FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Srece nam sutra treba. Nekada je ona mati, a nekada maceha. Svedjani nisu superekipa, ali su bolji od nas i od 10 utakmica 8 ce nas pobijediti i zato nam treba ta sreca.
Molim te Bože da za 27 sati svi imamo razloga za slavlje!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/petrovi ... olo/245236
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zeba-op ... tat/245251
e jesu neki ovi sa duplogsporta, prenose uživo press iz tamo nekog Stockholma...

e jesu neki ovi sa duplogsporta, prenose uživo press iz tamo nekog Stockholma...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
U pravu si i meni je to zasmetalo. Fkt ne vidim razloga da je delegacija ovako brojna. Mislim da sportski direktor, i marketing ekipa ima mnogo važnijeg posla od puta u Švedsku. Takođe ne kontam zašto je i Hare, kao direktor omladinskog pogona gore. Švedska je put od 3-4 dana, i hajmo sračunati troškove hotela za 3-4 osobe koje nisu trebale biti gore. Cener minimalno. Nije u dure nikako.irfo je napisao/la:dobro atmosfera u ekipi, to mi je drago vidjetLjoZee je napisao/la:
Video iz Svedske.
samo mi nije jasno sta ce nam ovolika delegacija, haj sportski direktor i nekako, al sta ce nam direktor, pa marketinski direktor, direktor omladinske skole, sekretar itd.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ovo uzeli od medijskog partnera, onih pitara?Virtu4l je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/petrovi ... olo/245236
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Optimizam na sce strane. Moze valjati, ali nas moze i otresti ludo. Samo sreca i to dobar komad srece nam treba.
Sutra u ovo vrijeme ako Bog da slavimo prolazak. Nek bude i 1-1 samo da prodjemo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Na Grbavici nam je zabranjeno da prenosimo press konferencije ali ovi domacini u Stokholmu nemaju nista protiv. Kontaju da smo neka zvanicna agencija, cudno im da je samo jedan medij dosao.Neandertalac je napisao/la:Ovo uzeli od medijskog partnera, onih pitara?Virtu4l je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/petrovi ... olo/245236
- plavousrcu
- Kontakt:
Zasto sreca sutra o kojoj govorim? Zato sto smo kroz istoriju kurate srece, Maribor je zivi dokaz. Sa kakvim smo Mariborom igrali mi, a sa kakvim igra Zrinjski. Place mi se od muke.
Ma ja sam vam reko, mi cemo ispast iz evropske lige nakon sto dozivimo blamazu u bragi 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Sreca vrlo bitan faktorplavousrcu je napisao/la:Zasto sreca sutra o kojoj govorim? Zato sto smo kroz istoriju kurate srece, Maribor je zivi dokaz. Sa kakvim smo Mariborom igrali mi, a sa kakvim igra Zrinjski. Place mi se od muke.
Onaj prijašnji maribor bi ovaj pojeo za dorucak. Jedno 5 komada bi im uvalili bez problema.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Mi bismo sa onom ekipom cirkusali sa ovim Mariborom. I Zrinjski da je pametno odradio posao prosao bi bez problema. I onda nam svi krivi. Ekipa Zrinjskog iz prosle sezone bi igrala 3. pretkolo Lige prvaka. Kakav poslovni njuh imaju Madjari.MocMahale444 je napisao/la:Sreca vrlo bitan faktorplavousrcu je napisao/la:Zasto sreca sutra o kojoj govorim? Zato sto smo kroz istoriju kurate srece, Maribor je zivi dokaz. Sa kakvim smo Mariborom igrali mi, a sa kakvim igra Zrinjski. Place mi se od muke.![]()
Onaj prijašnji maribor bi ovaj pojeo za dorucak. Jedno 5 komada bi im uvalili bez problema.
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Nazalost, realizam je cudo. Mi igramo jedan zaostali fudbal, bezidejan, bezmudan, spor. Loptu peljamo, meljamo, nabijamo I molimo Boga da Bogi I Grao se ne pocnu zajebavati. Veza nam je bezidejna, napadaca vise nemamo...
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Sutra ce podloga biti brza, mi nemamo tacnu I preciznu pas igru, nismo naviknuti na takvu vrstu igre, nama je Grbavica bila sansa jer je teren sporiji, neravniji I tezi. Svedi nisu naviknuti na to a I pored toga su nam zabili gol.
Ma nasi klubovi uvijek ostanu bez najboljih igraca pred Evropu,a ne dovedu dobre zamjene. Zato i ne mozemo meda.Ove godine se jedino Siroki pojacao i odmah se vide rezultati. Ima najbolje sanse za prolazak u trece pretkolo.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 19 jul 2017, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
3 dobra igraca Zrinjski je izgubio. Mislim da bi ih dobili i s ovom ekipom da nisu pravili goleme greske.plavousrcu je napisao/la:Mi bismo sa onom ekipom cirkusali sa ovim Mariborom. I Zrinjski da je pametno odradio posao prosao bi bez problema. I onda nam svi krivi. Ekipa Zrinjskog iz prosle sezone bi igrala 3. pretkolo Lige prvaka. Kakav poslovni njuh imaju Madjari.MocMahale444 je napisao/la:Sreca vrlo bitan faktorplavousrcu je napisao/la:Zasto sreca sutra o kojoj govorim? Zato sto smo kroz istoriju kurate srece, Maribor je zivi dokaz. Sa kakvim smo Mariborom igrali mi, a sa kakvim igra Zrinjski. Place mi se od muke.![]()
Mi vala nemamo srece zadnjih godina ali nismo je imali ni prije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Mi krupi nismo mogli zabiti dva gola na vjestackoj podlozi a kamoli aiku. Prema tome nek se bore, pa vidjecemo.
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Tad si imao sve Skrbu na golu, Baljica, Sabanadzovica, berjana, bahtica, mihajlovica, bazdarevica, skoru, nikica...imao si I odbranu I sredinu I napad, a sada imas polovnjake koji nisu u stanju smislenu akciju sa tranzicijom odigrati.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Sto se mene tice neka cuvaju nulu do penala i ja zadovoljan.
Trenutno korisnika/ca: antibot, Ferroviere1987, kosuljaplava i 31 gost.