FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fikret1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fikret1946 » 20 jul 2017, 11:49

pasica je napisao/la:
nusko je napisao/la:I Kodro je **** od trenera, ako ne mozes ove amatere voditi i ustrojiti odmah poderi diplomu. Covjek je Radovca gurao na krilo i sta vise da se prica...

Dodji kod mene u firmu, dam ti ekipu od 5 ljudi da vodis. Oni ce te yebavati na svakom koraku, a ja kao sef cu to aminovati. I onda cu tebi dati otkaz i reci da si ti karin.a od poslovodje. Ako nisi skontao sta ti zelim reci, hvataj se lopate ili tacne sto prije.
Jarane onda ti fino kazes po***lajte mi ga i Vi sefe i vi radnici i odes kuci pa nek sef objasnjava sto nema poslovodje. Znaci ili nije istina da te sabotiraju i oni iznad i oni ispod ili je istina, alo tebe boli ona stvar, primas pare i sutis. Neoprostiva neozbiljnost kako god.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 11:50

Kodro je previse mekan trener za ovu ligu + je imao veoma ocajne rezultate, ne zna on to srcano raditi, on je za nekog mirnog europskog kluba, nije za ovoga. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

volitepropalit
Kontakt:

Post Postao/la volitepropalit » 20 jul 2017, 11:54

skoroalen je napisao/la:
nusko je napisao/la:I Kodro je **** od trenera, ako ne mozes ove amatere voditi i ustrojiti odmah poderi diplomu. Covjek je Radovca gurao na krilo i sta vise da se prica...
Da ga je na štopera gurao, Radovac je bio u najboljoj formi s Mehom, i među našim najboljim igračima te sezone. Kodro je imao SISTEM, Kodro je imao taktiku a ne napucavanje. Kodro je razvalio Želju na Grbavici kako ih niko u zadnjih 10 godina nije razvalio, i samo Dulji nek zahvale što nisu doživjeli najteži poraz od kraja rata na svom stadionu. Kodro je ustrojio amatere, noćni treninzi, nema javašluka, zato su ga i bojkotovali. I na mom faksu raja mrzi profesora koji obara al organizuje predispitne vježbe od prve sedmice, svojevoljno, i maksimalno te spremi na za ispit. Kad padneš znaš da je do tebe. A svi vole profu koji te ne yebe ni 2% al ne moraš mu dolazit na predavanja, na vježbe i lagano položiš na kraju.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
svaka ti je zlatna vrijedna :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jul 2017, 11:58

MortemHz je napisao/la:Kodro je previse mekan trener za ovu ligu + je imao veoma ocajne rezultate, ne zna on to srcano raditi, on je za nekog mirnog europskog kluba, nije za ovoga. :D
Ja bih prije rekao da je Kodro profesionalac, a ovo **** od kluba i igrača i lige

Husref radi srčano pa nam priredi kukesi, drinovce i sl.

Kodro nam je.priredio pobjedu na derbiju u kojem smo, da smo ozbiljni bili, mogli slaviti sa 4-5 komada, vrati 7-8 bodova zaostatka za prvim, uveo Mihojevića u prvi tim i jos mnogo dobrih stvari

Uprava je bila seljackolopovskog mentaliteta i kada imaš takvo okruženje, da si murinjo, ne.možeš uspjeti ništa napraviti

Te priče srčan, voli sarajevo i sl su floskule kojih se ježim, naš klub su najviše "voljeli" profesionalci koji su od dana dolaska, do odlaska, ispunili sve obaveze prema klubu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 jul 2017, 12:04

Fikret1946 je napisao/la:
pasica je napisao/la:

Dodji kod mene u firmu, dam ti ekipu od 5 ljudi da vodis. Oni ce te yebavati na svakom koraku, a ja kao sef cu to aminovati. I onda cu tebi dati otkaz i reci da si ti karin.a od poslovodje. Ako nisi skontao sta ti zelim reci, hvataj se lopate ili tacne sto prije.
Jarane onda ti fino kazes po***lajte mi ga i Vi sefe i vi radnici i odes kuci pa nek sef objasnjava sto nema poslovodje. Znaci ili nije istina da te sabotiraju i oni iznad i oni ispod ili je istina, alo tebe boli ona stvar, primas pare i sutis. Neoprostiva neozbiljnost kako god.
Pa to je i uradio moj Fikrete, samo bez tog prostakluka jer je ipak gospodin covjek. Stvar je u tome sto ovi nikom nisu odgovarali sto od Kodre nemamo "poslovodje" samo amatere.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 20 jul 2017, 12:06

Pantelija je napisao/la:
nusko je napisao/la:Sabotirali ga jednu tekmu pa drugu nisu, ponovo dvije jesu pa dvije nisu, to je prica za malu djecu. Atmosfera je bila katasrofalna to je istina ali to je na strucnom stabu da rijesi. Imao je dobar igracki kadar, Duljevic sjedio na klupi Radovac mu igrao krilo, u vezu gurao Berberovica koji ne moze to igrati ni u Vrbanjusi kad dodas tu Rustemovica to je za plakanja. Imao je on dobrih stvari naravno ali je vise za pomocnog trenera po meni nego za glavnog jer je se pogubio u svemu tome bar dok je kod nas bio.
Da da, vidimo to po rezultatima u švicarskoj

Duljevic s klupe je uništio željezničar na derbiju, a radovac je.igrao desno jer je Kodro ispravljao neke stvari kod njega, nije igrao krilo nego desnog veznog, to je igrao npr.pogba u Juventusu

Rustemović bi uz Kodru postao odličan.igrač, kao i duljevic i.radovac
Kodro je.samo imao problem.sto nije prihvatao menadžerske upute od strane ibrakovica, koji je.kasnije sa svojom ekipnom stao na rep kodri, uz to, javno su se.bunili za noćne treninge i zabrane izlazaka određenim danima, pa im je.to došlo kao kec na 10
Ako se uzmemo rezultata onda mozemo odmah reci da smo ga vidili po rezultatima kod nas.

