FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 21 jul 2017, 12:57

Zenzo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Dado je za ovaj vezni red Pirlo.

Al' bez zahebancije.
Gdje je taj Dado po pitanju fudbala u zadnjih godinu dana, bez zahebacnije te pitam ?
Pa valjda bio na posudbi, klub procijenio da nam ne treba ako se ne varam. Otišao jer je "loš" a ostali "bolji".

Jesu li ostali bolji?
Borreli je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Treba praviti tim a ne smjenjivati trenere kao na traci, dovoditi i tjerati igrače kao da je FM!

Uzrok. Sve ostalo su posljedice.
A sta ces dobiti s ovim trenerom da ga ostavis jos 10 godina.
Pogrešno. Nisam rekao da Slavko treba ostati duži vremenski period, prvi sam pisao kako je ubleha od trenera već da su Slavke i Slavkeci posljedica neznanja a o tome pišem i malo duže.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2017, 13:05

Sad je prilika da se ovoj djeci daju neke seniorske minute, pogotovo Žeriću koji bi morao dobiti ozbiljniju šansu ove sezone. Al' sve to ostaje samo na našim željama, pita se samo i isključivo Petrović, a nije da se baš pokazao u tom segmentu davanja prilike omladincima, barem u ovom periodu dok je na klupi Želje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2017, 13:22

Dovoljno je da priliku da Zericu i Osmankovicu ako vec ne mozemo dovesti novog dobrog stopera. Ali sve je to samo san navijaca. U ocima Petrovica Bogicevic je najbolji stoper lige i koristi svaku priliku da ga pohvali.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2017, 13:27

ako protiv goska pocne bogicevic prije keme mozes kupit prnje slavko
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 21 jul 2017, 13:32

irfo je napisao/la:ako protiv goska pocne bogicevic prije keme mozes kupit prnje slavko
Ne igra Bogicevic protiv GOSK-a, ima kartone iz prosle sezone

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2017, 13:34

Slavko na aparatima. [emoji38]

Makar cemo nakon danasnjeg dana dobiti potvrdu da Vukotic nece doci 100%.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 jul 2017, 13:34

Nema Bogi problema sa kartonima i igrat će u ponedeljak. :cool: :cool:

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 21 jul 2017, 14:28

Makanaky je napisao/la:Ja ne znam kako ovima zabiti gol... Srećom neefikasni su do bola. Kako god, mi nismo Klaksvik. Nadam se da SP ima neki plan.
Ovo napisah tokom njihovog meča protiv Norrkopinga. I dalje ne znam kako bi im zabili, da se igrala još jedna utakmica. Najbolja prilika nakon greške njihovog golmana. Što je najgore, na taj fazon smo i Zeti zabili na Grbavici. Kako da čovjek bude optimističan?
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 jul 2017, 14:50

Ja mislim da se vec sprema raskid saradnje sa Petrovicem. Vidilo se po reakciji igraca, da ovako neide. Pitanje je samo vremena kad ce uprava reagovati.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 jul 2017, 14:52

Slavko nas vodi do januara minimalno ako do tada ne bude rezultata onda ce sam otici.

A onda neka uprava razbija glavu ko ce ga zamjeniti.
- Zeljeznicar -

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 21 jul 2017, 14:59

samoposmatram je napisao/la:Ja mislim da se vec sprema raskid saradnje sa Petrovicem. Vidilo se po reakciji igraca, da ovako neide. Pitanje je samo vremena kad ce uprava reagovati.
Pa ništa ne treba drastično mjenjati. Napraviti samo malu rotaciju. Odovića u A tim a Petrovića u B tako bi trebalo da izgleda kako po trenerskom znanju tako i po rezultatima. Mislim sada bez zezanja da je Odovic i postavljen u B timu kako bi mogao preuzeti A tim bez nekih većih upoznavanja sa igračkim kadrom. Ovo je možda i dobar zamisao sa B timom. Ako bi Odovic preuzeo A tim imali bi mnogo vise Željine djece u početnoj postavi jer ih on sada već bolje poznaje nego što to čini Slavko.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 jul 2017, 15:00

Zeba i Blagojevic su kuhali u sebi kad su izlazili iz igre. Zamjena Zeba Ramovic nigdje veze. Najjaci organizator napada izlazi iz igre, za debitanta... Ja licno nisam vidio, da je Zeba bio najveci problem, ali Petrovicu je to bilo ocigledno. Ja mislim da su iz AIK odahnuli kad je Zeba ziasao.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 jul 2017, 15:05

