Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Hvala Bogu pa je kapiten progovorio i popljuvao savez, nek pljune direktno i Imamovica pa da zavrsimo pricu. Nihad je doveo provjereni kadar Konakovica i njegovog pajdu Mahmutovica da rasture i ovo malo sto ima i sto valja.
Sto se tice samog Kenana, bolje bi bilo da je odmarao sa porodicom nego da ga gledam po utakmicama, njega i njegova sranja sa loptom, ispucavanja, kurc.e.nja i sve ostalo.
Nije nam Madjarska glavni problem nego on i njegova glava, pa covjek usere 2 dobijene tekme i sad krivi Madjare.
Hvala mu sto se odazvao ali bih licno volio da nije jer je najbolji pokazatelj u kakvoj nam je banani kosarka kad je takav lik kapiten.
Sto se tice samog Kenana, bolje bi bilo da je odmarao sa porodicom nego da ga gledam po utakmicama, njega i njegova sranja sa loptom, ispucavanja, kurc.e.nja i sve ostalo.
Nije nam Madjarska glavni problem nego on i njegova glava, pa covjek usere 2 dobijene tekme i sad krivi Madjare.
Hvala mu sto se odazvao ali bih licno volio da nije jer je najbolji pokazatelj u kakvoj nam je banani kosarka kad je takav lik kapiten.
Cuva Bog Zelju svog!
- majestic24
- Kontakt:
U Bosni je jednostavno...spomenes borce i odmah si dobar igrac,osoba il sta vec. Keno jest bio dobar igrac prije u repci. Reci nesto protiv njega je glupo. Al jednostavno u ovim kvalifikacijama ovo nije taj Kenan kojeg smo navikli gledati. Hajd ,hebes ucinak. Al njegovo ispucanje po 4-5 trica a igra KC mi nema logike. Takodjer puno izgubljenih lopti.
Meni je Mirza najdrazi nas igrac. Ja nez sta ce nam igrac koji nije spreman 100%??
Meni je Mirza najdrazi nas igrac. Ja nez sta ce nam igrac koji nije spreman 100%??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa mirzza nije Keno glavni problem ove ekipe realno..Pa covjek je drugi strijelac iza Henrija...Koje dobijene utakmice, oba puta smo se vracali iz velikog poraza...mirzza je napisao/la:Hvala Bogu pa je kapiten progovorio i popljuvao savez, nek pljune direktno i Imamovica pa da zavrsimo pricu. Nihad je doveo provjereni kadar Konakovica i njegovog pajdu Mahmutovica da rasture i ovo malo sto ima i sto valja.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pozdrav moram da te ispravim oko tvoje konstatacije vezano za Duška i rad sa visokim igračima, za rad sa visokim igračima je zadužen bio sadašnji trener Vlada Jovanović i to mu je biio priprotet. Što se tiče vanjskih igrača nije ti tačno to da je Tepić došao formiran jeste bio u tom trenutku malo bolji od Paunića koji je otišao u zamjenu za njega u Vojvodinu , a Tripković je sve stekao radom i treningom koje mu je Duško držao pa su trajali i do 4 sata samo šutiranja nije sam od sebe, a što se tiče njegove igre u odbrani to je sada već jedna druga tema i jedan bitan faktor zbog čega nije mogao da igra odbranu na vrhunskom nivou.neno#4 je napisao/la:Milion puta sam ja ovo vrtio u glavi, Dule je njega htio uzeti, ali Nihadov otac i majka nisu zeljeli da cuju za takvo sto jer su oni iz Visegrada, i nisu zeljeli da Nihad ide i igra tamo...Dylan Dog je napisao/la:Steta da Djedovic nije dosao u ruke Duleta Vujosevica sa 18 godina,ja mislim da bi danas imali jednog od najbolih bekova u Evropi,ovako ne vidim da ista napreduje..
Dusko je mag za visoke igrace, ali on vanjske igrace tesko pravi, Tepic mu je dosao maltene formiran iz Vojvodine, dok je Tripko sam od sebe masina za trice, a Partizan je dosta godina kuburio sa tom pozicijom Tripka jer je u odbrani uvijek bio propuh...
Pisao sam o Nihadu da su ga unistili menadzerski talovi i novac "ispod zita", mladi igrac ako ne napreduje on sigurno nazaduje i stagnira....
