tan moze ugasit klub kad god hoce jer je njegov wtf, on je samo vecinski vlasnik FK Sarajeva.[/quote]Bordo79 je napisao/la:Daj dokaz da nije tako kako sam naveo. Ili hoces da kazes da nam je situacija extra u klubu???
Da vecinski vlasnik bez cijeg odobrenja nista ne mozemo niti smijemo. A ti to tumaci drug kako god hoces [emoji107][/quote]Ne moze doslovno doci i ugasiti klub, ali moze te svesti na nivo koji je haman isti kao da te ugasio. A kako je krenulo, ide u tom pravcu.Evander je napisao/la:Ne kazem da je sitacija extra u klubu, ali ovo sto si napisao tan moze ugasit klub kad god hoce jer je njegov wtf, on je samo vecinski vlasnik FK Sarajeva.Bordo79 je napisao/la:Daj dokaz da nije tako kako sam naveo. Ili hoces da kazes da nam je situacija extra u klubu???
Pa mi smo ih zajebali, sta znaju slovaci, hamza je "invalid".Evander je napisao/la:Rabotnicki Feneru prodao nekog malca od 17 godina za 6 miliona eura. A mi kazemo, dobar posao sto smo prodali Hamzu levatima za 120 000€. Sunce ti, pa makedonci ce za nas postati Njemacka.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ma pomiješ'o sam s nečim drugim, zayebah se. Do mene je.MortemHz je napisao/la:Otkud ti to boga ti? Covjek ima od 91% do 97%.skoroalen je napisao/la:Kako će ga ugasit kad je vlasnik svega 51% upravljačkih jedinica? A nije ni klasični vlasnik kao što je npr Abramovič vlasnik kluba, mi nemamo taj zakon o sportu. U "najgorem" slučaju može prodat svoje dionice i to je sve. Bilo je Sarajeva i prije Tana, bit će ga i poslije Tana.Bordo79 je napisao/la:Raja ne vrijedi zivce gubiti, prodali smo se i sa tim je prica zavrsena. Tanu ako se digne da ugasi klub, to moze uraditi jer je njegov. Mi samo mozemo lajati na zvijezde i srati po forumu. Jbg takva nam je realnost, nazalost
kakav evander,ne moze somun u pekari uzet preko reda,on da nam bude sabrinaThrillerHz je napisao/la:Jos 22ojica i krecemo s projektomdundee je napisao/la:ja mogu igrat i zadnjeg veznog i beka i stopera, a Bgm znam i go zabit...bicu nas ivetic :3ThrillerHz je napisao/la:Trebamo mi ko navijaci Uniteda, pokrenut svoj klub, oni su United of Manchester, a mi mozemo bit 1946 Sarajevo, krenut iz kantona pa laganini...![]()
![]()
PitarBordo predsjednik kluba, Evander ce nam bit Sabrina
Kako mislis na obraz?SiouxLukavac je napisao/la:Hej Saide, debeli bezobrazni gmazu, popišam ti se na obraz.