Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pa Locatelli ako bude kao Sturaro bit će odlično.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vidjelo se na ovom u21 prvenstvu da ih prevazilazi, jer je bio ubjedljivo najgori pojedinac Italije.rope11 je napisao/la:pa složit ću se i tu s tobom gigi, minus donaruma jer ipak mislim da prevazilazi sve mladiće u U21.
lokateli, beloti, bernardeski, berardi, nastavi niz...
.
A niz bi isao dalje sa Romagnolijem, Contijem itd...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- tuzlak1987
- Kontakt:
A jbg mogli bi Italijani za koju godinu opet imati odlicnu reprezentaciju. Romagnoli ce tu biti, neko od Caldara-Rugani, onda Gagliardini. Nije lose..
Mogao bi mozda i Spinazzola biti ok igrac u Juventusu.
Kada se to sve sabere imaju previse talenata da bi propali svi, sigurno ce biti prvih 11 odlicno.
Kada se to sve sabere imaju previse talenata da bi propali svi, sigurno ce biti prvih 11 odlicno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Po prikazanom Belotti je najveći radnik među svim tim nabrojanim. Po meni veće su šanse da će i naredne sezone utrpati 20+ golova nego da će podbaciti. Pogotovo ako pređe u Milan, a ostanak u Torinu bi ga mogao psihički uzdrmati barem na početku sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Immobile je najveci radnik ikad, taj lik po talentu ne pripada ni u Serie C, pogledaj samo kako trci, samo sto mu bubrezi ne poispadaju od nabadanja. Ali dzaba opet kad danas fudbalom vladaju vanzemaljci...
Moje ocekivanje je da Costa bude igrac koji ce ostaviti najjaci trag ili ti prekucati ligu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Pa ako se salah godinama bio najbolje krilo lige zašto ne bi costa prešao igricu.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nama za ligu krilo nije ni trebalo, nadam se da spreman i preporodjen Costa moze biti prevaga u Ligi Prvaka.
Jasta nego za 4 godine na sp 2022 kad ovi sazriju jos malo bit ce pravo opasni, pazi samo:tuzlak1987 je napisao/la:A jbg mogli bi Italijani za koju godinu opet imati odlicnu reprezentaciju. Romagnoli ce tu biti, neko od Caldara-Rugani, onda Gagliardini. Nije lose..
Donnarumma-Conti-Caldara-Romagnoli-Spinazzola-Verratti-Gagliardini-Pellegrini-Bernardeschi-Insigne-Belotti i jos treba uzeti u obzir da ce 2022 samo Insigne od ovih nabrojanih igraca imati 30 godina
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
U 1/4 finalu kupa moguca utakmica Milan-Inter.I Juventus-Roma.I susret sadašnjeg i bivšeg Piolijevog kluba,Fiorentina-Lazio.
rope11 je napisao/la:neće nikad biti vrhunski igrač, ali ok, nije bitno
talijani imaju običaj nahajpati svoje igrače do maksimuma na ne znam kojim osnovama, počevši od našeg lokatelija pa nadalje.
Ocel taj s avatara biti ubitacan....a ja oce Ronaldo reko da ce tako biti...
Ne vidim kako nećete osvojiti treću tripletu u zadnje četiri sezoneBuffonGigi je napisao/la:Plasim se za takmicarski duh u Serie A ako Juve dovede i Bernardeschija. On, Costa, Dybala, Higuain i Pjanic su krema lige, i svi u jednom klubu...brutalno.
Evo sad Bernardeschi dogovoren, 40 miliona plus 10% od buduceg transfera. Che Bonnucci?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dje si Raonffa.....ocetel makar ove sezone do 4 mjesta preko mocne Atalante ? 
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sretno u kupu UEFA, da osvjetlate obraz Italije, bas kao nekadRaonffa je napisao/la:Ne vidim kako nećete osvojiti treću tripletu u zadnje četiri sezoneBuffonGigi je napisao/la:Plasim se za takmicarski duh u Serie A ako Juve dovede i Bernardeschija. On, Costa, Dybala, Higuain i Pjanic su krema lige, i svi u jednom klubu...brutalno.
Evo sad Bernardeschi dogovoren, 40 miliona plus 10% od buduceg transfera. Che Bonnucci?
Samo polako Jelle, samo polako 
@Buffon
A jok, eto vi ćete ga osvjetlati u Europi
@Buffon
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: Serie A
[emoji38]Raonffa je napisao/la:Samo polako Jelle, samo polako
@Buffon
Nekad se spocitavalo kad se grupa ne prodje, a sad 2 finala u 3 godine nisu neki uspjeh.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jbg kad ti je klub jadan onda nemas argumente pa pokusavas biti komedijas. Ja podrzavam Milan da se vrati gdje mu je mjesto, ali radi ovakvih likova mi je drago bilo da su malo odmorili od vrhunskog fudbala 
Vise nije uspjeh ako tripletu ne uzmes skave godine....jbg digli su nam se standardi 
Re: RE: Re: Serie A
Pa nije to tako loše, al' yebo finala moj Pogba, na kraju ti je isti qurac ili ispao u grupi ili izgubio finale, zapravo ovo drugo je psihički bolnije.Pogba je napisao/la:[emoji38]Raonffa je napisao/la:Samo polako Jelle, samo polako
@Buffon
Nekad se spocitavalo kad se grupa ne prodje, a sad 2 finala u 3 godine nisu neki uspjeh.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
jeda više ždrijeb izaći, šta čekaju
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.