Ne bih se bas slozio sa tobom...doslo je par dobrih igraca a postoji i mogucnost da se Nikola vratiimeime je napisao/la:sve u svemu puno slabiji nego prosle sezone. tesko je zamijeniti dokica...
RK Sloga Doboj
Re: RK Sloga Doboj
Nikola ako se vrati bicemo 2. 100% !!!!
I ovo sada je veoma dobra ekipa, mislim da bi trebali da budemo 3.

Šta bi sa Nikolom
" "
& ? " "
? - " 27:24 (9:12)
" $ " ". $: 100. $: % " " $ " ($). $: ? 3(2), " 12 (10). ": ? 8, " 4. ".
?: $, ", & 3, " 1, " 4, " 2, $ 1, ? 3(2), $ 8, ", " 1, " 4, ", ", ".
Тренер: Зоран $
": ", ?, " 2, " 4(3), $ 3, " 10(7), ", ", ? 1, ", ", ", " 4, %.
Тренер: $ "
У првој ? " " $ ? $ су " " $ ? 27:24.
" су ? " у ', а $ у $ ?, $ су ? ? " ? ? $. Тренер ? Зоран $ у " ? " $ " $ $ $ ' ' & " '.
- " " $ су $, а ова прва " је ? $ ' $. Жао " је % & " $ " ? $ наступе ? " $ " " $ $. С " " " ? " $, па ' & " " " ''"'' $ & $. - " је $ " ? прве & те " $ у $ " & знатно $ " ".
$ старта 42. $ & ТВ " " ''$ 2010'' ? - $ % $ ? ". Прву у " " & " % у $.
" $ " - $ ? $ " $ сезону $ у $ ? $ је све $ " спорта, & &. ?, ? у & с " је " уговор, " је " $ 20. августа ? " $ се зна $ ? " статус $.
& ? " "
? - " 27:24 (9:12)
" $ " ". $: 100. $: % " " $ " ($). $: ? 3(2), " 12 (10). ": ? 8, " 4. ".
?: $, ", & 3, " 1, " 4, " 2, $ 1, ? 3(2), $ 8, ", " 1, " 4, ", ", ".
": ", ?, " 2, " 4(3), $ 3, " 10(7), ", ", ? 1, ", ", ", " 4, %.
У првој ? " " $ ? $ су " " $ ? 27:24.
" су ? " у ', а $ у $ ?, $ су ? ? " ? ? $. Тренер ? Зоран $ у " ? " $ " $ $ $ ' ' & " '.
- " " $ су $, а ова прва " је ? $ ' $. Жао " је % & " $ " ? $ наступе ? " $ " " $ $. С " " " ? " $, па ' & " " " ''"'' $ & $. - " је $ " ? прве & те " $ у $ " & знатно $ " ".
$ старта 42. $ & ТВ " " ''$ 2010'' ? - $ % $ ? ". Прву у " " & " % у $.
" $ " - $ ? $ " $ сезону $ у $ ? $ је све $ " спорта, & &. ?, ? у & с " је " уговор, " је " $ 20. августа ? " $ се зна $ ? " статус $.

" "
" ОПЕТ ?
" - ? 27:32 (13:14)
$: $ у $. $: 100. $: Горан " " ' " ($). $: " 5(2), ? 3(2). ": " 6, ? -.
": ", ?, ", " 1, $ 4, " 3, ? 2, " 1, " 6(1), " 1, ", %, ", ", " 9(1).
?: ", ", " 6, " 2, ", ? 4(2), ", ",
", $ 4, " 6, " 5, & 2, $ 3, $.
" се за $ сезону " $ ? & су ? $ " ? у ? " " ".
- Тај $ $ ? " ' је $ $, јер ' ? ? ? $ " ? " на $ ' у $ у ? " у " ". ? ' се у & " ? " " $ " ?, ? " " % & ?, " су ' ? $ на ?. $ ' ? $ " то ' је " ?. - " је тренер $.
$ се то у & ¥ " у $, $ је ? $ своју $ ? ". & % су у првој $ ? $ & са 27:24, у % су ? % $ 32:27.
- ' " ', јер 42. $ ТВ " " " сутра. На ' - $ " сусрета са " " " - $ ?, / " ?, уз то $ сусрет за ?. - " је $
" ОПЕТ ?
" - ? 27:32 (13:14)
$: $ у $. $: 100. $: Горан " " ' " ($). $: " 5(2), ? 3(2). ": " 6, ? -.
": ", ?, ", " 1, $ 4, " 3, ? 2, " 1, " 6(1), " 1, ", %, ", ", " 9(1).
?: ", ", " 6, " 2, ", ? 4(2), ", ",
", $ 4, " 6, " 5, & 2, $ 3, $.
" се за $ сезону " $ ? & су ? $ " ? у ? " " ".
- Тај $ $ ? " ' је $ $, јер ' ? ? ? $ " ? " на $ ' у $ у ? " у " ". ? ' се у & " ? " " $ " ?, ? " " % & ?, " су ' ? $ на ?. $ ' ? $ " то ' је " ?. - " је тренер $.
$ се то у & ¥ " у $, $ је ? $ своју $ ? ". & % су у првој $ ? $ & са 27:24, у % су ? % $ 32:27.
- ' " ', јер 42. $ ТВ " " " сутра. На ' - $ " сусрета са " " " - $ ?, / " ?, уз то $ сусрет за ?. - " је $
patuljak da zamijeni nikolu? onaj srbin na desnom beku zaboravio danas iskljuciti rafalno... nece sloga biti ni blizu proslogodisnjeg rezultata...H1N1 je napisao/la:Ne bih se bas slozio sa tobom...doslo je par dobrih igraca a postoji i mogucnost da se Nikola vratiimeime je napisao/la:sve u svemu puno slabiji nego prosle sezone. tesko je zamijeniti dokica...
imperator, prodavac magle
Nikolu niko ne moze da zamjeni, a Sloga ce biti medju prve 3 ekipe i ove godine!!!
Ove godine cemo bar imati klupu za razlike od prosle... Idemo na 2. mjesto a kako su Medvedi nabili Bosnu mozemo i na 1. !
btw. Postoji velika sansa da ce Nikola vrati u Slogu, trenutno je kuci i odmara, slobodan je igrac i ima zelju da se vrati u Slogu sve zavise od nasih ambicija i zelje uprave, sa Nikolom bi bili neuporedivo jaci!
A danas su Dobojlije pokazali da mogu napuniti dvoranu od 5 000 mjesta kada njihova SLOGA igra!!!! HOCEMO REGIONALNU LIGU!

