Uhljebljeni da ni za sta dobijaju sigurnu platu. Zaposleni bez ikakvog konkursa.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evander potpis.Evander je napisao/la:Taj nas marketing, to je isto kao sto Gras ima 20 uposlenih u svojoj turistickoj agenciji. Zna li iko da Gras u opste ima turisticku agenciji?
Uhljebljeni da ni za sta dobijaju sigurnu platu. Zaposleni bez ikakvog konkursa.
Samo neko ko ima direktne koristi od kluba,zaposlenik,neko mu od familije tamo radi,menadzer koji ima konekcije sa nekim u klubu itd.;moze braniti i opravdavati ove uhljupe.Zip je napisao/la:zagorski je napisao/la:I sta rece,ko ti je od familije zaposlen u klubu?Zip je napisao/la:Steta sto si ti ostao bez svog dijela kolaca.
A marketing radi sasvim solidan posao.
Valjda izađe na dobro ovo sve.hilmo je napisao/la:Prema pisanju Nezavisnih novina ipak smo mi bili ti koji su se protivili ovakvom ugovoru sa BH Telecom-om.
Kakvim ugovoromhilmo je napisao/la:Prema pisanju Nezavisnih novina ipak smo mi bili ti koji su se protivili ovakvom ugovoru sa BH Telecom-om.
Pa ovo za tv pravaSarajlijica1946 je napisao/la:Kakvim ugovoromhilmo je napisao/la:Prema pisanju Nezavisnih novina ipak smo mi bili ti koji su se protivili ovakvom ugovoru sa BH Telecom-om.
Ma tu se ne moze puno. To je odluka saveza, ruke su nam vezane. Jedino citava liga da se pobuni, onda bi nesto mozda mogli.Evolution87 je napisao/la:I vidim pravo smo istrajali u tome
Znam samo to, ali ne znam kakav je ugovor, kako je stetan. Koliko je tezak taj ugovor uopsteMortemHz je napisao/la:Pa ovo za tv pravaSarajlijica1946 je napisao/la:Kakvim ugovoromhilmo je napisao/la:Prema pisanju Nezavisnih novina ipak smo mi bili ti koji su se protivili ovakvom ugovoru sa BH Telecom-om.
Ne zna to niko, samo se pojavilo ono da je BH Telecom dao savezu 5 miliona maraka sto je bila i ubjedljivo najveca ponuda. Sad koliki dio kolaca ce dobiti klubov to se ne zna, par hiljada po utakmici je bilo prije, delegati ce oni rijesiti i te sitnice.Sarajlijica1946 je napisao/la:Znam samo to, ali ne znam kakav je ugovor, kako je stetan. Koliko je tezak taj ugovor uopsteSarajlijica1946 je napisao/la:Kakvim ugovoromhilmo je napisao/la:Prema pisanju Nezavisnih novina ipak smo mi bili ti koji su se protivili ovakvom ugovoru sa BH Telecom-om.
ma jači su od nas opet, mi smo smiješni s ovom postavom što je igrala dvomeč sa Zarijom, uzdati se da će Krste povući sa Rahmanovićem i to je toMemara je napisao/la:Zrinjski nam dolazi bez Stojkića, Cvitanovića, Kajkuta, Petraka, Tomića, Mešanovića...
Sad ga brate i ti pretjeruješ...bodi123 je napisao/la:ma jači su od nas opet, mi smo smiješni s ovom postavom što je igrala dvomeč sa Zarijom, uzdati se da će Krste povući sa Rahmanovićem i to je toMemara je napisao/la:Zrinjski nam dolazi bez Stojkića, Cvitanovića, Kajkuta, Petraka, Tomića, Mešanovića...
"Plan do kraja 2017. godine"Evander je napisao/la:Valentine, sta bi sa stadionom, sta bi sa pojacanjima?
http://****.ba/ekskluzivno-valentin
ma ne pretjerujem, svako ko očekuje nekakvu rutinsku pobjeda za vikend je lud, naša potencijalna prednost može bit ovo moguće pražnjenje Zrinje i fizički i psihički poslije večerašnje tekme u Sloveniji, a ljudi su pokazali u prvoj tekmi s Mariborom da su sad za sad dosta ozbiljnija ekipa od nas, ne treba bježati od toga, nije onaj rezultat ni realan bio, igrom su ljudi zaslužili bar minimalnu prednost da odnesu u revanš, a o našem dvomeču ne treba više trošiti riječi i način na koji smo ga odigraliMemara je napisao/la:Sad ga brate i ti pretjeruješ...bodi123 je napisao/la:ma jači su od nas opet, mi smo smiješni s ovom postavom što je igrala dvomeč sa Zarijom, uzdati se da će Krste povući sa Rahmanovićem i to je toMemara je napisao/la:Zrinjski nam dolazi bez Stojkića, Cvitanovića, Kajkuta, Petraka, Tomića, Mešanovića...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.