FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 21 jul 2017, 13:00

volitepropalit je napisao/la:On je usao u fudbal, pokusao nesto, vidio da nije to za njega, sad ce sve rasprodati.
Dok ne proda, nigdje nista nece ulagati. On nema vise intres za to.

ko ti je pomagao da ovo sve skontas,il ti je licno tan sve ovo saopstio na jutarnjoj kafici ??? :pray: :pray:
Za neke stvari da bi skontao, dovoljna je zdrava pamet :kafa:
Zao mi je ljudi koji su hendikepirani za istu :kafa:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2017, 13:01

Ubiše me ljudi. :D

volitepropalit
Kontakt:

Post Postao/la volitepropalit » 21 jul 2017, 13:11

Evander je napisao/la:
volitepropalit je napisao/la:On je usao u fudbal, pokusao nesto, vidio da nije to za njega, sad ce sve rasprodati.
Dok ne proda, nigdje nista nece ulagati. On nema vise intres za to.

ko ti je pomagao da ovo sve skontas,il ti je licno tan sve ovo saopstio na jutarnjoj kafici ??? :pray: :pray:
Za neke stvari da bi skontao, dovoljna je zdrava pamet :kafa:
Zao mi je ljudi koji su hendikepirani za istu :kafa:[/quote
davno si se ti prijatelju rastao sa zdravom pameti ahahahhahaha

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jul 2017, 13:12

Hvala na informaciji. Kad neko tako strucan to izjavi, argumentuje sve detaljno, kako da se onda ne slozim sa tim? :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jul 2017, 13:14

@volitepropalit

Da li si se ti ovdje registrovao samo da bi ulauio u sukob sa nekim ko nema mišljenje kao ti, ili da svi zajedno razmjenjujemo mišljenja poštovajući sugovornika?
Ja ću te zamoliti da nastaviš pisanje o temi bez prozivanja @evandera ili bilo koga drugog zato što se ne slažeš s njegovim mišljenjem.

U suprotnom...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jul 2017, 13:17

hilmo je napisao/la:@volitepropalit

Da li si se ti ovdje registrovao samo da bi ulauio u sukob sa nekim ko nema mišljenje kao ti, ili da svi zajedno razmjenjujemo mišljenja poštovajući sugovornika?
Ja ću te zamoliti da nastaviš pisanje o temi bez prozivanja @evandera ili bilo koga drugog zato što se ne slažeš s njegovim mišljenjem.

U suprotnom...
Hilmo, tvoje vidjenje sadasnjeg stanja, vlasni, uprava, strucni stab, igraci, ambicije?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 jul 2017, 13:18

pitat ove iz http://www.suningholdings.com
ako imaju 6-7 milki eura u džepu, pa da se opet bahatimo :D :rol: :rol: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 13:22

Evolution87 je napisao/la:U grupnoj fazi LP :kafa:
Kako stvari stoje ove godine nam je upitno da li ćemo igrati i ovu domaću LP :kafa:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 13:30

DenchiNL je napisao/la:pitat ove iz http://www.suningholdings.com
ako imaju 6-7 milki eura u džepu, pa da se opet bahatimo :D :rol: :rol: :urnebes:
Otvorio stranicu, sve na kineskom, mob prepoznao kao virus zaključa mi Chrome na pola sata. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 jul 2017, 13:31

ma ko će nas kupiti sa krajnje sumnjivim papirima?ne namaštavajte,čak sve i da je čisto bilo bi jako teško,jedna mala digresija,sve kontam da je onaj husara nagovorio pirića da pusti onaj gol za uslugu prodaje onog bezveznjakovića mešanovića :kafa:

VVVBK

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 13:34

nukleusmember je napisao/la:ma ko će nas kupiti sa krajnje sumnjivim papirima?
Mislim da raja ne konta da smo mi još uvijek Udruženje građana, postoji Zakon koji jasno definiše kako to sve izgleda... Zato svaki "ozbiljniji" investitor će ti poslati revizorsku agenciju koja će doći odmah do tog zaključka i kraj priče.
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 jul 2017, 13:35

PitarBordo je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ma ko će nas kupiti sa krajnje sumnjivim papirima?
Mislim da raja ne konta da smo mi još uvijek Udruženje građana, postoji Zakon koji jasno definiše kako to sve izgleda... Zato svaki "ozbiljniji" investitor će ti poslati revizorsku agenciju koja će doći odmah do tog zaključka i kraj priče.
yep

VVVBK

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 jul 2017, 13:48

Pa da je Tan pravi vlasnik ne bi imao 4 kluba. Klubovi nisu jahte ni kuće jbt. Kupiš jedan klub i gledaš da napraviš nešta od njega. Naravno, treba i uloženo vratit, a najlakše je to postić uspjesima. Imaš dobar klub, nastupi u Evropi, prodaje igrača... glup je Malezijac da to skonta. Šta je fazon imat 4 kluba koja tavore u nižim ligama, il' su mrtvi prosjek prve?

