FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bangara
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bangara » 21 jul 2017, 01:50

MocMahale444 je napisao/la:koliko para toliko i muzike.
U sustini kada podvuces, svede se na to, i to je tako, ne samo u fudbalu, nego u vecini sfera zivota, mada mislim da razlika izmedju aika i Zelje u kvaliteti, nije bila ne premostiva, tj da se je mogla nadoknaditi borbenoscu i mudima

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2017, 01:52

Je.bo ti sto smo ispali ali za 180 minuta nismo sansu napravili...pa i onaj Maccabi nas je tamburo deset puta gore nego aik , al opet imo si vidjet makar svako 20 min neku akciju opasnost nesto...sa petrovicem som mogli igrat 4 utakmice mi ne bi go dali. Osim mozda neka frljoka iz prekida
=\_1921_/=

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 jul 2017, 01:57

bangara je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:koliko para toliko i muzike.
U sustini kada podvuces, svede se na to, i to je tako, ne samo u fudbalu, nego u vecini sfera zivota, mada mislim da razlika izmedju aika i Zelje u kvaliteti, nije bila ne premostiva, tj da se je mogla nadoknaditi borbenoscu i mudima
Da su imali damu pokazali bi u Krupi ili remi na lavoru da su izvukli barem. Ne mogu ni njih kriviti jer oni koliko terenu daju, toliko i znaju.

invincible1921 je napisao/la:Je.bo ti sto smo ispali ali za 180 minuta nismo sansu napravili...pa i onaj Maccabi nas je tamburo deset puta gore nego aik , al opet imo si vidjet makar svako 20 min neku akciju opasnost nesto...sa petrovicem som mogli igrat 4 utakmice mi ne bi go dali. Osim mozda neka frljoka iz prekida
Nemoj to pisati odma ce se zakaciti 5-6 njegovih advokata i braniti Slavku a lik UZ DUZNO POSTOVANJE je potrosio sve moguce kredite. Sta on ima jos ponuditi da nismo vec upoznali. Igre ama bas nikakve nema. Kad vrsi izmjenu strah ga pogledati igraca.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2017, 02:07

maldini3 je napisao/la:Lijepa i atraktivna igra sa permanentnim na klupi?? Svasta se ovdje moze procitati.

Ekipa se mora pojacati spic obavezno, vezni obavezno, krilo i stoper su isto potrebni. Permanentni je sa osnivanjem b tima pokazao da ne vjeruje mladim igracima i nije realno ocekivati da vise njih dobije sansu. Mozda Zeric jedini moze racunati na malo vecu minutazu ovi ostali veoma tesko.
Pa kažem "sa Petrovićem koji igru postavi da postigne gol, a ne da ga ne primi", znači eventualno u perspektivi, vjerovatno nešto što nećemo vidjeti, al' eto treba se nadati jer ćemo na ovaj ili na onaj način zaigrati bolje, sa ili bez Petrovića, to je do njega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2017, 02:16

Ne mozes ga smijeniti ni tri dana pred prvu utakmicu u prvenstvu. Vecina i ne ocekuje nesto novo od Petrovica jer citavu polusezonu igramo lose,ali je rezultat bio tu do zadnja tri kola. Ne bi me cudilo da isti ovaj sastav izvede u ponedjeljak protiv GOSK-a.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 21 jul 2017, 02:22

LjoZee je napisao/la:Ne mozes ga smijeniti ni tri dana pred prvu utakmicu u prvenstvu. Vecina i ne ocekuje nesto novo od Petrovica jer citavu polusezonu igramo lose,ali je rezultat bio tu do zadnja tri kola. Ne bi me cudilo da isti ovaj sastav izvede u ponedjeljak protiv GOSK-a.
U 500€ da neće izaći isti sastav?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2017, 02:26

Nisam ni rekao da ga treba smijeniti sada, smijenit će se on sam ako nastavi sa igrom i krajnjim rezultatima kao u završnici prošle sezone.

Iskreno se nadam da do toga neće doći, Slavko nije loš trener za naše uslove, pogotovo kad je defanziva u pitanju, al' će jednostavno morati shvatiti da mu ovo nije Radnik i da igra "samo da ne primimo gol" ovdje ne prolazi. I kad ovo kažem uopšte ne mislim na ovaj dvomeč sa AIK-om, mogu razumijeti da se tako postavi protiv takvog protivnika, ovo govorim kada su u pitanju timovi iz naše lige.

