Imenuj ko se raduje? Vecinom navijaci Zelje i par nacionalista. Takve iste nacionaliste i vi imate i to u vecem broju. Ima nas dosta koji smo podrzavali Zrinjski i na sport gledamo kao na sport. Mene prvog taj nacionalizam ne zanima niti sekunde.PiazzaGrande je napisao/la:Jbg...danas smo trebali dati dva gola, dali smo samo jedan...
Skupo su nas kostale gluposti: promasen penal, skrivljeni penal na kraju utakmice, primljen pacerski gol danas...
Takav je nogomet, ne pobijedi uvijek bolji, valjda ga zato svi i volimo..
Ako nista, barem smo priustili zadovoljstvo ovima sto se ne mogu radovati uspjesima svoga kluba nego nasim neuspjesima...
Vidim likuju...
Bravo papci!
Da ste Bog dao, svi tako simpaticni kao ti, mozda bi vas voljeli i u Sirokom.PiazzaGrande je napisao/la:Jbg...danas smo trebali dati dva gola, dali smo samo jedan...
Skupo su nas kostale gluposti: promasen penal, skrivljeni penal na kraju utakmice, primljen pacerski gol danas...
Ako nista, barem smo priustili zadovoljstvo ovima sto se ne mogu radovati uspjesima svoga kluba nego nasim neuspjesima...
Vidim likuju...
Bravo papci!
Apsolutno, mislim da su takvi navijaci manjina medjutim kad se tako jave onda to odjekne. Smatram da nas je mnogo vise koji podrzavamo u Evropi sve BH klubove. Zrinjski je nezasluzeno ispao danas ali eto, to je fudbal...Evander je napisao/la:Imenuj ko se raduje? Vecinom navijaci Zelje i par nacionalista. Takve iste nacionaliste i vi imate i to u vecem broju. Ima nas dosta koji smo podrzavali Zrinjski i na sport gledamo kao na sport. Mene prvog taj nacionalizam ne zanima niti sekunde.PiazzaGrande je napisao/la:Jbg...danas smo trebali dati dva gola, dali smo samo jedan...
Vidim likuju...
Bravo papci!
Steta, propustili ste OGROMNU priliku.
Da ste zadrzali ekipu od prosle godine i da je Vinko ostao trener, mislim da bi ste igrali grupnu fazu Europa Lige.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ma vidio par komentara Đekne i par đekninih jarana, onih sto jos spominju penal u Bijeljini i sto im je zao sampionskih majica koje su morali spaliti, pa sam tako reagirao...Ovo se uglavnom na njih odnosi...Uglavnom!Evander je napisao/la:Imenuj ko se raduje? Vecinom navijaci Zelje i par nacionalista. Takve iste nacionaliste i vi imate i to u vecem broju. Ima nas dosta koji smo podrzavali Zrinjski i na sport gledamo kao na sport. Mene prvog taj nacionalizam ne zanima niti sekunde.PiazzaGrande je napisao/la:Jbg...danas smo trebali dati dva gola, dali smo samo jedan...
Vidim likuju...
Bravo papci!
Da ste zadrzali ekipu od prosle godine i da je Vinko ostao trener, mislim da bi ste igrali grupnu fazu Europa Lige.
Sta da ti odgovorim?samoposmatram je napisao/la:Da ste Bog dao, svi tako simpaticni kao ti, mozda bi vas voljeli i u Sirokom.PiazzaGrande je napisao/la:Jbg...danas smo trebali dati dva gola, dali smo samo jedan...
Vidim likuju...
Bravo papci!
Bolje vam bi bilo da ste gasili pozare po Splitu. Brat uz brata i te folove....
Baka je u ove 2 utakmice pokazao da je odlican trener, sve je predvido na terenu, dobro takticki spremio momcad, odlicno su kombinirali i ostalo, Vinko je imo jednu ekipu godinu dana pa nisu nista pokazali protiv Legie, Baka je uigravo momcad mjesec dana bez ozbiljnih utakmica i s manje kvalitetnim igracima. Jedino sto mu zamjeram je to da je tek ovu drugu utakmicu uvidio ono sto sam ja govorio danima prije 1 utakmice da se sto vise igra kroz sredinu s kratkim pasevima, al eto on je trener ipak on ima manje prostora za kemijanje lako je iz fotelje umisljat neke kombinacija. Ako Baka slozi ekipu, motivira ih, uzima se prvenstvo lagano.Evander je napisao/la:Imenuj ko se raduje? Vecinom navijaci Zelje i par nacionalista. Takve iste nacionaliste i vi imate i to u vecem broju. Ima nas dosta koji smo podrzavali Zrinjski i na sport gledamo kao na sport. Mene prvog taj nacionalizam ne zanima niti sekunde.PiazzaGrande je napisao/la:Jbg...danas smo trebali dati dva gola, dali smo samo jedan...
Vidim likuju...
Bravo papci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.