Zelis nesto pitati? Ili samo rondas?SemirSema je napisao/la:Igrači zamjeraju treneru jer nisu uspjeli proći ? Hmm, zanimljvo, šta više, interesantnosamoposmatram je napisao/la:Najgori osjecaj kad ispadnes, a imas osjecaj da si mogao proci dalje. Igracima nemam sta zamjeriti, ali vjerujem da oni zamjere Petrovicu i njegovoj taktici.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nije njihov stadion niti su ga oni pravili mi smo misevi ispali opet na celu sa slavkomirfo je napisao/la:oni neki dan platili napadaca 2 miliona eura, znas li ti da je nama godisnji budzet kad uzmes i administraciju i svakog zaposlenog u klubu manji od te cifre? I sta ocekivati ? Da prodjes ekipu koja godisnje potrosi jedno 20 puta vise nego ti?aqarius je napisao/la:Irfo bolan jel ti to trolaš ili si ozbiljan.Kakve bolan ,tribine,kl inci, pa lci,kakvo bolan izdvajanje.Pa nije bolan sa druge strane Bajern,Juve,Real da ne napraviš niti jedne šanse,da ne sastaviš 3 pasa a da ne izgubiš loptu,da nemaš igrača iz akademije da prođe 1 na 1,..de bolan pusti te gluposti koliko ko košta,i kakva je tribina..igraj bolan,budi hrabar,treniraj,bori se..irfo je napisao/la:kad uzmes nase sve igrace, stadion, svu imovinu i bas sve sto imamo ne dobijes ni pola vrijednosti ove jedne tribine aikove, tako da ispast od takve ekipe nije sramota.
Aik plati igraca dva miliona eura, shvatate li vi da mi ne mozemo 5% od te cifre izdvojit za nekoga, tako da ovo je ocekivano, sad se okrenut i prema ligi uz punu podrsku sa tribina i napokon osvojit vise tu **** titulu koju tolko prizeljkujemo i onda sljedece godine napravit iskorak u evropi!
Malo ste se previse digli ako vam je ovo neuspjeh. Da prodjes ovakvu ekipu treba ti srece za jedno deset godina.
U principu Petrović je, konkretno večeras, dobro postavio igru, al' mi bolan nemamo trkača u sredini terena i to je to, Zeba jedino zna cariniti loptu i izvuči neki besmisleni faul koji ti u konačnici neće donijeti ništa.
Naši nemaju tranziciju, nema kontre i polukontre, nema ko dati pas Zakariću i Zecu na krilo, više je puta Projić večeras "donio" loptu do protivničkog šesnaesterca nego Zeba, Blagojević i Radinović zajedno.
Naši nemaju tranziciju, nema kontre i polukontre, nema ko dati pas Zakariću i Zecu na krilo, više je puta Projić večeras "donio" loptu do protivničkog šesnaesterca nego Zeba, Blagojević i Radinović zajedno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nikad zeljo nece uradit nista u evropi dok je ovako neozbiljan, odu 2 najbolja igraca ne dovedes njihove zamjene.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Normalno da nece jer njima nije u interesu da prodju. Prodas igrace, ostavis levate, dovedes napadaca iz Travnika a ides u evropu fol da igras. Ulozi u ekipu probaj nesto, sad si imao dobru sansu. Zasta je jug godisnja skuplja za 5 maraka? nije mi do 5 maraka nego za sta majku vam lopovsku? toliko sam iznerviran ne znam kako cu zaspati puKonzerva je napisao/la:Nikad zeljo nece uradit nista u evropi dok je ovako neozbiljan, odu 2 najbolja igraca ne dovedes njihove zamjene.
Meni je sad najvise krivo sta je radio taj cenan zadnjih mjesec dana, zar stvarno nije u stanju dovesti igrace da zamjeni stevana i lendru...????
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
A ko treba zebu da posalje na klupu?Raonffa je napisao/la:U principu Petrović je, konkretno večeras, dobro postavio igru, al' mi bolan nemamo trkača u sredini terena i to je to, Zeba jedino zna cariniti loptu i izvuči neki besmisleni faul koji ti u konačnici neće donijeti ništa.
Slavko je mis i sto prije mu vidimo ledja to bolje, niti ce sta osvojiti niti ce dati sansu mladima, sto duze ostane dublje cemo potonuti
Ovo se mora vec jednom promjeniti. Ljudi nemaju zivce da gledaju Ugljese,Markovice,Steve, starohane Zebe, Bekrice, Bogicevice itd. Napadace iz Travnika Zajmovece koji ce mi klinac on ikako ne kontam. Za rostera kakav roster? da udje 2,3 min u 5 utakmica u kupu. Jesmo ovce ali nismo bas tolike..poludio sam jos kad sam vidio jug godisnja 40KM, mrs jebovas Cenana a vi njega.
Naravno da ga Slavko treba poslati na klupu, da ga je još na početku prvog meča ostavio na klupi mi bi možda sada razmišljali o Bragi, al' eto ne bih više o tome da ne ispadne da pljujem Zebu, a samim tim i sve uspjehe 2009-2013, također i Amara, što nedvojbeno znači da sam FK Željezničar 2015 fanedin139 je napisao/la:A ko treba zebu da posalje na klupu?Raonffa je napisao/la:U principu Petrović je, konkretno večeras, dobro postavio igru, al' mi bolan nemamo trkača u sredini terena i to je to, Zeba jedino zna cariniti loptu i izvuči neki besmisleni faul koji ti u konačnici neće donijeti ništa.
