FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SemirSema
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la SemirSema » 20 jul 2017, 21:07

anonimni je napisao/la:
SemirSema je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Nista, nismo se obrukali i to je najbitnije, po mom laickom misljenju Projic najgori, ne pamtim nijedan njegov prolaz, Graovac zatvarao stranu, ako je 3-5-2 debeli pravio pravo je napravio :urnebes:

Vidimo se u ponedjeljak, poraz ne smije uticati na posjetu, vakat je dobro i poceti sezonu :kafa:

Trollaš ili?
Iznesi svoje misljenje, ja jesam laik za taktiku i te stvari i to sam i istakao, nisam Managera igrao pa jedno 10 godina [emoji14]

Nisam nezadovoljan da se razumijemo, ali ocito imam drugaciji pogled na igru veceras, mozda cak spram vecine ovdje, da smo svi isti ne bi valjalo :D
Ako prolaz smatraš prodor odnosno dribling onda nisi gledao utakmicu. Možda najbolji prodor sa naše strane je došao od Projića

aqarius
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la aqarius » 20 jul 2017, 21:09

irfo je napisao/la:kad uzmes nase sve igrace, stadion, svu imovinu i bas sve sto imamo ne dobijes ni pola vrijednosti ove jedne tribine aikove, tako da ispast od takve ekipe nije sramota.
Aik plati igraca dva miliona eura, shvatate li vi da mi ne mozemo 5% od te cifre izdvojit za nekoga, tako da ovo je ocekivano, sad se okrenut i prema ligi uz punu podrsku sa tribina i napokon osvojit vise tu **** titulu koju tolko prizeljkujemo i onda sljedece godine napravit iskorak u evropi!
Irfo bolan jel ti to trolaš ili si ozbiljan.Kakve bolan ,tribine,kl inci, pa lci,kakvo bolan izdvajanje.Pa nije bolan sa druge strane Bajern,Juve,Real da ne napraviš niti jedne šanse,da ne sastaviš 3 pasa a da ne izgubiš loptu,da nemaš igrača iz akademije da prođe 1 na 1,..de bolan pusti te gluposti koliko ko košta,i kakva je tribina..igraj bolan,budi hrabar,treniraj,bori se..

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 jul 2017, 21:09

irfo je napisao/la:Reko bi covjek aik neka bezveze ekipa koja nije dala na napadaca neki dan vise para nego nas godisnji budzet kako se ovdje prica :hmmmmm:
2-3 igraca da smo imali ili da su ostali Lendra i Miro pa doveli jos jednog. Prosli bi ove ko plitak potok.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jul 2017, 21:11

http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/petro ... tim/245379

Ali najjace je sto su Zeba i Slavko na press-u rekli da je prekid najjace oruzje AIK-a i da ce obratiti paznju na to i onda prime dva gola iz prekida.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 jul 2017, 21:12

aqarius je napisao/la:
irfo je napisao/la:kad uzmes nase sve igrace, stadion, svu imovinu i bas sve sto imamo ne dobijes ni pola vrijednosti ove jedne tribine aikove, tako da ispast od takve ekipe nije sramota.
Aik plati igraca dva miliona eura, shvatate li vi da mi ne mozemo 5% od te cifre izdvojit za nekoga, tako da ovo je ocekivano, sad se okrenut i prema ligi uz punu podrsku sa tribina i napokon osvojit vise tu **** titulu koju tolko prizeljkujemo i onda sljedece godine napravit iskorak u evropi!
Irfo bolan jel ti to trolaš ili si ozbiljan.Kakve bolan ,tribine,kl inci, pa lci,kakvo bolan izdvajanje.Pa nije bolan sa druge strane Bajern,Juve,Real da ne napraviš niti jedne šanse,da ne sastaviš 3 pasa a da ne izgubiš loptu,da nemaš igrača iz akademije da prođe 1 na 1,..de bolan pusti te gluposti koliko ko košta,i kakva je tribina..igraj bolan,budi hrabar,treniraj,bori se..
oni neki dan platili napadaca 2 miliona eura, znas li ti da je nama godisnji budzet kad uzmes i administraciju i svakog zaposlenog u klubu manji od te cifre? I sta ocekivati ? Da prodjes ekipu koja godisnje potrosi jedno 20 puta vise nego ti?
Malo ste se previse digli ako vam je ovo neuspjeh. Da prodjes ovakvu ekipu treba ti srece za jedno deset godina.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 20 jul 2017, 21:12

Siroki se bori sa Aberdeenom a mi nalazimo izgovore u tribinama AIK-a i ostalim glupostima.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 jul 2017, 21:13

@SemirSema
Stoji to, ne mogu lagati, ali nekako je dosta gubio lopte, bar mi se cini tako... Necu ga pljuvati dalje niti ga dizati u zvijezde dok ne vidimo prvih par kola lige, AIK ne moze biti mjerilo bilo koga od igraca, imamo fin raspored sad i vjerujem da se tu i Projic i Ramovic mogu jos bolje dokazati (a Sinanom sam fkt zadovoljan, par driblinga, solidno), a i nama je red da otvorimo sezonu kako treba...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 20 jul 2017, 21:14

Da smo jedan gol dali na Grbavici bila bi druga prica.