budi realan, bez nikole nemoguce u tri. za kojeg od igraca mozes reci da je pojacanje, tj. da moze da izbaci nekog iz proslogodisnje prve postave.
Covjece ohladi malo..Ti si na osnovu jedne odgledane utakmice zakljucio da Sloga nece biti ni blizu proslogoisnjeg rezulteta?!Pa sta bi onda trebao reci za Bosnu koja hoce u evropski vrh a gubi od Medvjeda 20 razlike.imeime je napisao/la:patuljak da zamijeni nikolu? onaj srbin na desnom beku zaboravio danas iskljuciti rafalno... nece sloga biti ni blizu proslogodisnjeg rezultata...H1N1 je napisao/la:Ne bih se bas slozio sa tobom...doslo je par dobrih igraca a postoji i mogucnost da se Nikola vratiimeime je napisao/la:sve u svemu puno slabiji nego prosle sezone. tesko je zamijeniti dokica...
Polako, ekipe su tek zavrsile sa bazicnim pripremama, u pocetnoj su fazi uigravanja, ove su tek prve pripremne utakmice.
Juce sam gledao Slogu protiv Ciudada i Sloga mi je u pojedinim trenucima izgledala odlicno naspram Ciudada,pogotovo prvo poluvreme.Nekako mi Buljugija juce delovao kao odlican igrac iako ga nisam gledao pre.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sve mi se cini da mnogi ne bi voljeli da vide Slogu u samom vrhu lige, stalno se govori da ne mozemo na to 3. mjesto! Da to mozda ne postoji vec neki dogovor koje ce 3 ekipe iz BiH igrati regionalnu ligu???
Ja eto, ima neka tajna urota protiv Slogepo'marke je napisao/la:Sve mi se cini da mnogi ne bi voljeli da vide Slogu u samom vrhu lige, stalno se govori da ne mozemo na to 3. mjesto! Da to mozda ne postoji vec neki dogovor koje ce 3 ekipe iz BiH igrati regionalnu ligu???

Decko ne govorim ja ni o kakvoj uroti ovde, ti ako pokusavas ispast smjesan imas podforum "vicevi" ! 

po'marke je napisao/la:Decko ne govorim ja ni o kakvoj uroti ovde, ti ako pokusavas ispast smjesan imas podforum "vicevi" !

Na otvaranju prvenstva odmah sa Borcem, nema nista bolje nego krenuti sezonu sa pobjedom u derbiju. Nikola Dokic ostaje u Slogi!
Ovu sezonu će obilježit rivalitet Sloge i Borca,mislim da je u ovom trenutku Sloga igrački jača-ali nisam siguran da će joj to biti dovoljno da na kraju bude ispred Borca

zanima me drugo kolo, prosle godine gradacacani "osvojili" vazna tri boda za ostanak u PL bas u doboju. trebaju li sad vratiti ili prosle godine nije bilo dogovora???
-
- Kontakt:
Eto jos jedan dokaz za sve babe vracare koje nesto znaju o namjestenim utakmicama.Kao sto vidis nije bilo nikakvog vracanja duga ako ga je uopste bilo.imeime je napisao/la:sloga jaca ?
zanima me drugo kolo, prosle godine gradacacani "osvojili" vazna tri boda za ostanak u PL bas u doboju. trebaju li sad vratiti ili prosle godine nije bilo dogovora???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.