-
-
-
-

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

suarez000000 je napisao/la:Valentin, Sabrina, Faruk jos malo vremena imate da dovedete igrace na pozicijama koje nam trebaju. Ako ne dovedu nikog bice tjerani ubrzo sigurno. Nesposobni ljudi bez obraza teze rijeci necu izgovarat ali itekako zaslužuju. Nek si sebi valentine dao veliku platu svaka cast a sto potencijalnim pojacnjima nudis nekakve crkavice i bonuse fol i svi odbijaju to zapitsjte se jos malo roka imate. Nista nije vjecno.
Cuj ganje, sta si ti, ko si i kojim povodom me prozivas. Uostalom sta ima lose u normalnoj konverzaciji. Ne ocekujem odgovore od tebe na ova pitanja, jer se ne mislim dopisivati. Napisao sam svoje misljenje u poduzem postu ako imas suprotno postujem to, citiraj me a nemoj me prozivati ziv bio. Pises o licemjerstvu i drzis moralne pridike a prozivas me i dijelis etikete ko kakav redar na temi. Toliko o licemjerstvu.PitarBordo je napisao/la:Čuj ovog traži od administracije da se razmjena mišljenja drži u okviru normalne konverzacije. To mu je prvi post nakon što je bio banovan sa opasno odstupanje od istog i direktne psovke i uvrede drugim korisnicima ovog foruma. Kakvo licemjerje.
On topic: Je li zna neko kakva je situacija sa Ahmetom? Taj ako je "zaliječio" tu povredu znamo da će startati u nedjelju.
Potraži definiciju riječi, bojim se da je pogrešno koristiš. Tražiš normalnu konverzaciju nakon svih onih direktnih psovki i uvreda i činjenice da si zbog toga odstranjen s foruma bio. Eh to je definicija licemjerstva.obiteljskicovjek je napisao/la:Cuj ganje, sta si ti, ko si i kojim povodom me prozivas. Uostalom sta ima lose u normalnoj konverzaciji. Ne ocekujem odgovore od tebe na ova pitanja, jer se ne mislim dopisivati. Napisao sam svoje misljenje u poduzem postu ako imas suprotno postujem to, citiraj me a nemoj me prozivati ziv bio. Pises o licemjerstvu i drzis moralne pridike a prozivas me i dijelis etikete ko kakav redar na temi. Toliko o licemjerstvu.PitarBordo je napisao/la:Čuj ovog traži od administracije da se razmjena mišljenja drži u okviru normalne konverzacije. To mu je prvi post nakon što je bio banovan sa opasno odstupanje od istog i direktne psovke i uvrede drugim korisnicima ovog foruma. Kakvo licemjerje.
On topic: Je li zna neko kakva je situacija sa Ahmetom? Taj ako je "zaliječio" tu povredu znamo da će startati u nedjelju.
Da poduplam još jednom: u klubu nema niti jedne osobe da obavlja dužnost, a da je pri tom sposobna za istu, u većini slučajeva i kvalifikovana.Evolution87 je napisao/la:Vjerovatno najnesposobnija uprava koju smo imali. Ok razumijem, nema para od Tana, ali kako nisu u stanju da navuku pare sa neke druge strane, nadju novog sponzora, a da ne pricamo o tome da premuntaju nekog dobrog igraca da potpise za nas. Mozda ne pune svoje dzepove kao neki prethodnici, ali ni ovi ne pridonose boljem i jacem Sarajevu kakvo svi mi zelimo.
Taman da se "uigra" za 2018/19.TobeYarabi je napisao/la:Koga prizeljkujete u zimskom prelaznom roku? Treba to na vrijeme obezbjediti
prvo upravi treba samare lupat ,pa ostalim a nije crnkic jedini ima debeli gad kojeg treba isto udaratLakoste je napisao/la:Steta sto u klubu nema nijedan mangup pa da Crnkicu opali 2-3 samara **** mater americku.
+1000dynamodresden1 je napisao/la:prvo upravi treba samare lupat ,pa ostalim a nije crnkic jedini ima debeli gad kojeg treba isto udaratLakoste je napisao/la:Steta sto u klubu nema nijedan mangup pa da Crnkicu opali 2-3 samara **** mater americku.
BordoBolesnik je napisao/la:Ocekujem Comora!
Ordagic, Komazec i StojcevTobeYarabi je napisao/la:Koga prizeljkujete u zimskom prelaznom roku? Treba to na vrijeme obezbjediti
RN87 je napisao/la:Zvao me adzo iz indije
Velioj rafajele kakoe u toplu bosnu
Maksuz selam iz singapura
Bitje salame pite i sarme za po marke na istoku
I tri gola do poluvremena
Hehe
Eto i mi sirotilja da zaradimo
Veliki je nas adzo
I kazo je jos ko se bude sekiro oko rezultata
J*bace ga adzo
Stadijon je na pola puta
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, riki46 i 30 gostiju.