Ide Gosk.
- Zeljeznicar -

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 jul 2017, 21:14

LjoZee je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/petro ... tim/245379

Ali najjace je sto su Zeba i Slavko na press-u rekli da je prekid najjace oruzje AIK-a i da ce obratiti paznju na to i onda prime dva gola iz prekida.
Jesi ti dobar? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa jbt ti misliš da ako neko zna kojoj ekipi je najjače oružje i da obratiš pažnju na to ti nećeš primiti gol. :urnebes: :urnebes: Ne možeš se u fudbalu fokusirati na jedan segment igre. Ja stvarno ne znam na koji način ti gledaš fudbal kao igru, ali gledaš na pogrešan način.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jul 2017, 21:17

Pa naravno da to ne znaci nista,ali dva glupa gola smo primili.

Meni se svidio i Sinan i Projic. Nadam se da Zeba nece praviti probleme jer iskreno Ramovic treba biti u prvih 11.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 jul 2017, 21:18

Mentalitet gubitnicki je nasa bolna tacka. Jos kad ostanes bez 2 najbolja igraca bez pojacanja s Slavkom= goodbye čarli.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 jul 2017, 21:22

Nismo imali srece u ova dva meca, ali nismo je ni zasluzili. Kukavicki ocekivano smo odigrali 160 od 180 minuta. Nisam zadovoljan jer ne bih bio ni da smo od Juventusa uspjeli. Spinovci nemojte nam na muku pristajati. Nismo se osramotili, ali nismo nista ni pokazali.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 20 jul 2017, 21:33

Najgori osjecaj kad ispadnes, a imas osjecaj da si mogao proci dalje. Igracima nemam sta zamjeriti, ali vjerujem da oni zamjere Petrovicu i njegovoj taktici.

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 20 jul 2017, 21:36

samoposmatram je napisao/la:Najgori osjecaj kad ispadnes, a imas osjecaj da si mogao proci dalje. Igracima nemam sta zamjeriti, ali vjerujem da oni zamjere Petrovicu i njegovoj taktici.
Igrači zamjeraju treneru jer nisu uspjeli proći ? Hmm, zanimljvo, šta više, interesantno

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jul 2017, 21:37

Svaka cast nasim navijacima. Lijepa brojka. Je li iko ozbiljnije povrijedjen u onom sukobu prije tekme ?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 jul 2017, 21:42

Boli poraz jer smo vidjeli da mozemo igrati sa njima. Treba se okrenuti prvenstvu, ali prije analizirati situaciju i dobro razmisliti mozemo li bez neke promjene osvojiti titulu. Igracke ili trenerske svejedno.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 jul 2017, 21:44

Mi smo ovo izgubili na Grbavici, iako nismo bili svjesni toga.

Ekipa koja na svom terenu nije mogla napraviti petominutni pritisak na protivnički gol ne zaslužuje da ide dalje, ljudi su bili konkretniji na Grbavici, a pogotovo bolji i konkretniji večeras, i zato zasluženo prolaze i ja im čestitam na tome.

Ostajem pri svome mišljenju da se itekako mogao proći ovaj AIK al' mi smo se još prije mjesec dana, kada smo ih dobili na žrijebanju, opredijelili da se branimo, da ne želimo da ih napadnemo, i takav pristup nas je koštao u ovom dvomeču.

Džaba da su bili tu i Miro i Lendrić, mi bi opet ispali od AIK-a jer bi jednostavno igrali onako kako igramo već pola godine pod Petrovićem, negledljivo, oprezno, prvenstveno da ne primimo gol dok u napadu ako šta bude dobro i jeste, i to je to nema više potrebe polemisati o tome.

Svi na Grbavicu protiv Goška, vrijeme je da konačno otvorimo sezonu sa par vezanih pobjeda, i da na proljeće ne ganjamo vrh tabele nego da tu budemo konstantno od početka do kraja sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 20 jul 2017, 21:51

Zeljo s ovom postavom i ovim nacinom igre u ligi nece moc pric Sirokom i Zrinjskom. Ja ne mogu da vjerujem da je takav klub sebi dopustio da dodje pred pocetak lige bez napadaca, neuigrano. Ok, Slavko njih spremi, ali totalno bezidejno..Volio bi da pogrijesim ali ovakav sastav i ovakva "igra" je katastrofalna.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Borreli
Kontakt:

Post Postao/la Borreli » 20 jul 2017, 21:52

Svi kojima nije krivo sto nismo napali od prvog minuta i casno ispali a vidjeli smo da mozemo igrati s njima nije pravi zeljovac nego internet navijaci. Trener obicna pica, Zeba glupan pravi faul u napadu za nista. Napad nije pojacan a malo je trebalo da se prodje zbog toga necu moci spavati. Ulozite pare u ekipu ili se gonite u pm svi.Svake godine ista patnja isto sve a godisnja za jug skuplja svako malo. mrs

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 20 jul 2017, 21:57

Sjecat ce te se oni sto su ti psovali LENDRIC IVANE!!!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek i 29 gostiju.