Al ti je dragoPitarBordo je napisao/la:Ne smijemo se svi.SemirSema je napisao/la:Ljudi ispadnu od Zarie u prvom pretkolu, a mi u drugom od AIKa, ali nam se smijushzna je napisao/la:Pitari najglasniji na temi.

Al ti je dragoPitarBordo je napisao/la:Ne smijemo se svi.SemirSema je napisao/la:Ljudi ispadnu od Zarie u prvom pretkolu, a mi u drugom od AIKa, ali nam se smijushzna je napisao/la:Pitari najglasniji na temi.
Sarajevo igra bolje dosta, ovo sto Zeljo pruza ofanzivno je katastrofaAlipasino je napisao/la:Najveci nam je uspjeh jedni druge ismijavat a nezna se koje gori.
Dobro su otvorili utakmicu.akisarajevo92 je napisao/la:Siroki nam jedina nada da ne budemo opet jedina nacija iz Ex-yu bez tima u Evropi krajem jula
Da, zato Sarajevo i jeste ispalo od konobara iz Moldavije u prvom pretkolu.legenda reala je napisao/la:Sarajevo igra bolje dosta, ovo sto Zeljo pruza ofanzivno je katastrofaAlipasino je napisao/la:Najveci nam je uspjeh jedni druge ismijavat a nezna se koje gori.
HordasOdMalena je napisao/la:
![]()
Slazem se, ako ostanu pribrani proci ce, imaju odlican rezultat.Makanaky je napisao/la:Kaže škotski komentator "I don't see anything from the Bosnians that would concern me. It is a game for Aberdeen for the taking". Nije sad ni da su oni nešto... Gutavo, kao i gore. Jedna greška može odlučit.
Ide onaj Trakai daljeAnelZ je napisao/la:A sta drugo ocekivati kada se u kalendarskoj godini za plate u klubu izdvoji 500-700 hiljada €. Kada ova cifra se bude vrtila najmanje oko 2 miliona € onda cemo pricati. Jesam razocaran, nadao sam se trecem pretkolu kojeg iskreno smatram minimumom ali od starta utakmice nisam vidio dovoljno kvaliteta i zavrsnice da covjek moze sigurno reci da prolazimo dalje.
Vidimo se naredno ljeto kada je rijec o A ekipi jer imamo barem juniore jos u takmicenjuda vidimo barem hocemo li Široki komentarisati naredne dvije sedmice
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MostarReds22, prisonbreak, Vanja8 i 34 gosta.