FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 avg 2010, 19:43

Manijaci iskreno ste dosadni.Previse ste na temi FK Sarajevo,a premalo temi FK Zeljeznicmar.Pile ovo sad ne govorim tebi zbog zadnjeg posta nego ovim prije.Manijaci dolaze ovamo i pisu o Zelji i spamaju.Na ovom forumu svi imamo ista prava i mozemo komentarisati temu koju zelimo.Ali na temi od jednog kluba pisati o drugom.Ili ne smetajte vise i ne pisite gluposti ili normalno diskutujte sa nama.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 avg 2010, 19:44

Respektiva je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Ako dovedu Kucukovica , onda zasluzuju da im dadnem 6 KM da ih gledam , a ako se to ne ostvari onda cu mozda sebi priustiti taj luksuz pa da odgledam jedno 2 ili 3 tekme a ostale cu pratiti preko radija ( u boljoj opciji) ili buljiti 90 min. u teletext... Sta drugo mogu?
Tvoja je ljubav prema FKS ko mali prst nije ni tolika , kako te nije stid reci to ima nas koji osim tih mizernih 6 km koje je u danasnjem vaktu tesko zaraditi , prelazimo po 100-200 km da gledamo voljeni klub . Treba bit čovjek pa ostati uz svoj klub i kad tone ..

A ti žali svojih 6 km i idi na neku drugu tribinu od ostalih klubova pa gleadaj njih.
Ma nema danas je bas za pohvaliti kada odes 100-200km na neko seosko gostovanje 500 navijaca, prijasnje horde su isle po 400-500km Bg,St,Zg...islo ih je po 1000, tako da ako u ovoj smijesnoj ligi i daljini ne ode svaki put 1500navijaca na gostovanja smijesno je sve

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 avg 2010, 19:45

Ako ste baš tako željni rasprave ko je bolji klub otvorite temu (ako dozvole admini) pa tamo raspravljajte, a nemoj te ovdje bezveze temu spamati.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 avg 2010, 20:13

nemam ništa protiv teme sa poređenjem sarajeva i željezničara.
s druge strane imam protiv spamanja na ovoj temi i ako želite pisati o drugim klubovima koristite adekvatne teme.

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 24 avg 2010, 20:32

Ima li sta novo uvezi pojacanja ako ko sta zna nek javi!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 avg 2010, 23:40

I ocekivao sam ovakve reakcije... kao prvo , nikome nedam za pravo da kaze da vise voli FK Sarajevo vise od mene. Kao drugo , sad svi glumite neke navijace , spremni ste dati sve , platiti koliko god ti zatraze a da vas pitam gdje ste bili prije 2 - 3 godine kad je na Sjeveru bilo jedva 200 ljudi? Naravno najlakse je biti navijac kad je sve dobro i kada se pobjedjuje i onda pljuvati po onima koji su dolazili i bodrili onda kad je dzabe ulaz bio a vas nigdje? Da vam kazem nesta , ljubav se nemoze kupiti novcem i ja vam garantujem da ja energicnije i sa vise emocija pratim rezultat na teletextu nego vi na Sjeveru... uostalom , sve najbolje u Banovicima svima koji idu , i navijacima i ekipi a onima koji su zlonamjerno tumacili moj post samo mogu reci : dabogda i vi morali sjediti kuci i na telekstu pratiti voljeni klub...vozdra
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 24 avg 2010, 23:43

Druze tad smo bili na zapadu davali 10 KM i bodrili klub

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 avg 2010, 23:54

Naravno, neznam s kim raspravljam i je li ili nije bio na Zapadu al jedno je sigurno da tada na Zapadu nije bilo ni jedna petina raje u odnosu sto je sad ima na Sjeveru... Svaka cast onima koji su bili na Zapadu...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 24 avg 2010, 23:55

Gledam udje Partizan u CL i zaradi 15 mil KM , kontam da je nama za godinu dvije nekako uci, pa te pare bi nam bile dovoljne da pokrijemo sav dug i opet ostane para da haras ovom ligom narednih 5 godina.
Dat ce Bog...