Željo može igrati tako na rezultat na 3,4 teška gostovanja u ovoj našoj ligi (Zrinjski, Sarajevo, ŠB i eventualno Sloboda ili Borac), sve ostale utakmice nebitno jesu li na Grbavici li na strani, jednostavno mora biti više napadačkog arsenala, više akcija, više kombinatorike, više prilika i više golova. Možemo neko vrijeme igrati na rezultat i to nam može prolaziti do nekog određenog momenta, uostalom fino smo sve to vidjeli prije nešto više od dva mjeseca.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 21 jul 2017, 06:34

Tranzicija ne postoji kod nas,neko napisa vise je Projic lopti iznjeo do njihovih 16 nego citav vezni,ljudi mi nemamo veznog! Ne moze Nikolic dat gol ako nema lopti,suludo je igrati na duge lopte ciji su bekovi i stoperi prosjecno visoki 195,fkt sporijeg Zelju nismo gledali godinama unazad,glupo bi bilo sve popljuvati trebamo sad stati jedan do drugog na tribine i podrzati ekipu protiv Goska. Hajdeee Zeljooo
p.s Proja beton moderniji bek od Kvese za moj pojam o fudbalu.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 jul 2017, 07:02

Svi znamo gdje skripi,izgleda da cemo mi ovaj Istok dobro iskihat,a vec se osjeti.Pa **** misa mi smo ga i napravili navijaci sta sad trebamo skupljat i igrace kupovat.Cujemo Adilovic se vraca pa dokle vise braco Moja zar smo ovo zasluzil.Procitajte moje postove za evropu za ligu i za Cenana sve Sam bio u pravu osim Zete Ali to Sam piso cisto jer me bilo strah jer znam da goru ekipu nismo imali zadnjih 10 godina.Valja Istok istrpit kolko cemo onda jug morat,mislim na rezultate.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jul 2017, 08:35

Projic odlican, najbolji sinoc kod nas. Za nesto vise trebaju pojacanja, jos bar 2-3, napadac, stoper i zadnji vezni ako moze, ili eventualno dobro krilo. Kako god, u Evropi se nismo obrukali, igrali smo koliko smo mogli, ja zadovoljan. Mada imam utisak da su tu ostali Lendric i Stevanovic, uz jos recimo Vukotica, da bi otisli ove godine jako daleko u Evropi, ali...

Borreli
Kontakt:

Post Postao/la Borreli » 21 jul 2017, 08:42

Treba nama prvo i osnovno trener. **** trenera koji protiv Krupe igra bunker, a o evropi da ne pricam. Znaci on veze nema s onom tekom nek se lupi po glavi i ufati se kakave seoske ekipe.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 21 jul 2017, 09:28

Subić, Vukotić, Ordagić i jedan ekstra napadač (možda i Gotal) i titula zagarantovana. Ako se dobilo 300 000 € odštete za Lendrića tim parama mogu se kupiti svi ovi pobrojani igrači. Ili su i te pare otišle za istok :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 21 jul 2017, 09:46

Ljudi ja sam već ranije pisao da će ova ekipa AIK-a da trci ko luda ali me iznenadilo da su igrali na strpljenje čitavu utakmicu. Nije tu bilo previše presinga i ostavljanja prostora za naše kontre. Sa druge strane nas trener nije imao lijek protiv takve taktike. Trebamo da znamo da je ovaj AIK u prvenstvu igrao teške susrete između utakmica sa nama. Vidljivo je da nam je neophodan Dobar napadač jer ovi koje danas imamo tanki brate tanki skroz. Kao što neko reče sve ih treba za kup utakmice čuvati. Što se tiče Zebe mnogi se žalimo na njega ali u ovim utakmicama njegovo zalaganje trčanje je bilo na višem nivou nego većina ekipe. Realno gledano mi nemamo ekipu danas koja može da kaže idemo po titulu. Sa ovakvom ekipom možemo 3-4 u našoj ligi da budemo.

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 21 jul 2017, 09:48

:thumbup: 100% si u pravu.
Ja bih bio zadovoljan ekipom za prvenstvo ako bi doveli jednog kvalitetnog napadaca i stopera i da se daje prilika trenutnim rezervistima i kojem junioru.
Za evropu treba puno novaca i realno smo daleko, svi klubovi u BiH.
Raonffa je napisao/la:Nisam ni rekao da ga treba smijeniti sada, smijenit će se on sam ako nastavi sa igrom i krajnjim rezultatima kao u završnici prošle sezone.