Ako ne dobije pravu sansu i ove godine u nekom solidnom klubu, moze se slobodno reci, bio jednom jedan talentovani Nihad, na kraju je ostao samo prosjecan igrac..
nije djavola spreman 100%....et vicemo kad pocnu pripreme kluba...pri ima da odleti....i meni je bio najdrazi igrac al sad me svecano zaboli za njeg vise volim onog smotanog Bavcica nego njeg...ovaj iako nezna ni hodat barem se pojavio tu i bar se malo borio...a onaj izlezavo dupe po moru il dje vec...nema smisla stvaro...pa nismo mi SAD da imamo 2 igraca na jednoj poziciji pa da mozemo birat....neg imamo jednog koji je medju top 3 u europi isad on faca nece da dodje...pu bemti taj patriotizam...majestic24 je napisao/la:U Bosni je jednostavno...spomenes borce i odmah si dobar igrac,osoba il sta vec. Keno jest bio dobar igrac prije u repci. Reci nesto protiv njega je glupo. Al jednostavno u ovim kvalifikacijama ovo nije taj Kenan kojeg smo navikli gledati. Hajd ,hebes ucinak. Al njegovo ispucanje po 4-5 trica a igra KC mi nema logike. Takodjer puno izgubljenih lopti.
Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
Apsolutno netacno za Vladu Jovanovica, sa tim se spekulisalo, ali to nije tacno. Za napredak unutrasnjih igraca je izricito zasluzan Dusko Vujosevic... Sto se tice Tepica, on je u Vojvodini pruzao odlicne partije, ako se ne sjecas odigrao je odlicno tekmu na Final 8 u Sarajevu protiv FMP - a i promasio kljucni sut za pobjedu...A sta sam ja to rekao za Tripkovica kontra molim te??? Naravno da je stekao svojim radom i treningom...Nema tu bitan faktor, ili igras odbranu ili ne igras, sve ostalo je mlacenje prazne slame...ŽeljkoB je napisao/la:Pozdrav moram da te ispravim oko tvoje konstatacije vezano za Duška i rad sa visokim igračima, za rad sa visokim igračima je zadužen bio sadašnji trener Vlada Jovanović i to mu je biio priprotet. Što se tiče vanjskih igrača nije ti tačno to da je Tepić došao formiran jeste bio u tom trenutku malo bolji od Paunića koji je otišao u zamjenu za njega u Vojvodinu , a Tripković je sve stekao radom i treningom koje mu je Duško držao pa su trajali i do 4 sata samo šutiranja nije sam od sebe, a što se tiče njegove igre u odbrani to je sada već jedna druga tema i jedan bitan faktor zbog čega nije mogao da igra odbranu na vrhunskom nivou.neno#4 je napisao/la:Milion puta sam ja ovo vrtio u glavi, Dule je njega htio uzeti, ali Nihadov otac i majka nisu zeljeli da cuju za takvo sto jer su oni iz Visegrada, i nisu zeljeli da Nihad ide i igra tamo...Dylan Dog je napisao/la:Steta da Djedovic nije dosao u ruke Duleta Vujosevica sa 18 godina,ja mislim da bi danas imali jednog od najbolih bekova u Evropi,ovako ne vidim da ista napreduje..
Dusko je mag za visoke igrace, ali on vanjske igrace tesko pravi, Tepic mu je dosao maltene formiran iz Vojvodine, dok je Tripko sam od sebe masina za trice, a Partizan je dosta godina kuburio sa tom pozicijom Tripka jer je u odbrani uvijek bio propuh...
Pisao sam o Nihadu da su ga unistili menadzerski talovi i novac "ispod zita", mladi igrac ako ne napreduje on sigurno nazaduje i stagnira....
