FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
kraljlavova
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
poruka stigla stanojevic novi igrac
-
Historicar
- Kontakt:
Nadam se da se Ivetić konačno vraća na svoje mjesto, Almir Bekić na aparatima

- Evolution87
- Kontakt:
Vjerovatnoca da cemo ubosti sa njim je 1/10, ne znam uopste koliko smo "imali srece" sa ovima preko Drine posljednjih godina, jedino je Tatko valjao necemu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni je misao više "igrač od 23 koji se kroz JSL probije do reprezentacije, a ne uzmu ga ni Partizan ni Zvezda, hmm" - inače ne volim komentarisati prije nego zaigraju, ali ovaj mi pravo smrdi.skoroalen je napisao/la:Ja mislim da igrač koji se kroz JSL probije do reprezentacije a da nije iz Partizana i Zvezde, ne može bit odron.
Btw dolaskom ovog Stanojevića, Ivetić ide ili u špic ili na gol.
Samo Saraj'vo.
-
Coromandel
- Kontakt:
nisam ni ja dobio sms.
možda mi pošalju poštara na vrata sa obavijesti da je novi igrač potpisao...
možda mi pošalju poštara na vrata sa obavijesti da je novi igrač potpisao...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la:Kaze mi ti Morteme Ibrakovic nikad ne laze
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- belosevic23
- Kontakt:
Komazec ? i Stojčev je preko Drine samo malo niže.. Pavlović itd, bilo je solidnih igrača, a bilo je i taraba naravnoEvolution87 je napisao/la:Vjerovatnoca da cemo ubosti sa njim je 1/10, ne znam uopste koliko smo "imali srece" sa ovima preko Drine posljednjih godina, jedino je Tatko valjao necemu.
-
Coromandel
- Kontakt:
eno postavili su na viber grupi...
Ima i tog. Doduše u Zvezdi i Partizanu igraju samo najbolji, a mislim da smo mi u ovom trenutku negdje u rangu pete ili šeste ekipe u Srbiji. Kako god, nama je pojačanje, u odnosu na dosadašnji vezni red ovo je odlično.PitarBordo je napisao/la:Meni je misao više "igrač od 23 koji se kroz JSL probije do reprezentacije, a ne uzmu ga ni Partizan ni Zvezda, hmm" - inače ne volim komentarisati prije nego zaigraju, ali ovaj mi pravo smrdi.skoroalen je napisao/la:Ja mislim da igrač koji se kroz JSL probije do reprezentacije a da nije iz Partizana i Zvezde, ne može bit odron.
Peroni je kod mene na FMu igrao na krilu i u derbiju zabio het trik. Treba ga Čala tu isprobat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mislim da će svaki naš vezni igrač proigrati kada bude u kombinaciji sa Rahmanovićem ( Radovac npr.)
Amer Dupovac!
- PitarBordo
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Ima i tog. Doduše u Zvezdi i Partizanu igraju samo najbolji, a mislim da smo mi u ovom trenutku negdje u rangu pete ili šeste ekipe u Srbiji. Kako god, nama je pojačanje, u odnosu na dosadašnji vezni red ovo je odlično.PitarBordo je napisao/la:Meni je misao više "igrač od 23 koji se kroz JSL probije do reprezentacije, a ne uzmu ga ni Partizan ni Zvezda, hmm" - inače ne volim komentarisati prije nego zaigraju, ali ovaj mi pravo smrdi.skoroalen je napisao/la:Ja mislim da igrač koji se kroz JSL probije do reprezentacije a da nije iz Partizana i Zvezde, ne može bit odron.
Peroni je kod mene na FMu igrao na krilu i u derbiju zabio het trik. Treba ga Čala tu isprobat.![]()
Ako se pokaže kao bolji od svih opcija sa našim pasošom u našoj ligi, onda okej, ako će biti u rangu sa istima onda je džaba doveden. Ostaje da vidimo. Čala će ga ubaciti vjerovatno oko 6.7. kola ionako.
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pod ovim pojmom "preko Drine" mislim na igrace koji su imali sako angazmane u JSL. Komazec je igrao i za Maribor, Stojcev u nasoj ligi, imao inostrane angamzane, i Pavlovic isto tako.belosevic23 je napisao/la:Komazec ? i Stojčev je preko Drine samo malo niže.. Pavlović itd, bilo je solidnih igrača, a bilo je i taraba naravnoEvolution87 je napisao/la:Vjerovatnoca da cemo ubosti sa njim je 1/10, ne znam uopste koliko smo "imali srece" sa ovima preko Drine posljednjih godina, jedino je Tatko valjao necemu.
Nemam nista protiv momka, da Bog da on nama novi Cimirot bio, ali...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da produzis clansku mozda bi i bio.skoroalen je napisao/la:Meni još nema SMSa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Moze li igrati protiv Zrinjskog zna li neko.
Ja vjerujem da ce biti u top pet igraca sa najvise nastupa, drugacije ga nisu mogli dovesti.
Ja vjerujem da ce biti u top pet igraca sa najvise nastupa, drugacije ga nisu mogli dovesti.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ili će praviti društvo Liivaku i Leliću na klupi i ući jednom 10 minuta i onda na osnovu toga će Čala reći da mu se ne sviđa njegova igra.Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li igrati protiv Zrinjskog zna li neko.![]()
Samo Saraj'vo.
Ne moze igrati
Ja dobio dva i tako vazdaskoroalen je napisao/la:Meni još nema SMSa
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ima solidan cv, mlad igrač, pružiti mu podršku a ne odma analize da šta valja ne bi došao nama. Fakat mi je to nerazumljivo
Ako Čala potraje do 6. ili 7. kola. Ja mu dajem vremena do derbija. Ako u prva 4 kola uzme manje od 9 bodova, leti mu glava na derbiju 100%.PitarBordo je napisao/la:Ako se pokaže kao bolji od svih opcija sa našim pasošom u našoj ligi, onda okej, ako će biti u rangu sa istima onda je džaba doveden. Ostaje da vidimo. Čala će ga ubaciti vjerovatno oko 6.7. kola ionako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], rimljanin90, Serha i 15 gostiju.