Iskreno se nadam da do toga neće doći, Slavko nije loš trener za naše uslove, pogotovo kad je defanziva u pitanju, al' će jednostavno morati shvatiti da mu ovo nije Radnik i da igra "samo da ne primimo gol" ovdje ne prolazi. I kad ovo kažem uopšte ne mislim na ovaj dvomeč sa AIK-om, mogu razumijeti da se tako postavi protiv takvog protivnika, ovo govorim kada su u pitanju timovi iz naše lige.

Željo može igrati tako na rezultat na 3,4 teška gostovanja u ovoj našoj ligi (Zrinjski, Sarajevo, ŠB i eventualno Sloboda ili Borac), sve ostale utakmice nebitno jesu li na Grbavici li na strani, jednostavno mora biti više napadačkog arsenala, više akcija, više kombinatorike, više prilika i više golova. Možemo neko vrijeme igrati na rezultat i to nam može prolaziti do nekog određenog momenta, uostalom fino smo sve to vidjeli prije nešto više od dva mjeseca.

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 21 jul 2017, 09:53

7aprildomemoj je napisao/la:Subić, Vukotić, Ordagić i jedan ekstra napadač (možda i Gotal) i titula zagarantovana. Ako se dobilo 300 000 € odštete za Lendrića tim parama mogu se kupiti svi ovi pobrojani igrači. Ili su i te pare otišle za istok :mrgreen:
jarane ove nabrojane igrače da smo imali u drugom pretkolu mi bi prošli AIK i vratili uložene pare za transfere prolazim u treće pretkolo.
Ali problem je i taj da nas trener nezna postaviti igru sa dva napadača. On se jadan izgubi a i igrači neznaju šta trebaju da rade. Čim se ofanzivna igra spomene Slavko dobije proljev od nervoze. Nemozes ti igrati defenzivan fudbal i pričati o tituli.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2017, 09:53

mozda bi se i doveo neki igrac danas da nije SD i citava administracija u svedskoj
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jul 2017, 10:03

Trener Željezničara Slavko Petrović smatra da je AIK u 2. pretkolu Evropske lige imao "malo više sreće" od njegovog tima i tako prošao dalje.
:rol:

Jel' ovaj Petrović lud ili nas zajebava, ekipa mu nije u stanju stvoriti šansu za 180 min igre i on izjavi nije imao sreće. :crazy:

On je još prošle sezone trebao popiti otkaz nakon što je titulu izgubio protiv pitara i mrtve Krupe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 jul 2017, 10:23

ja ću imati konačan stav tek kada se završi prijelazni rok.

ali evo nas četvorica na doručku u gradu, sve zakleti željovci i niko, ama baš niko nije optimista i svi su više nezadovoljni nego zadovoljni.

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 21 jul 2017, 10:40

Malo osvrta na sinoćnju utakmicu. Fakat je lijepo vidjeti Želju u Europi, pogotovo na onakvom stadionu. Ekipa AIK nije ništa posebno, ali imaju sistem od kojeg ne odustaju. Imaju solidan roster igrača, pogotovo onih visokih, robusnih. Mi da smo malo bili jači da smo imali možda još dva igrača koja bi možda mogla donijeti prevagu, mi bi smo prošli. Vidjelo se da nam je trenutno Stevo Nikolić naš najbolji napadač, boljeg nemamo i tu nam fali neko dobar. Ako ne možemo tkvaog dovesti, onda daj nekog ko je izašao iz juniora, pa nek dobija po pola sata i biće dobar nakon pola godine.
Jedva čekam da vidim ove juniore što su sada potpisali ugovore na djelu, pogotovo onog Hrvanovića. Gledao sam ga u juniorima i odmah sam rekao da on u onom stanju može biti konurentan prvom timu. Volio bih i ostlale da vidim, ali ipak dok je SP mislim da će dobijati priliku na kapaljku.
U svakom slučaju, nek bude pod glavnim prioritetom u idućoj sezoni igranje u Europi. Mi kao navijači želimo titulu ali vidjećemo kakva je ekipa kada počne prvenstvo. Treba naći motiva da protiv GOŠK-a igraju dobro...
"Truth begins in lies."

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 jul 2017, 10:44

titula mora biti željin cilj svaake godine ali ove godine je nerealna, bez obzira kakva nam je liga
a evropa je apsolutni imperativ, ko to usere ide na stub srama

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.