Ako ne dobije pravu sansu i ove godine u nekom solidnom klubu, moze se slobodno reci, bio jednom jedan talentovani Nihad, na kraju je ostao samo prosjecan igrac..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
prva stvar je da do početka sezone u Španiji ima još toliko da bi se oporavio i da se evo sad povrijedi tako da je normalno za očekivat' da će igrati dobro a i ja sam mislio da je Bavčić najgori ili najsmotaniji igrač repke ali u ovim kvalifikacijama i u ovoj sezoni za Union je igrao dobro tako da mi je skroz promijenio sliku koju sam imao o njemu. Pa šta sad i ako je Teletović , u šta je sumnjam, i uzeo odmor on je bio konstantan u repki a vjerovatno će se i vratiti ako budemo igrali baraž pogotovo ako ovi iz saveza pokrenu disciplinske postupke protiv svih koji se nisu odazvali što bi i ja prvi uradio.SeŁŁmir je napisao/la:nije djavola spreman 100%....et vicemo kad pocnu pripreme kluba...pri ima da odleti....i meni je bio najdrazi igrac al sad me svecano zaboli za njeg vise volim onog smotanog Bavcica nego njeg...ovaj iako nezna ni hodat barem se pojavio tu i bar se malo borio...a onaj izlezavo dupe po moru il dje vec...nema smisla stvaro...pa nismo mi SAD da imamo 2 igraca na jednoj poziciji pa da mozemo birat....neg imamo jednog koji je medju top 3 u europi isad on faca nece da dodje...pu bemti taj patriotizam...majestic24 je napisao/la:U Bosni je jednostavno...spomenes borce i odmah si dobar igrac,osoba il sta vec. Keno jest bio dobar igrac prije u repci. Reci nesto protiv njega je glupo. Al jednostavno u ovim kvalifikacijama ovo nije taj Kenan kojeg smo navikli gledati. Hajd ,hebes ucinak. Al njegovo ispucanje po 4-5 trica a igra KC mi nema logike. Takodjer puno izgubljenih lopti.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ja shvatam da ga ti gotivis, isto kao sto sam i ja slab npr. prema Markovicu, Firicu ili ne znam ti koga drugog lista je velika, pa sve do Drazena Petrovica i slicnih, ali nemoj ga vise toliko braniti, kada je ocigledna jedna cinjenica, a to da Mirza NIJE HTIO da se odazove pripremama, tj. ovo je bilo u saradnji sa menadzerom (svi znamo ko mu je menadzer). Nemam ja nista protiv toga, nego ja sam danima na Mirzinoj temi to pisao, raja me pravila smijesnim, i ubjedjivala da je patriota veliki da je ovaj da je onaj. I sta se na kraju desilo, desilo se da sam imao pravo....brazzo je napisao/la:prva stvar je da do početka sezone u Španiji ima još toliko da bi se oporavio i da se evo sad povrijedi tako da je normalno za očekivat' da će igrati dobro a i ja sam mislio da je Bavčić najgori ili najsmotaniji igrač repke ali u ovim kvalifikacijama i u ovoj sezoni za Union je igrao dobro tako da mi je skroz promijenio sliku koju sam imao o njemu. Pa šta sad i ako je Teletović , u šta je sumnjam, i uzeo odmor on je bio konstantan u repki a vjerovatno će se i vratiti ako budemo igrali baraž pogotovo ako ovi iz saveza pokrenu disciplinske postupke protiv svih koji se nisu odazvali što bi i ja prvi uradio.SeŁŁmir je napisao/la:nije djavola spreman 100%....et vicemo kad pocnu pripreme kluba...pri ima da odleti....i meni je bio najdrazi igrac al sad me svecano zaboli za njeg vise volim onog smotanog Bavcica nego njeg...ovaj iako nezna ni hodat barem se pojavio tu i bar se malo borio...a onaj izlezavo dupe po moru il dje vec...nema smisla stvaro...pa nismo mi SAD da imamo 2 igraca na jednoj poziciji pa da mozemo birat....neg imamo jednog koji je medju top 3 u europi isad on faca nece da dodje...pu bemti taj patriotizam...majestic24 je napisao/la:U Bosni je jednostavno...spomenes borce i odmah si dobar igrac,osoba il sta vec. Keno jest bio dobar igrac prije u repci. Reci nesto protiv njega je glupo. Al jednostavno u ovim kvalifikacijama ovo nije taj Kenan kojeg smo navikli gledati. Hajd ,hebes ucinak. Al njegovo ispucanje po 4-5 trica a igra KC mi nema logike. Takodjer puno izgubljenih lopti.