Sinoćni utisak mi je da je falilo hrabrosti. Onaj aik je qrac od ekipe. Samo su fizički jači i to je sve. E to je ono što me nervira kod jugo ekipa, fizička inferiornost protiv ekipa sa zapada. Jbt ko da smo japanci ili kinezi a oni svi crnci.. Pa znaju li ti naši treneri kondicioni da spreme ekipu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

zastavnik22
Kontakt:

Post Postao/la zastavnik22 » 21 jul 2017, 15:10

Ja predlazem da B tim igra protiv Goska sa Odom na celu.
Ali me je Zeba iznervirao malo je reci.Kakav glup i nepotreban faul na igracu koji mu je vec otisao i to u zoni suta, pa jos Radinovica nadskoci najstariji igrac na terenu a Veca se zakovo na liniji.Stvarno mi nije jasan Zeba-zbog cega je to uradio.
Ispali smo gotovo je ali eto gorak okus znajuci da smo mogli dalje proci samo da su vodili racuna o kvalitetnim zamjenama za Miru i Lendru.
Dati puno vecu minutazu Sinanu, Zeri, Sabanu dosta vise i Zebe i Ugljese, Jovana.
Sezonska je legla za sjever jos djeci da uzmem po najskupljoj tarifi jer za djecu treba kupiti najskuplje sezonske.Sto mladja djece skuplje godisnje kupiti.
Nova sezona nova nafaka , bice to u redu sad ,malo smo ljuti ali to je zivot i sport.A kad bi bilo drugacije ne bi bio to nas Zeljo.Ja ga opet volim.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 jul 2017, 15:30

Svi mi fino pricamo a odgovora na mapi.Zasto se nismo pojacali.
1-necemo
2-nemozemo
3-mislimo da ne treba
4-mozemo Ali nedamo pare.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 jul 2017, 15:32

Jesu naša djeca u Europi bolja od ovih razvikanih polovnjaka? Isti u ligi a bolji u Europi. Ako se ne varam.

Sa debelom ublehom na čelu koja je plaćena više nego duplo od Ode, sa budžetom za igrače koji su tri puta veći nego ih je Odović imao.

Transferi, promocija mladih. Neuporedivo.

Zbog mladih trpe rezultati, povikaše u glas "mudraci". I "veliki", "najveći" navijači. Boom.

UPRAVA NAPOLJE!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 jul 2017, 15:41

Jeste djeca bi prosla AIK-a, predvođeni Dadom.

@Alipasino treba nama dosta para za pojacanja ali nema ocigledno.
- Zeljeznicar -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 jul 2017, 15:44

Prošla jesu, bolju ekipu nego je to Aik.

UPRAVA NAPOLJE!

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 21 jul 2017, 15:56

Zenzo je napisao/la:Jeste djeca bi prosla AIK-a, predvođeni Dadom.

Hmmm pričamo mnogo o novcu i pojačanjima. Ja još nisam skonto fazon zašto se pravili ugovori sa onolikom našom djecom i onda ih trenirati u B timu bez utakmica Itd. Za mene je logično da se riješiš nekih starih igrača koje plaćaš masno. Dovedeš dva do tri pojačanja i ostalo staviš djecu da oru grbavicom. Ubjeđen sam da bi imali kilometre i kilometre vise pretrčane na kraju sezone nego sa ovim staronjama. Što je još gore od njih nećeš ni marke više dobiti u vidu nekoga transfera a od ovih mladi imaš čemu da se nadaš. Vidjeli smo da to takozvano iskustvo ne donosi titule na Grbavicu pa sa te tračke gledišta možemo i sa našim juniorima izboriti Evropu i neko treće mjesto u PL.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 21 jul 2017, 15:57

Zenzo je napisao/la:Jeste djeca bi prosla AIK-a, predvođeni Dadom.

Halo ba advokat uprave dokle vise da ih branis ?? Mi svi budale i nista ne znamo o fudbalu a samo oni pametni i sve znaju. E pa vidis u 2 godine kolilo su tu nisu nam pokazali da ista znaju o fudbalu. Svaka cast za sve uradjeno oko stadiona al njihov amaterizam u sportskom dijelu ce nam vjerovatno unistiti jos jednu sezonu.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 12 gostiju.