Slavko je mis i sto prije mu vidimo ledja to bolje, niti ce sta osvojiti niti ce dati sansu mladima, sto duze ostane dublje cemo potonuti
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- manijakKladusa
- Kontakt:
Veceras se je vidjelo neiskustvo. Da je usla ona Stevina, drugacija bi veceras atmosfera bila al hbga. Ja nisam zakarica primjetio za 90 min nikako. Bas skromno od njega. Slavko je dobro ekipu postavio al nedovoljno je to nocas bilo za prolaz.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
- manijakKladusa
- Kontakt:
Meni nije jasno, da mi igraca iz Krupe ne mozemo dovesti, onda se cudimo sto je Aik za nas RealKonzerva je napisao/la:Meni je sad najvise krivo sta je radio taj cenan zadnjih mjesec dana, zar stvarno nije u stanju dovesti igrace da zamjeni stevana i lendru...????
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Kriv Slavko sto nema zamjene za igraca koji je otisao vec prije dva mjesesa....(ivan lendric) ili ovaj sto je otisao ima pola godine (miroslav stevanovic) ??? pa da prodjes AIK-a sa DZENISOM???? Koliko jos puta moramo napuniti stadion da se plati bar jedan igrac????????????? Steta za propustene prilike.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Sta mi navijaci mozemo uradit.Vidimo da nevalja ludimo,kidamo zivce ja ih i nemam vise ali sta mozemo uradit.Najveca posjeta skoro na Balkanu 4-5 puta pun stadion i sta,za koga cega.Cenana Slavku.Jos jednom mi nemamo igraca klasu u prvih 11 ako imamo recite koji je to.Sta mozemo uradit,kako sad privuc raju na tekme.Prosla euforija Istok,prosla sansa za titulu,evropa gotova dolazi Gosk.Fantazija.
- Sandokan87
- Kontakt:
Realno smo nerealni hahah. Isti odnos snaga je bio izmedju nas i Zete kao i u ovom dvomecu izmedju Aik -a i nas. Igraci Zete se radovali prijetili pa se jedva potopa sacuvali. S druge strane nama se digo nakon prolaska Zete pa ambicije skocile a ljudi su realno jaci od nas. Ne toliko koliko rezultat govori ali dovoljno da idu u trece pretkolo. Bilo prošlo a nama valja s Goskom u ponedeljak. AIK-U sretno u trecem pretkolu a sretno i nama u startu prvenstva.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Objasni Jusufbegovic na kraju fino sve. Ekipe napustili najbolji igraci,a zamjene nisu dovedene i onda se cudimo zbog losih rezultata u Evropi.
Volio bih Ramovica i Osmankovica vidjeti u prvih 11 protiv GOSK-a.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ako nista bit ce manje kofrcenja. Meni godi, jer sam alergican.Alipasino je napisao/la:Sta mi navijaci mozemo uradit.Vidimo da nevalja ludimo,kidamo zivce ja ih i nemam vise ali sta mozemo uradit.Najveca posjeta skoro na Balkanu 4-5 puta pun stadion i sta,za koga cega.Cenana Slavku.Jos jednom mi nemamo igraca klasu u prvih 11 ako imamo recite koji je to.Sta mozemo uradit,kako sad privuc raju na tekme.Prosla euforija Istok,prosla sansa za titulu,evropa gotova dolazi Gosk.Fantazija.
- plavousrcu
- Kontakt:
Mozda da napravimo akciju i skupimo novce za pojacanja. Dajte kesu odrijesite, dovedite dva prava igraca. Toliko ste nam duzni.Alipasino je napisao/la:Sta mi navijaci mozemo uradit.Vidimo da nevalja ludimo,kidamo zivce ja ih i nemam vise ali sta mozemo uradit.Najveca posjeta skoro na Balkanu 4-5 puta pun stadion i sta,za koga cega.Cenana Slavku.Jos jednom mi nemamo igraca klasu u prvih 11 ako imamo recite koji je to.Sta mozemo uradit,kako sad privuc raju na tekme.Prosla euforija Istok,prosla sansa za titulu,evropa gotova dolazi Gosk.Fantazija.
I Žerića...isto tako ne bi volio vidjeti Zebu, Stanića, Bogićevića. Minimalno za početak.LjoZee je napisao/la:Objasni Jusufbegovic na kraju fino sve. Ekipe napustili najbolji igraci,a zamjene nisu dovedene i onda se cudimo zbog losih rezultata u Evropi.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma dobro, ništa neočekivano iako smo se svi nadali. Svi vjerovatno imamo utisak da se moglo "nešto" učiniti ali šta da se radi.
Nadao sam se kakvoj kontri ali tranzicija na nivou pjetlića.
Nadao sam se kakvoj kontri ali tranzicija na nivou pjetlića.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Gosk pobjediti pa makar minimalno, valjda se kako sezona bude odmicala "uigramo" uz para pojacanja koja svi ocekujemo.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.