Ja ne sumnjam da je on covjek koji voli svoju Jablanicu, voli Bosnu, voli Hercegovinu, ali ne moze se tako ponasati. Hiljadu je puta prozvakana tema, ali ja kad vidim da nema niko da potegne reprezentaciju u kljucnim trenucima, da se nakon more promasaja pojavi igrac i pogodi dva suta, meni se place, to me najvise boli, jedem se na tribinama dvorane/pred tv - om....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ma mozda on i voli ovu zemlju ali to ne pokazuje nikako....slazem se stobom da nam treba neki lider,momak koji ce ostalim biti primjer...on je pravi igrac za to...kod sabeta bi bio car...igra bi se podredila njemu...a ako se i plasiramo u baraz ja ga nebi zvao nema teorije...il jos bolje da se plasiramo na euro(ovo je prvoaprilska salaneno#4 je napisao/la:
Ja shvatam da ga ti gotivis, isto kao sto sam i ja slab npr. prema Markovicu, Firicu ili ne znam ti koga drugog lista je velika, pa sve do Drazena Petrovica i slicnih, ali nemoj ga vise toliko braniti, kada je ocigledna jedna cinjenica, a to da Mirza NIJE HTIO da se odazove pripremama, tj. ovo je bilo u saradnji sa menadzerom (svi znamo ko mu je menadzer). Nemam ja nista protiv toga, nego ja sam danima na Mirzinoj temi to pisao, raja me pravila smijesnim, i ubjedjivala da je patriota veliki da je ovaj da je onaj. I sta se na kraju desilo, desilo se da sam imao pravo....
Ja ne sumnjam da je on covjek koji voli svoju Jablanicu, voli Bosnu, voli Hercegovinu, ali ne moze se tako ponasati. Hiljadu je puta prozvakana tema, ali ja kad vidim da nema niko da potegne reprezentaciju u kljucnim trenucima, da se nakon more promasaja pojavi igrac i pogodi dva suta, meni se place, to me najvise boli, jedem se na tribinama dvorane/pred tv - om....
Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
- Barca u srcu
- Kontakt:
Znači, ne možemo na Eurobasket, nema više B divizije, tako da idemo svakako u baraž.
Ma jeste neno kako nije glavni problem, cim je kapiten problem je, cim preuzima odgovornost u kljucnim trenutcima i fula i tablu i obruc problem je, pa madjare smo imali da nismo serijom glupih gresaka dopustili da se vrate i dobiju, i sad nam madjarska glavni problem.neno#4 je napisao/la:Pa mirzza nije Keno glavni problem ove ekipe realno..Pa covjek je drugi strijelac iza Henrija...Koje dobijene utakmice, oba puta smo se vracali iz velikog poraza...mirzza je napisao/la:Hvala Bogu pa je kapiten progovorio i popljuvao savez, nek pljune direktno i Imamovica pa da zavrsimo pricu. Nihad je doveo provjereni kadar Konakovica i njegovog pajdu Mahmutovica da rasture i ovo malo sto ima i sto valja.
Cuva Bog Zelju svog!
I Teletovic da je dosao bilo bi problema opet. Ne bi pokrio nase boljke, npr. skok u odbrani i slicno...
Ono u cemu je Mirza dobar to je razvlacenje protivnicke odbrane, tj. u sistemu koji Dusko Ivanovic preferira...Splitter je bio dominantni centar, Mirzino je bilo da sutira trojke i to je to..
Ono u cemu je Mirza dobar to je razvlacenje protivnicke odbrane, tj. u sistemu koji Dusko Ivanovic preferira...Splitter je bio dominantni centar, Mirzino je bilo da sutira trojke i to je to..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
A ako je on slab u skoku kao što ti reče ovdje da je njegovo bilo samo "pali trojke" kako je onda po statistici on drugi skakač svoje ekipe u prosloj sezoni eurolige sa 4.5 skokova posle Splittera sa 5.4?!neno#4 je napisao/la:I Teletovic da je dosao bilo bi problema opet. Ne bi pokrio nase boljke, npr. skok u odbrani i slicno...
Koliko si ti puta gledao Caju Laboral ove godine, iskreno mi reci???ŽeljkoB je napisao/la:A ako je on slab u skoku kao što ti reče ovdje da je njegovo bilo samo "pali trojke" kako je onda po statistici on drugi skakač svoje ekipe u prosloj sezoni eurolige sa 4.5 skokova posle Splittera sa 5.4?!neno#4 je napisao/la:I Teletovic da je dosao bilo bi problema opet. Ne bi pokrio nase boljke, npr. skok u odbrani i slicno...
Nema statistika nikakve veze tu, kad je Spliter bio unutra i gradio sve zivo, niko u reketu nista nije mogao...Jesi gledao finale ACB kako je covjek prakticki sam pojeo citavu unutrasnju liniju Barse, koja je bila najbolja prosle godine...Spliter je dobar dio sezone i propustio zbog raznoraznih povreda to nemoj da zaboravis...