Svi govore o nekom profesionalizmu, a zar nije profesionalizam da se odstrane oni koji prave problem ili su svih 30 igraca pravili problem??

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 jul 2017, 12:10

kodru hvale Jarnija ismijavaju , kod Jarnija smo svaku utakmicu napadali imali bezbrzoj sansi al nije htjeo go , kod Kodre ?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jul 2017, 12:14

Fakat ima ogranicenih ljudi ovdje :damn: :damn: :damn:

Kako neko da sprovede disciplinu i otjera neke igrca, ako uprava podrzava te iste igrace i samim tim minira trenera?
Ekipa Berberovic, Stojvec, Puzigaca, Tatomirovic, radili su sta su zelili. Totalni neprofesionalci, a uprava im je sve tolerisala i aminovala.
Kodro kao gospodin, samo je mogao dici sidro i otici.
Mi veceg gospodina u klubu nismo imali niti cemo imati.

Sa amaterima ne moze se raditi profesionalno.
Neka su im valjali Dzeno, koji ne zna dvije sastaviti i slicni treneri koja nam prodefilirase kroz klub.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jul 2017, 12:17

nusko je napisao/la: Ako se uzmemo rezultata onda mozemo odmah reci da smo ga vidili po rezultatima kod nas.

Svi govore o nekom profesionalizmu, a zar nije profesionalizam da se odstrane oni koji prave problem ili su svih 30 igraca pravili problem??
Pa pogledaj mu rezultate kod nas :D
Tek zadnjih par utakmica su počeli da šaraju rezultati 1-1-1, 0-0, i sl. Kada su bakus bojsi odlučili da im se ne trenira i da hoće da se vrati "šef"

Pa odstranio je.krstu zbog odlaska u Split, pa ga uprava vrati, predložio je suspenziju za 4 igrača, uprava rekla da.ne.moze jer je cilj titula

Nametali mu prvih 11, on stavljao svoje pa mu na poluvremenu u svlačionicu dolazili, na kraju otišao je bez rijeci i to mu jedino halaliti neću sto nije sve rekao kako je bilo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 20 jul 2017, 12:29

MortemHz je napisao/la:Kodro je previse mekan trener za ovu ligu + je imao veoma ocajne rezultate, ne zna on to srcano raditi, on je za nekog mirnog europskog kluba, nije za ovoga. :D
Realno zvaljavi Amar je najbolji trener za ove smijesne lige. Frajer koji se ne boji biti i ispasti djubre jedini moze izaci na kraj s ovim zvjezdicama sto misle da su Ronaldo cim zarade koju milju maraka

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 jul 2017, 12:30

Moze li neko postaviti statistiku Kodre W D L
Hvala. :mrgreen:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 20 jul 2017, 12:57

Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko postaviti statistiku Kodre W D L
Hvala. :mrgreen:
11W 4D 3L
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 20 jul 2017, 13:03

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 20 jul 2017, 13:19

J.ebi se Valentine, j.ebi se Sabrina, j.ebem sve faruku, najmilij3 vam j.ebem za pojacanja za prodavanje magle za nesposobne ljude koji uzimaju platu za nerad sjetim vam se najmilijih

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jul 2017, 13:28

Nezahvalno je u Bosni bit trener. Moraš bit i trener i menadžer i psiholog i održavat atmosferu... jer pred sobom obično nemaš izgrađene ličnosti nego zvjezdice koje misle da su Boga za muda povukle jer igraju u Sarajevu za 3 milje. Zato se ispostavilo da Amar i Hus i jesu najuspješniji treneri ovdje, koji se ne libe yebat od-do igračima. Princip koji godinama uspješno koristi Ćiro Blažević. Ja garantujem da bi se svaki svjetski i školovaniji trener izgubio ovdje. Nedavno sam spominjao Pirlov isječak iz autobiografije, kako je Conte motivisao i psihički spremao ekipu u svlačionici. Ovdje da neko sličan fazon profura pola svlačionice bi bilo u fazonu "šta pametuješ i glumiš Fergusona". Ma i treba glumit Fergusona, kopačka i u glavu, pa da vidimo onda.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2017, 13:29

Evo ko je pogledao danasnju Zijinu izjavu,moze fino izmedu redova procitati i vidjeti kako stvari stoje. Sustina svega je NEMA PARA!
Samo sto niko iz kluba nema muda da to javno kaze navijacima,a ovi iz SS mudruju i cuvaju svoje guzice i plate. A navijacima pokusavaju prodati maglu standardnim floskulama 'podrska','napadamo titulu',bla,bla,bla...

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 20 jul 2017, 13:29

Herić produžio na tri godine.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jul 2017, 13:34

Memara je napisao/la:Herić produžio na tri godine.
Na klupi se ukalufio oblik njegove stražnjice, nakon 3 godine će ih trebat hirurški odvajat.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 jul 2017, 13:42

Svaka čast Zagorski na komentaru, mislim znam da su nam novinari nepismeni, ali da mu niko nije mogao postaviti pitanje, hoce li doci zadnji vezni, hoce li biti jos pojačanja....ne znam, ne kontam.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 jul 2017, 13:51

skoroalen je napisao/la:
Memara je napisao/la:Herić produžio na tri godine.
Na klupi se ukalufio oblik njegove stražnjice, nakon 3 godine će ih trebat hirurški odvajat.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”