Ma glupo je usporedjivati bilo ciji kamp u regiji s Dinamovim,to je 3 razine iznad svih. Mi ovdje govorimo o BiH vise,tu je Siroki ako ne najbolji onda medju najboljim. Ne znam kakav je taj kamp Sarajeva pa ne mogu siguran bitiSignore je napisao/la:Zaboravih Siroki skrozNe znam u kakvom stanju je kamp Vose, kao ni 100% Partizana, al ako imaju Dinamove uslove onda pitanje od kud milijuni eura i zasto s tim uslovima ne mogu biti prvaci ove lige? Tesko da itko ima priblizne uslove koje ima Dinamo. Nisu to samo tereni, to je puno vise od terena, a ono ruglo od juzne tribine na Maksimiru u svom podtribinskom prostoru krije ono sto u Sirokom mogu samo sanjati. I sto se samih terena tice, oni treniraju na terenima koji se kod nas mjere samo s BP. Dinamo ima bolje uslove od Rijeke po pitanju infrastrukture za trening i razvoj igraca.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
EKONNP
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
skripar96 je napisao/la:Ma glupo je usporedjivati bilo ciji kamp u regiji s Dinamovim,to je 3 razine iznad svih. Mi ovdje govorimo o BiH vise,tu je Siroki ako ne najbolji onda medju najboljim. Ne znam kakav je taj kamp Sarajeva pa ne mogu siguran bitiSignore je napisao/la:Zaboravih Siroki skrozNe znam u kakvom stanju je kamp Vose, kao ni 100% Partizana, al ako imaju Dinamove uslove onda pitanje od kud milijuni eura i zasto s tim uslovima ne mogu biti prvaci ove lige? Tesko da itko ima priblizne uslove koje ima Dinamo. Nisu to samo tereni, to je puno vise od terena, a ono ruglo od juzne tribine na Maksimiru u svom podtribinskom prostoru krije ono sto u Sirokom mogu samo sanjati. I sto se samih terena tice, oni treniraju na terenima koji se kod nas mjere samo s BP. Dinamo ima bolje uslove od Rijeke po pitanju infrastrukture za trening i razvoj igraca.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Nije kamp, ali znas na sta mislim. Znao sam da ce netko napisat nesto, ali mi bilo mrsko tipkat dodatnobadblueboylivno je napisao/la:Gdje je točno taj kamp, da ga obiđem?Signore je napisao/la:u regionu na prste mozemo nabrojati klubove s kvalitetnim trening kampovima... Dinamo![]()
Baka jel bio penal,veceras CE bit onako jedan za Slovence odma na pocetku da se bezveze ne znojite.
Smiješno je porediti bilo čiji kamp u ovoj ligi sa našim.
Sretno mostarcima večeras, mada sam mišljenja da će primiti tricu.
Sretno mostarcima večeras, mada sam mišljenja da će primiti tricu.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 19 jul 2017, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ko prenosi Zrinjski večeras?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kanal A SlovenijaBoixosNois1899 je napisao/la:Ko prenosi Zrinjski večeras?
EKONNP
Bit će na ZrinjskiTV ako je kolega PiazzaGrande dobro prenio.BoixosNois1899 je napisao/la:Ko prenosi Zrinjski večeras?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ok
Naši opet ništa...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- badblueboylivno
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Nije kamp, ali znas na sta mislim. Znao sam da ce netko napisat nesto, ali mi bilo mrsko tipkat dodatnobadblueboylivno je napisao/la:Gdje je točno taj kamp, da ga obiđem?Signore je napisao/la:u regionu na prste mozemo nabrojati klubove s kvalitetnim trening kampovima... Dinamo![]()
Hayley <3
Eto koliko su mađari zanimljivi, niti jedna tv kuća nije htjela uzeti prenos.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hskzmostar
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Eto koliko su mađari zanimljivi, niti jedna tv kuća nije htjela uzeti prenos.
Evo virte bud.ale stare,sta kaze neki dan onaj junior selje ,Zrinjski je stepenica vise u karijeri ? kuknjava
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Pa možemo se vrijeđati, inače nisam za to, ali to opet neće promijeniti činjenicu da niti jedna tv kuća u državi nije htjela uzeti prenos utakmice iz Maribora.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prestanite vrijeđati državu Bosnu i Hercegovinu i njena obilježja, pa ćete nas ostaviti bez argumenata.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne vidim problemarelinho je napisao/la:Bravo klocuBesic je napisao/la:Šugava zemlja
Sto se mene tiče nek hrače ko hoće
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- robertkosar
- Kontakt:
Ko prenosi veceras Maribor - Svinjski 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MocMahale444
Nisi valjda ozbiljanBesic je napisao/la:Ne vidim problemarelinho je napisao/la:Bravo klocuBesic je napisao/la:Šugava zemlja
Sto se mene tiče nek hrače ko hoće
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.