Mirza ima problema sa skokom i odbranom..To je cinjenica, svako ko suprotno kaze ili nema pojma o kosarci ili nije gledao Mirzu dovoljno...Naravno ovdje mislim na vrhunski EL nivo...
Haj mi izvadi koliko je puta opalio za tri, a koliko za dva...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ne vrijedi pošto znaš sve a reci mi ko je po tebi najbolji odbranbeni igrač podjeli ih po pozicijama a vezano samo za euroligu naravno vezano za prošlu sezonuneno#4 je napisao/la:Koliko si ti puta gledao Caju Laboral ove godine, iskreno mi reci???ŽeljkoB je napisao/la:A ako je on slab u skoku kao što ti reče ovdje da je njegovo bilo samo "pali trojke" kako je onda po statistici on drugi skakač svoje ekipe u prosloj sezoni eurolige sa 4.5 skokova posle Splittera sa 5.4?!neno#4 je napisao/la:I Teletovic da je dosao bilo bi problema opet. Ne bi pokrio nase boljke, npr. skok u odbrani i slicno...
Nema statistika nikakve veze tu, kad je Spliter bio unutra i gradio sve zivo, niko u reketu nista nije mogao...Jesi gledao finale ACB kako je covjek prakticki sam pojeo citavu unutrasnju liniju Barse, koja je bila najbolja prosle godine...Spliter je dobar dio sezone i propustio zbog raznoraznih povreda to nemoj da zaboravis...
Mirza ima problema sa skokom i odbranom..To je cinjenica, svako ko suprotno kaze ili nema pojma o kosarci ili nije gledao Mirzu dovoljno...Naravno ovdje mislim na vrhunski EL nivo...
Haj mi izvadi koliko je puta opalio za tri, a koliko za dva...
Nije da ne vrijedi nego ti je onako kako sam i napisao. Uostalom vidjet ces sada kako ce da igra izgleda bez Splitera...ne vrijedi pošto znaš sve a reci mi ko je po tebi najbolji odbranbeni igrač podjeli ih po pozicijama a vezano samo za euroligu
Rubio/Papalukas
Navarro/Langdon
Dijamantidis(mada on sve vani igra)/Mickeal
Roberts/Tsartsaris
Vaskez/Splitter
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
fino fino ali sada mi samo izvdoj pet igrača koji igraju odbranu u gostimaneno#4 je napisao/la:Nije da ne vrijedi nego ti je onako kako sam i napisao. Uostalom vidjet ces sada kako ce da igra izgleda bez Splitera...ne vrijedi pošto znaš sve a reci mi ko je po tebi najbolji odbranbeni igrač podjeli ih po pozicijama a vezano samo za euroligu
Rubio/Papalukas
Navarro/Langdon
Roberts/Tsartsaris
Vaskez/Splitter
Nisam ja ovdje covjek koji tvoju zelju svaku ispunjava, i da ti dodjes i kazes fino fino.....ŽeljkoB je napisao/la:fino fino ali sada mi samo izvdoj pet igrača koji igraju odbranu u gostimaneno#4 je napisao/la:Nije da ne vrijedi nego ti je onako kako sam i napisao. Uostalom vidjet ces sada kako ce da igra izgleda bez Splitera...ne vrijedi pošto znaš sve a reci mi ko je po tebi najbolji odbranbeni igrač podjeli ih po pozicijama a vezano samo za euroligu
Rubio/Papalukas
Navarro/Langdon
Roberts/Tsartsaris
Vaskez/Splitter
Ovaj tim sto sam ti napisao je po pozicijama najpotentniji u odbrani...
Sto se tice ovo vani sto sam ti napisao, mislio sam na vanjsku liniju
Kad se vec toliko pravis pametan slozi ti odbrambenu ekipu EL...
Ja sam slozio onu koja je odlicna, daj da vidimo tvoju...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
šta se odmah ljutiš ja tebe pohvalim "fino fino" a ti odmah se naljuti
Nisam se ja uopce naljutio nego jednostavno ne volim kada je nesto ocigledno a neko drugi tvrdi da nije tako...ŽeljkoB je napisao/la:šta se odmah ljutiš ja tebe pohvalim "fino fino" a ti odmah se naljuti
Zasto se nigdje nije pojavio tekst o repki pred tekmu sa Britanijom...Mislim na sportsport.ba..
Jesmo li se to vec predali
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.