PitarBordo je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Čuj ovog traži od administracije da se razmjena mišljenja drži u okviru normalne konverzacije. To mu je prvi post nakon što je bio banovan sa opasno odstupanje od istog i direktne psovke i uvrede drugim korisnicima ovog foruma. Kakvo licemjerje.
On topic: Je li zna neko kakva je situacija sa Ahmetom? Taj ako je "zaliječio" tu povredu znamo da će startati u nedjelju.
Cuj ganje, sta si ti, ko si i kojim povodom me prozivas. Uostalom sta ima lose u normalnoj konverzaciji. Ne ocekujem odgovore od tebe na ova pitanja, jer se ne mislim dopisivati. Napisao sam svoje misljenje u poduzem postu ako imas suprotno postujem to, citiraj me a nemoj me prozivati ziv bio. Pises o licemjerstvu i drzis moralne pridike a prozivas me i dijelis etikete ko kakav redar na temi. Toliko o licemjerstvu.
Potraži definiciju riječi, bojim se da je pogrešno koristiš. Tražiš normalnu konverzaciju nakon svih onih direktnih psovki i uvreda i činjenice da si zbog toga odstranjen s foruma bio. Eh to je definicija licemjerstva.
Inače pitanje se završava upitnikom, a ne tačkom. Ako ćemo već kenjati. Zadnjih godinu i ovdje pišeš o svemu osim gotovo ikako o FKS plus vrijeđaš sagovornike. Oprosti, ali ko će s tobom ovdje voditi normalnu konverzaciju nakon ispada od neki dan, osim ovih koji se inate Evanderu. Mada najjače mi je ovo što si već nekoliko puta iskoristio, citiraš nekoga, postaviš pitanja i onda tražiš da te se ne citira i ne odgovara na ta pitanja. Dramica.
Kao čovjek u godinama, treba da se stidiš načina na koji komuniciraš sa ljudima kada te "ponese."
A sad lagano na ignore, jer me ne zanimaju delegati koji se pojave samo da bi nekog proizvali ili vrijeđali, pa posle kada dobiju po ušima glume engleze traže normalnu konverzaciju.
Opet ti, nauci me definiciju rijeci. Odjednom se pojavis, dijelis lekcije, prozivas me bez ikave veze sa mojim postom, kao kako sam se usudio pisati kad sam bio banovan, kojim povodom?
Jel dobar ovaj upitnik?
Zadovoljan?
Ako cemo vec kenjati, kako ti kazes.
" TO MU JE BIO PRVI POST NAKON STO JE BIO BANOVAN SA OPASNO ODSTUPANJE OD ISTOG"
Napisao lektor gore.
Sta ovo napisa lektore. Dramica - ne horor.
Sta ocekujes od covjeka u godinama kojem napises da kenja. Da ti se izinjavam i da se stidim.
Ko si ti da kazes ko treba, moze i hoce voditi normalnu konverzaciju na ovoj temi. Etiketiras me i stavljas u neke grupe, lukavo moram priznati ali prozirno i jeftino.
Nazivas me delegatom koji se pojavi samo da bi nekoga prozivao a prvi si prozvao mene. Sta sad?
Jesi li licemjer? Zapitaj se malo, razmisli sta pises i kome.
Tvoje povremene vjestine u pisanju i zrnca elokventnosti mogu zadiviti neku djecurliju, ne i one koji razmisljaju svojom glavom.
Ne zelim trositi vrijeme i energiju na tipove poput tebe.
Citirao sam te, postavio par pitanja ali iskreno ne zelim odgovore. Ovu prepisku prekidam zbog drugih kojima se izvinjavam. Ides na ignore lagano i nadam se da te nisam puno po usima. Ipak sa takvim pristupom u zivotu i sa velikom dozom narcisoidnosti trebas se lagano privikavati na to.
Ma mozda grijesim ali cini mi se da si ti onaj biser sa advokatom pa si me zato prozvao.
Vrh, nema dalje.