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 25 avg 2010, 00:12

Larry David je napisao/la:Gledam udje Partizan u CL i zaradi 15 mil KM , kontam da je nama za godinu dvije nekako uci, pa te pare bi nam bile dovoljne da pokrijemo sav dug i opet ostane para da haras ovom ligom narednih 5 godina.
Dat ce Bog...

brate prvo titulu.....bilo bi dobro da udjemo u EL abd samo meni je to ko kuca ;)

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 25 avg 2010, 00:28

A znam, ali eto gledam maloprije Partizan i ne mogu da ne mastam o tim ciframa :)
Ali naravno, prvo titula, i sam plasman u pretkola CL donosi finu lovu za nase prilike ;)

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 25 avg 2010, 01:42

dr.van nostrand je napisao/la:I ocekivao sam ovakve reakcije... kao prvo , nikome nedam za pravo da kaze da vise voli FK Sarajevo vise od mene. Kao drugo , sad svi glumite neke navijace , spremni ste dati sve , platiti koliko god ti zatraze a da vas pitam gdje ste bili prije 2 - 3 godine kad je na Sjeveru bilo jedva 200 ljudi? Naravno najlakse je biti navijac kad je sve dobro i kada se pobjedjuje i onda pljuvati po onima koji su dolazili i bodrili onda kad je dzabe ulaz bio a vas nigdje? Da vam kazem nesta , ljubav se nemoze kupiti novcem i ja vam garantujem da ja energicnije i sa vise emocija pratim rezultat na teletextu nego vi na Sjeveru... uostalom , sve najbolje u Banovicima svima koji idu , i navijacima i ekipi a onima koji su zlonamjerno tumacili moj post samo mogu reci : dabogda i vi morali sjediti kuci i na telekstu pratiti voljeni klub...vozdra
To stoji pola ovih forumasa ni ja nismo bili na zapadu kad je bila kriza , povratak na sjever sam vidio kao i mnogi
i brate ti si mozda svojih postom da neces da dolazis vise poremtio sve , shvatam ja isao si prije vidio sve i svasta i prestao ic to stoji . Ti volis tako ja ovako i kraj ..

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 25 avg 2010, 02:35

Larry David je napisao/la:A znam, ali eto gledam maloprije Partizan i ne mogu da ne mastam o tim ciframa :)
Ali naravno, prvo titula, i sam plasman u pretkola CL donosi finu lovu za nase prilike ;)
mozemo mi sa ovom ekipom komotno u EL vjeruj meni brate ;)

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 25 avg 2010, 08:22

Nevazano malo za naš klub, čitam na sportskim novostima kako je neka naša tv u zagrebu govorila kako su svi u sarajevu poludili za uspjesima dinama i hajduka. Odmah me na sabahu iznerviraše. Jebote kakvi poltroni i ulizice. Jesu li to možda u Zagrebu poludili kada je sarajevo također igralo u PLAY-OFF-u Evropske lige jesu ali u kurcu. Za njih se mi spuštamo na more i zauzimamo mjesto na plaži. Oni pljuju po nama a mi se divimo slavnom Vahi koji vodi **** Dinamo koji se glorifikuje kao neznam koji klub, a imali su samo dvije titule više od Sarajeva u Jugo ligi.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 avg 2010, 09:14