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jul 2017, 13:58

@volitepropalit
Ja sam rekao svoje, a ti kako hočeš.

Evander je napisao/la: Hilmo, tvoje vidjenje sadasnjeg stanja, vlasni, uprava, strucni stab, igraci, ambicije?
Pa sad, trebalo bi malo više vremena da se sve u detalje kaže, ali evo u najkraćim crtama.
Vlasnik me pretjerano ne zanima, on je biznismen i gleda samo da mu firme ne idu u minus, jel to fudbal ili neka druga grana mislim da to njemu nije bitno.
Uprava radi onako kako predstavnici vlasnika hoće, naravno imaju slobodu u iznalaženju načina finansiranja, čak su primoorani zato jer im niko neće dati da troše tuđe pare. Prethodna je bila dobra, sa nizom grešaka koje su ih koštale smjena. Ova sad radi neke nejasne stvari. Treba im vremena da isprave greške prethodnika pa ćemo onda vidjeti da li su sposobni za nešto više. Nažalost dok se te greške ne isprave tapkamo u mjestu.

Ja za stučni štab nemam toliko primjedi, naraavno u ovoj sezoni će biti potrebno neke stvari odraditi bolje i ja se nadam da će to i uspjeti.

Ambicije, ma to se zna, ne mora to niko govoriti. Trofej se napada kao i svake sezone, naš igrački kadar nije mnogo lošiji, ako je i lošiji, a ja mislim da nije, od konkurenata. I trofej će osvojiti ona ekipa koje bude imala najdužu konstantu dobrih igara, bez oscilacija. U našoj ligi je to malo teško.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 jul 2017, 14:09

Evo karti MortemHz, meni vala mrsko preci ulicu da uzmem. :rol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 jul 2017, 14:26

Dolaskom Stanojevica mislim da bi dobrano profitirali u veznom redu. Neko pominja njegovu statistiku, on je destruktivac i kao takav i ne treba da asistira i zabija ! Sto se broja stranaca tice nekad je bio tekst da je od naredne sezone 4 da ostaje 6. Ako je @aco tu negdje nek nam sarne da znamo sigurno :o
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 jul 2017, 14:37

DenchiNL je napisao/la:pitat ove iz http://www.suningholdings.com
Otvorio stranicu, sve na kineskom, mob prepoznao kao virus zaključa mi Chrome na pola sata. :urnebes:
bahahahahaha
ljudi kupili inter za 270 miliona...Thohiru svakako bilo prvih par mjeseci samo interesantno....ovi pokupovali dionica što im je trebalo da imaju većinu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 14:49

belosevic28 je napisao/la:Sto se broja stranaca tice nekad je bio tekst da je od naredne sezone 4 da ostaje 6. Ako je @aco tu negdje nek nam sarne da znamo sigurno :o
Na službenoj stranici saveza u dokumentu Propozicije takmičenja PL i Kup 2017/18 jasno stoji pod članom 30 da može se imati najviše 4 strana igrača u zapisniku za jednu utakmicu, u suprotnom slijedi kazna. Čak sam taj član ovdje zalijepio. Ne vidim šta Aco može više da kaže od toga. Ono što stoji u propozicijama usvojenim za ovu sezonu, je ono što se poštuje.
Samo Saraj'vo.

Fikret1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fikret1946 » 21 jul 2017, 15:09

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la: Samo mu auto par puta isparat, pobjece debeli glavom bez obzira.
Postoji li još neko na ovoj temi da brani tog debelog smrada "zadužio nas protiv levskog i zelješćara". Pa kakvi smo mi mazohisti Allahu dragi... Frajer nas u crno zavio zadnju godinu.

Ja sam bolan prvi plakao poslije one utakmice sa levskim, pa kad nas je napustio, ali taj frajer za mene vise ne postoji. Djela, ne riječi, pasa moj dobri. Sve je to lažna ljubav. Da imalo voli Sarajevo, sam bi otišao davnih dana!
Danas je Lakoste napisao da "Sajo" ne prima platu u FKS više. A bio je Fikret izvjesni neki dan objašnjavao zašto je Said još uvijek pod kreditom LEvskog i Želje... Kaže ne može sad biti sportski invalid, ako je prije bio dobar. Ta logika. :kafa:
Jarane ti bas zapeo za Saju, eto on je kriv za sve. Jest eto nikad nije valjao nista nam nikad nije donio sportski je invalid itd. Necu vise da pisem o ovome jos ce ispast da mi je Husa rod neki

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 21 jul 2017, 15:17

:bih: :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”