dr.van nostrand je napisao/la:I ocekivao sam ovakve reakcije... kao prvo , nikome nedam za pravo da kaze da vise voli FK Sarajevo vise od mene. Kao drugo , sad svi glumite neke navijace , spremni ste dati sve , platiti koliko god ti zatraze a da vas pitam gdje ste bili prije 2 - 3 godine kad je na Sjeveru bilo jedva 200 ljudi? Naravno najlakse je biti navijac kad je sve dobro i kada se pobjedjuje i onda pljuvati po onima koji su dolazili i bodrili onda kad je dzabe ulaz bio a vas nigdje? Da vam kazem nesta , ljubav se nemoze kupiti novcem i ja vam garantujem da ja energicnije i sa vise emocija pratim rezultat na teletextu nego vi na Sjeveru... uostalom , sve najbolje u Banovicima svima koji idu , i navijacima i ekipi a onima koji su zlonamjerno tumacili moj post samo mogu reci : dabogda i vi morali sjediti kuci i na telekstu pratiti voljeni klub...vozdra
Bravo prijatelju klub se ne voli samo onda kada ima dobre rezultate,on je svetinja pa makar sve redom gubio.
Igraci,treneri i uprava su se mijenjali i uvjek ce se mijenjati ali klub za koji se navija stalno se nosi u srcu bez obzira na trenutne rezultate.Zeljo moze ispasti u trecu ligu ali to nista ne mjenja moje osjecaje prema njemu,vidim i ti tako razmisljas o svom Sarajevu,svaka cast.Iskren pozdrav
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 avg 2010, 11:38

To stoji pola ovih forumasa ni ja nismo bili na zapadu kad je bila kriza , povratak na sjever sam vidio kao i mnogi
i brate ti si mozda svojih postom da neces da dolazis vise poremtio sve , shvatam ja isao si prije vidio sve i svasta i prestao ic to stoji . Ti volis tako ja ovako i kraj ..
Srce bi mi puklo kad bi se odrekao dolaska na Haseta... Samo moja reakcija je bila izrevoltirana najvise cinjenicom da sam u srijedu na tekmu Celika dosao sa 3 km u dzepu ( nisam znao za promjene cijena) ... i mozes misliti kakav je osjecaj vratiti se "onako" kuci???
silver & black

Casual_Dobrila
Kontakt:

Post Postao/la Casual_Dobrila » 25 avg 2010, 13:43

dr.van nostrand je napisao/la:
Srce bi mi puklo kad bi se odrekao dolaska na Haseta... Samo moja reakcija je bila izrevoltirana najvise cinjenicom da sam u srijedu na tekmu Celika dosao sa 3 km u dzepu ( nisam znao za promjene cijena) ... i mozes misliti kakav je osjecaj vratiti se "onako" kuci???
To se desi kad si neinformisan... :D (da si pitao nekoga da ti posudi te 3 KM sto su ti falile, ja sam siguran da bi to bilo ko uradio)
Derbi navijac... ;)

Raja da vas pitam kakvo je stanje za Banoviće???

Oćemo napravit opsadu??? :D
Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 avg 2010, 13:54

jarane ,koga god pitas ide li ,svi idu :D
ja sam vec rezerviso auto :D i lagano ....bit ce nas BRUKA...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2010, 14:06

Danas u 17 i 30 igramo u Doboju protiv Mladosti...igrat ce drugi tim,ali ce igrati i Juninho i jos 2-3 igraca koja su na probi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 25 avg 2010, 14:10

Kada se u javnosti pojavila informacija kako je Mustafa Kučuković moguće novo pojačanje Sarajeva, među navijačima ovog tima digla se velika euforija.

Nema sumnje kako bi ovaj robusni napadač bio veliko pojačanje bordo tima u ovom prelaznom roku. Međutim, Kučuković kaže kako još uvijek ne zna mnogo vezano za dolazak u Sarajevo.
"Ja u ovom trenutku zaista o tome ne znam ništa. Istina da je bilo nekih pregovora, ali samo sa mojim menadžerom. Šta su se tu dogovorili u ovom trenutku ne znam, pa ćemo vidjeti šta će biti od svega", rekao Kučuković za SportSport.ba i dodao:

"Imam još nekih ponuda i još uvijek nisam donio konačnu odluku, jer ne želim na brzinu donositi takve odluke. Moram priznati da sam veliki navijač Sarajeva i bordo boja mi je prirasla srcu. Možda ne bi bilo loše doći na Koševo, ali stvarno u ovom trnutku ne znam da li će se to i obistiniti. Sutra ćemo vjerovatno znati više i tada planiram objaviti gdje ću nastaviti karijeru".
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, Chony533, Dave, miguelramos, napoleon72, riki46, skoJaa i 63 gosta.